PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Απο το μενου που επιλέγεις το ISO 9660 καπου εκεί εχει και επιλογή για να βάλεις label . Εκει βάλε την λέξη PIONEER (με κεφαλαία)

Πάντως κατά τα άλλα η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια.. Ξαναδοκιμασε βαζοντας label και καίγοντας το δισκάκι σε 2Χ και πες μας...

Ηθελα να ξερα γιατι η Pioneer θα πρεπει να παιδευει τοσο πολυ τον κοσμο για 1 απλο update. Σιγουρα θα μπορουσανε να το κανουνε ποιο απλο. Ελεος!!!

Ηθελα να ξερα γιατι η Pioneer θα πρεπει να παιδευει τοσο πολυ τον κοσμο για 1 απλο update. Σιγουρα θα μπορουσανε να το κανουνε ποιο απλο. Ελεος!!!

Δεν ειναι παίδεμα ρε παιδιά.. Ολα τα firmware upgrades έχουν τον ιδιο μηχανισμο και τις ιδιες ιδιαιτερότητες για ψησιμο του αρχειου στο CD και μετά φορτωμα...

α) ISO 9660 (σκέτο)
β) Οχι αλλα files στο CD-R μόνο το αποσυμπιεσμενο binary..
γ) Καλής ποιοτητας δισκάκι
δ) Ψήσιμο στα 2Χ
ε) Disk at once (finalize)

στ) Καποιας μορφής label στο δισκάκι

Και στο LG-RH7500 που είχα παλαιότερα αντίστοιχη διαδικασία έπαιζε...

Βεβαια το καλύτερο θα ήταν να γινόταν αυτό μεσω δικτύου (αφού το LX60 εχει και LAN ) ...

Θα τη βρούμε την άκρη πάντως...

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

τζίφος παιδιά!!!...προς στιγμή βέβαια....άλλες δύο προσπάθειες απέτυχαν

το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω εγγραφέα που να γράφει στην 2x speed....

καμιά ιδέα παιδιά???

Λοιπόν η συνέχεια είναι η εξής:

χθες επικοινώνησα με την Intersys, η οποία με παρέπεμψε στο service....μίλησα με το service-που ΦΥΣΙΚΑ-αγνοούσε το θέμα...

μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και να πάω την συσκευή από κει για να μου κάνουν αυτοί την αναβάθμιση (αν χρειάζεται...)

χαχαχα...αυτό με το τοτο το ξέρουν το ανέκδοτο:flipout: :flipout:

οι άσχετοι να βάλουν χέρι σε καινούργιο μηχάνημα...

Στη συνέχεια επικοινώνησε ο Γιώργος(ο Χατζηδάκης ) με ΠΜ μαζί μου...και μετά μιλήσαμε και τηλεφωνικά....

είναι και "κοντοχωριανός"....-bye-

Κατέβασε και εκείνος το αρχείο..και το έκαψε σε cd-r...το σκεπτικό ήταν να δει αν θα το διαβάσει το δικό του Pioneer recorder....και τελικά ΔΕΝ το διάβασε και το δικό του...

και το συμπέρασμα που βγάλαμε καταρχήν είναι ότι κάτι τρέχει με το αρχείο...

θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες από βδομάδα....και αν χρειαστεί θα στείλουμε email στην PIONEER EUROPE...

Ευχαριστώ πολύ-και δημόσια-τον Γιώργο για το ενδιαφέρον του:worshippy: :grinning-smiley-043

Γιώργο θα τα πούμε και από κοντά!!!-bye-

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Να το πας στην Intersys. Ξερουνε αυτοι:flipout: :flipout: :flipout:

έτσι....έτσι...:flipout:

α...να συμπληρώσω ότι δοκίμασα και έπεξα -χθες-και μουσικό cd και cd-r με φωτογραφίες...

άρα τα διαβάζει όλα μια χαρά!!!

Καλησπέρα..

το θέμα το παλεύουμε...

ο εκλεκτός φίλος μου και μέλος Βασίλης Κατάκαλος ξέθαψε από την αποθήκη του σπιτιού του ένα αρχαίο cd-r που γράφει 2x...και θα κάνουμε δοκιμή τις επόμενες μέρες...

πάντως όλο και πιο πολύ συμπεραίνουμε ότι κάτι τρέχει με το αρχείο της Pioneer...

θα δούμε...

Σήμερα εστάλη γράμμα για πληροφορίες στο support της Pioneer Ευρώπης..
Ελπίζω να μπορέσουν να μας βοηθήσουν...

Kalimera. Agorasa Pioneer plasma 428XD ke Pioneer HD-DVD LX60 ke prin katalikso to diko sas forum ki ekino tu myphone.gr me voithisan afadasta na katalikso. Ola mazi 3110 euro. Borite na me voithisete me merika links gia rithmisis i oi,ti alo xriazete enas kenurgios ke n'arxiso na mirazome ki ego ediposis ke provlimatismus mazi sas. P.x. ena dvd anaforas pu tha prepe oposdipote na exo gia tis protes rithmisis;

Kalimera. Agorasa Pioneer plasma 428XD ke Pioneer HD-DVD LX60 ke prin katalikso to diko sas forum ki ekino tu myphone.gr me voithisan afadasta na katalikso. Ola mazi 3110 euro. Borite na me voithisete me merika links gia rithmisis i oi,ti alo xriazete enas kenurgios ke n'arxiso na mirazome ki ego ediposis ke provlimatismus mazi sas. P.x. ena dvd anaforas pu tha prepe oposdipote na exo gia tis protes rithmisis;

Kαλως ήρθες :fahne90: στην παρέα μας

Εχεις αγοράσει ενα εκπληκτικό σετάκι .... Ειδικά η τηλεόρασή σου από οτι λένε τα πρώτα ξένα reviews πραγματικά ζωγραφίζει...

