Pioneer DVR-555HX-S

Απάντηση: Re: Pioneer DVR-555HX-S

Καλα εγραψα για φτηνιαρικο τηλεκοντρολ !!!!! Ηδη μετα 2 μηνων χρηση τα γραμματα απο το κουμπι του ΕΝΤΕR ξεβαψαν !!!!! PIONEER ακους ?? Μας ειχες συνηθισει με πιο αξιοπιστα προιοντα !!

το τηλεκοντρολ ειναι οντως για τα μπαζα,θελει λιγη προσοχη στη χρηση του.

Περιεργο πάντως και κρίμα γιατί η συσκευή λέει ... (στο 540 που έχω εγώ αντιθετα το τηλεχειριστήριο ειναι αρκετά στιβαρό και μεχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιασει φαινομενα φθοράς..)

Βγηκε αναβαθμιση του firware στο 555HX ( Ιουνιος 2008 ) . Την εβαλα ευκολα χθες . Δεν ειδα καμμια διαφορα αλλα καλα ειναι να γινεται . Μπορειτε να την κατεβασετε απο το intersys.gr . Tην γραφετε σε ενα δισκακι cd και αμεσως την διαβαζει . Υπαρχουν και οδηγιες στο site .

Re: Απάντηση: Pioneer DVR-555HX-S

αραγε αυτη η εκδοση περιλαμβανει και παλιοτερες ενημερωσεις,ας πουμε την αμεσως προηγουμενη?

Καθε νεα εκδοση περιλαμβανει ολες τις παλαιοτερες συν κατι ακομα . Αυτο ισχυει για ολες τισ αναβαθμισεις firmware ολων των μηχανηματων !!

Περιεργο πάντως και κρίμα γιατί η συσκευή λέει ... (στο 540 που έχω εγώ αντιθετα το τηλεχειριστήριο ειναι αρκετά στιβαρό και μεχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιασει φαινομενα φθοράς..)

Ακομα δεν ξεβαψε το ENTER απο το πληκτρο ?? Το δουλευεις καθε μερα ??? Δεν μπορει να συμβαινει μονο στο δικο μου !!!

Ακομα δεν ξεβαψε το ENTER απο το πληκτρο ?? Το δουλευεις καθε μερα ??? Δεν μπορει να συμβαινει μονο στο δικο μου !!!

Από οτι φαίνεται δεν ειναι γενικό πρόβλημα.. έπεσες στην περίπτωση...

Ναι το χρησιμοποιώ κάθε μέρα.. ακομα χειρότερα είναι οτι το χρησιμοποιεί η κόρη μου ... (4 χρονών) Παρόλα αυτά no problem

Μπορεί αυτός ο εγγραφέας να γίνει Region Free ;

Κατι υπαρχει !! Πληρωνεις και σου στελνουν ενα cd και κρακαρεις ! ! Γιατι ομως να πειραξεις ενα τετοιο ακριβο μηχανημα με αγνωστου προελευσεις software και να μην εχεις ενα φτηνο κινεζικο DVDplayer region free ??