PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Να συμπληρώσω την εξαιρετική απόδοση και σαν standalone DVD player όπου σχεδόν ολα τα recorders πάσχουν αλλά και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Οπότε αρκεί αυτό και για player, ή είναι καλύτερα να αγοράσω ξεχωριστό player;

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

τι εντυπώσεις ψάχνεις...αν και μπορεί να φανώ φανατικός...μόνο κορυφαίο θάναι!!!...όλα στην οικογένεια LX είναι κορυφαία!!!

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Ok η Version 1.62 πέρασε μια χαρά στο Pioneer me 8X εγγραφή:2thumb22sup:

Πως μπορεί κανείς να δεί τι Version έχει το μηχάνημά του; Προσπάθησα να βάλω την 1.62 και δεν ξεκινάει κάν. Μήπως ισχύει το γεγονός ότι αν είναι ήδη αναβαθμισμένο στο 1.62 δεν θα ξεκινήσει την διαδικασία;

Πως μπορεί κανείς να δεί τι Version έχει το μηχάνημά του; Προσπάθησα να βάλω την 1.62 και δεν ξεκινάει κάν. Μήπως ισχύει το γεγονός ότι αν είναι ήδη αναβαθμισμένο στο 1.62 δεν θα ξεκινήσει την διαδικασία;

Check the current Firmware Version:

Switch on your DVD Recorder
Select "Home Menu"
Select "Initial Settings"
Select "Audio Out"
Select "Dolby Digital Out"
Select "Dolby Digital" and push the "9" button on the remote

Κάτι άλλο παιδιά. Το Software version στην συσκευή μου είναι 1.45
Για να την αναβαθμίσω σε 1.62 θα πρέπει να βάλω πρώτα την 1.50 ή αυτή εμπεριέχεται στην 1.62;
Σε περίπτωση που απαιτείται χωριστή εγκατάσταση, έχει κάποιος διαθέσιμη την 1.50 να μου την στείλει σε .zip με pm?

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Κάτι άλλο παιδιά. Το Software version στην συσκευή μου είναι 1.45
Για να την αναβαθμίσω σε 1.62 θα πρέπει να βάλω πρώτα την 1.50 ή αυτή εμπεριέχεται στην 1.62;
Σε περίπτωση που απαιτείται χωριστή εγκατάσταση, έχει κάποιος διαθέσιμη την 1.50 να μου την στείλει σε .zip με pm?

θα βάλεις την 1.62...κάθε επόμενη αναβάθμιση εμπεριέχει όλες τις προηγούμενες...

και βέβαια και νάθελες δεν μπορείς να βάλεις την 1.50 γιατί δεν υπάρχει στο site...

μόλις τώρα τόδα...

Re: Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

θα βάλεις την 1.62...κάθε επόμενη αναβάθμιση εμπεριέχει όλες τις προηγούμενες...
Η αναβάθμιση σε 1.62 έγινε με επιτυχία. Για τους "μονόφθαλμους" σαν και μένα παραθέτω τη διαδικασία που ακολούθησα:
1. Κατέβασα το αρχείο 1.62 σε μορφή .zip
2. Το αποσυμπίεσα σ' ένα φάκελλο στο desktop
3. Ανοιξα το Nero 7 (make data CD) κι έβαλα ένα άδειο CD (όχι DVD) στο writer του computer μου. Το έκαψα σε ταχύτητα 4Χ (η χαμηλότερη που μου έδωσε).
4. Power ON στο LX60D, άνοιξα το tray κι έβαλα το CD. Το έκλεισα και το άφησα να κάνει την αναβάθμιση μόνο του (δεν έκλεισα το tray!!!).
Στο τέλος έκανα τον έλεγχο και μου δίνει current version 1.62

Ευχαριστώ όλους για την συνεισφορά τους!-bye-

Παιδια εγω μολις εβαλα την 1.62 τα επεξε το player και ετοιμαζομαι να το παω στο service

Παιδια εγω μολις εβαλα την 1.62 τα επεξε το player και ετοιμαζομαι να το παω στο service

ΩΧ ΩΧ ΩΧ

Δοκιμασε να κανεις reset την συσκευη

Παιζει για παραδειγμα κανα 10λεπτο και ξαφνικα παγωνει η εικονα στο ζωντανο προγραμμα και ακουγεται μονο ο ηχος

Το χω βγαλει απ το ρευμα ολο το βραδυ και μολις γυρισω τ απογευμα σπιτι θα το ξαναβγαλω να δω τι γινεται

Παιζει για παραδειγμα κανα 10λεπτο και ξαφνικα παγωνει η εικονα στο ζωντανο προγραμμα και ακουγεται μονο ο ηχος
Περίεργο μου ακούγεται. Εγώ το έβαλα και δούλεψε αρκετή ώρα χωρίς προβλήματα. Κάτι άλλο μάλλον θα φταίει..
ΥΓ. Για το Avatar.. Σωστός!!:ernaehrung004: