Pioneer DV-696AV (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Pioneer DV-696AV

Dr love παρακαλω για σενα.....εχεις προνομια !!!!

1)Διαβασε και τιποτα καλε !!!
http://www.pioneerfaq.info/english/dv696.php?player=DV-696AV&question=Firmwares

Hεkan V3.01
26-01-2007

- Long filenames
- white subtitles outlined with gray
- Turned off preview of images/video in filebrowser
- Replaced background images. You can now see what TV-system the dvd player is set to.
- Replaced screensaver.
- The pointer stays as it was in File browser and is not reseted any more
- Shuffle with MP3 on surround button, hold longer to have V.Surround
- Playe Mode with MP3 activated!
- Multiregional when Enter is pushed until the player turns off.
- Original region setting restorde when Clear is pushed until player turns off.
- Show all caracters in filename, foldername and when Display button is pushed instead of "_".
- Dont play new file on FF or FR, its hard to explain, just play some file, press FF key move selection bar to other file, press "play" or "enter" and check results
- Filbrowser names centerd
- A new font for file browser
- Changed subtitle window.
- Fixed bug with .SRT and .IDX/SUB Subtitles timing.
- Dimmer function under 0 key. Hold longer to obtain: On, ½-light and Off.
- White subtitles with black outline and transparent background
- Only one size avalible for DivX subtitles, but it´s bigger then the original one. So CP1252 workes for everyone, just wont disply your languages charaters in file browser
- Supports now bigger DivX/Xvid subtitles for CP1250, CP1251, CP1252, CP1254 and CP1255
- Default font changed thanx to Robert7

2) τι εννοεις πως κανεις αναβαθμισεις?
Πεταμε ενα cd με το firmware μεσα και παπαλα

Απάντηση: Re: Pioneer DV-696AV

πραγματικα η τελευταια εκδοση 3.01 ειναι μακραν η καλυτερη απο οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα.....Ανδρεα fonts υπαρχει τροπος να αλλαξουμε αραγε?

Υπάρχει, τι ακριβώς θέλεις να αλλάξεις; Μέγεθος; Ή γραμματοσειρά;
Αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς, δωσε μου 2-3 μέρες να σου μαζέψω όλες τις πληροφορίες και να σου τις στείλω!

οκ
Θελω να αλλαξω γραμματοσειρα και ισως να τα κανω λιγο πιο μεγαλα και πιο bold ισως...
θα περιμενω

Γεια σας παιδιά

πήρα το 696 και δε μου παίζει τα αντεγραμμένα DVD μου. Το προηγούμενο Pioneer 380 που έχω τα παίζει ΟΛΑ. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με το 696; Καμμία τελευταία πρόταση πριν προσπαθήσω να το επιστρέψω;

φιλικά

Thanks Αντρέα:2thumb22sup:

Dr.Love :worshippy: κρίμα που δεν ήρθα ο λαλάκας στην γιορτή να τα :ADFADF1:

Απάντηση: Pioneer DV-696AV

Info: Η 3.01 βασίζεται στο YDC6915A original firmware της Pioneer.
Η επόμενη version που θα βγει, θα βασίζεται στο YDC6C18A που βγήκε τον Δεκέμβριο του 2006 που σαν κύρια διόρθωση έχει:
“Fixes the 1080i upscaling artifacts on a full-HD screen”
το οποίο είναι σημαντικό.

Γεια σας παιδιά

πήρα το 696 και δε μου παίζει τα αντεγραμμένα DVD μου. Το προηγούμενο Pioneer 380 που έχω τα παίζει ΟΛΑ. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με το 696; Καμμία τελευταία πρόταση πριν προσπαθήσω να το επιστρέψω;

φιλικά
Απαντήστε παρακαλώ στην παραπάνω ερώτηση γιατί θα αγοράσω και εγώ το 696 αυτές τις μέρες, και έχω πολλά backup dvds στη συλλογή μου... :AFADF0:

Απάντηση: Re: Pioneer DV-696AV

Απαντήστε παρακαλώ στην παραπάνω ερώτηση γιατί θα αγοράσω και εγώ το 696 αυτές τις μέρες, και έχω πολλά backup dvds στη συλλογή μου... :AFADF0:

Ναι, ναι, γιατι τι να το κανεις που θα προσεχεις περισσοτερο οταν κανεις τα αντιγραφα ασφαλειας σου, αν δεν μπορεις να χρησιμοποιεις τα ηδη υπαρχοντα...

Διονύση να το πας πισω .
Επρεπε να παιζει απο τη μανα του τα παντα σε ολες τις καταστασεις.
Εγω εχω ενα χιλιο αντιγραμμενο DVD+RW και κυριολεκτικα απορω πως το διαβαζει....

Με τη μια πισω και αντικατασταση.

Καλημέρα και απο εμένα,

μπράβο στα παιδιά που αχολούνται και βγάζουν νέα FWs και τα καίμε. Τι ακριβώς είναι το “Fixes the 1080i upscaling artifacts on a full-HD screen”
που αναφέρει ο AnDas?

Ευχαριστώ

Το πηρα και εγω την Παρασκευη...

Πρωτες εντυπωσεις θετικες....αλλα υπαρχει ενα (προς το παρον) πραγμα που με ξενιζει:
Για να δουλεψει ο ηχος σε SACD και σε DVD audio χρειαζεται συνδεση απο την πεντακαναλη εξοδο γιατι δεν δουλευουν με την ομοαξονικη η την οπτικη ινα.

Θα γεμισουμε καλωδια...

Re: Απάντηση: Pioneer DV-696AV

Πρωτες εντυπωσεις θετικες....αλλα υπαρχει ενα (προς το παρον) πραγμα που με ξενιζει:
Για να δουλεψει ο ηχος σε SACD και σε DVD audio χρειαζεται συνδεση απο την πεντακαναλη εξοδο γιατι δεν δουλευουν με την ομοαξονικη η την οπτικη ινα.

Θα γεμισουμε καλωδια...

Εισαι σιγουρος ...εγω ακομα αργω να το εκμεταλευτω σαν SACD και DVD audio οποτε ειναι το μονο που δεν εχω τσεκαρει.....
το λεει και το μανιουαλ?

Κανένα universal player δεν βγάζει ψηφιακό σήμα στα SACD και DVD audio.
Είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων

Re: Απάντηση: Pioneer DV-696AV

Θα γεμισουμε καλωδια...

πως αποδιδει σαν SACD και DVD audio ?