Εαν μπορεις (οταν συμπληρώσεις 10 μυνήματα) πόσταρε μερικές φωτογραφίες...

Για τις ρυθμίσεις θα ψάξουμε και θα δουμε τι παίζει...αν και προσωπικά θα προτιμούσα να καλέσω ενα επαγγελματία calibrator για να μου ρυθμίσει την TV έχοντας ως δεδομένη την ποιότητα της τηλεόρασης που αποκτησες...

Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση. Αν και η λέξη "σετάκι" μ'έριξε λίγο διότι 3100 ευρώ είναι αυτά
icon7.gif
. Όσο για τον calibrator ξέρετε πού βρίσκει κανείς πραγματικό γνώστη και όχι της πλάκας; Διότι δεν είμαι τελείως άσχετος και να μην πληρώσω κερατιάτικα. Dvd αναφοράς ποιό προτείνεις;

Ενας πολύ καλός calibrator κυκλοφορεί στο club μας : το ονομά του Μανώλης Καστρούνης. Στείλε του προσωπικό μύνημα και πιστεύω οτι εαν είναι διαθέσιμος και δεν έχει φύγει για διακοπές θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει -bye-

Απο δισκάκια έχω ακούσει καλά λόγια για το Digital Video Essentials (DVE) αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία ...

Επαναλαμβάνω οτι έχεις αγοράσει εξαιρετική τηλεόραση (οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε plasma σήμερα) η οποία ομως είναι "απαιτητική" για να δώσει τα βέλτιστα οπότε καλό θα ήταν να επενδύσεις σε εναν επαγγελματία για το calibration της ώστε να πάρεις το ανάλογο αποτέλεσμα :grandpa: :grandpa:

Η λέξη "σετάκι" ήταν χάρη αστείου... Ειμαι σίγουρος οτι σχεδόν όλοι εδώ πέρα θα θέλανε να έχουν το setup σου ....

Ενας πολύ καλός calibrator κυκλοφορεί στο club μας : το ονομά του Μανώλης Καστρούνης. Στείλε του προσωπικό μύνημα και πιστεύω οτι εαν είναι διαθέσιμος και δεν έχει φύγει για διακοπές θα μπορέσει να σε εξυπηρετήσει -bye-

Απο δισκάκια έχω ακούσει καλά λόγια για το Digital Video Essentials (DVE) αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία ...

Επαναλαμβάνω οτι έχεις αγοράσει εξαιρετική τηλεόραση (οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε plasma σήμερα) η οποία ομως είναι "απαιτητική" για να δώσει τα βέλτιστα οπότε καλό θα ήταν να επενδύσεις σε εναν επαγγελματία για το calibration της ώστε να πάρεις το ανάλογο αποτέλεσμα :grandpa: :grandpa:

Η λέξη "σετάκι" ήταν χάρη αστείου... Ειμαι σίγουρος οτι σχεδόν όλοι εδώ πέρα θα θέλανε να έχουν το setup σου ....
Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το Digital Video Essentials είναι εξαιρετικό για μη επαγγελματίες. Μπορείς εύκολα και σχετικά γρήγορα να φτιάξεις ένα δικό set-up με βάσει τον χώρο σου και την φωτεινότητα του. Όχι μόνο την εικόνα αλλά και τον ήχο. Το έχω δώσει και σε κάποιους φίλους οι οποίοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Ένα πράγμα να θυμάστε μόνο, καλά θα ήταν να "στρώσετε" το πάνελ (plasma) πρώτα.

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Και με άπειρες ρυθμίσεις

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το Digital Video Essentials είναι εξαιρετικό για μη επαγγελματίες. Μπορείς εύκολα και σχετικά γρήγορα να φτιάξεις ένα δικό set-up με βάσει τον χώρο σου και την φωτεινότητα του. Όχι μόνο την εικόνα αλλά και τον ήχο. Το έχω δώσει και σε κάποιους φίλους οι οποίοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Ένα πράγμα να θυμάστε μόνο, καλά θα ήταν να "στρώσετε" το πάνελ (plasma) πρώτα.
Ευχαριστώ. Ξέρεις πού βρίσκω το DVD αυτό; Τι σημαίνει να "την στρώσω";

Αγαπητέ Ηλία σε καλοσορίζω κι εγώ με την σειρά μου...

το dve ΔΕΝ κυκλοφορεί στην Ελλάδα ...θα το αγοράσεις ιντερνετικά από το amazon ή το play...πχ:

http://www.amazon.co.uk/Digital-Vid...7-5242203?ie=UTF8&s=dvd&qid=1185901333&sr=8-1

όσον αφορά το στρώσιμο της 428...σε προτρέπω να μπεις στην Κατηγορία των Τηλεοράσεων και να διαβάσεις...τα γράφουμε όλα αναλυτικά...

α...και να χαίρεσαι το σετάκι σου!!!..είναι και τα δύο καταπληκτικά μηχανήματα!!