PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Σήμερα εστάλη γράμμα για πληροφορίες στο support της Pioneer Ευρώπης..
Ελπίζω να μπορέσουν να μας βοηθήσουν...

Γιώργο..τόστειλες!!!!...μπράβο!!!:grinning-smiley-043

περιμένουμε λοιπόν νέα τους!!!

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Σ´ευχαριστώ!
icon7.gif
Το παρήγγειλα το dve. Θα μπω και στα posts που μου είπες. Είμαι 10 χρόνια στο Internet χρησιμοποιώντας το κυρίως για δουλειά και μάλιστα πολύ (γιατρός) κι έπειτα για αγορές κι ενημέρωση. Τώρα ανακαλύπτω τη χαρά και την χρησιμότητα των forums. Μάλιστα χρησιμοποιώ και το www.gozosat.com για έναν Humax 5400z που έχω για τα δορυφορικά μου και είναι πού χρήσιμο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Γιώργο..τόστειλες!!!!...μπράβο!!!:grinning-smiley-043

περιμένουμε λοιπόν νέα τους!!!

Μάνο ήρθε η πρώτη απάντηση το μεσημέρι.. Προφανώς τα μαιλ πηγαίνουν σε ένα μεγάλο help desk το οποίο απαντάει στα εύκολα (trivial) και τα υπόλοιπα τα στέλνει στο technical support. Το δικό μας δυστυχώς δεν είναι εύκολο και (από ότι μου είπαν) εστάλη στην αντίστοιχη ομάδα από την οποία θα πάρουμε απάντηση στις επόμενες ημέρες - ελπίζω σύντομα)

Το περίεργο είναι ότι σήμερα βρήκα και εγώ στη δουλειά ένα CD-R Philips 2Χ για να δοκιμάσω αυτό που λέγαμε αλλά από ότι φαίνεται (και υποψιαζόμασταν πρόβλημα δεν είναι εκεί αφού έκαψα ένα δισκάκι επιτυχώς σε 2Χ με όλες τις σωστές παραμετρους αλλά το upgrade ΔΕΝ προχωράει...

Θα ξαναδοκιμάσω και θα σου πώ ....

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

ΟΚ...Γιώργο...

επίσης και ο φίλτατος Panosxgr έκαψε ένα δισκάκι σε 2Χ και θα τόχω στα χέρια μου τις επόμενες μέρες...θα μου το στείλει από την Ρόδο (όπου μένει) για να το δοκιμάσω...

αλλά απ´ό,τι φαίνεται οι υποψίες μας βγαίνουν αληθινές...δεν είναι εκεί το πρόβλημα...

για να δούμε τι θα μας πουν από την Pioneer...

Νασο καλημέρα

Λογω τρομερου πηξίματος στην δουλειά δεν πρόλαβα να δώ κατι.. παντως απόντηση δεν έχουμε παρει ακόμα απο την Pioneer (μολις παρω κατι θα επικοινωνήσω αμέσως μαζί σου). Το κακό είναι οτι φεύγω σήμερα διακοπές αλλά θα έχω το laptop μαζι για οτι προκύψει...

Ελπίζω να βρεί άκρη σύντομα -bye-

μη μου στεναχωριέσαι Γιώργο..θα την βρούμε την άκρη...

Να περάσεις καλά στις διακοπές!!!-bye-

Λοιπόν φίλοι μου...

έχω καταπληκτικά νέα:

το download πέτυχε!!!:music-smiley-005: :award:

Ο αγαπητός μου φίλος και μέλος της συντακτικής ομάδας Panosxgr-από την Ρόδο-που μένει,μου έκαψε ένα δισκάκι σε ταχύτητα 2x 9 (άρα αυτό ήθελε..) και μου τόστειλε ταχυδρομικά(έχει macintosh...και τα mac καίνει σε 2x ταχύτητα)...το έλαβα χθες και σήμερα το έπαιξα πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει τίποτα....

ακολούθησα την διαδικασία που λέει η Pionner στο site της και το download έγινε!!!

και μετά το επιβεβαίωσα ανοίγοντας την συσκευή η οποία έγραφε
version 1.5!!!:firstprize:

ευχαριστώ πολύ τον Πάνο που μπήκε στον κόπο-bye- :grinning-smiley-043 και φυσικά τον Γιώργο (Χατζηδάκη) που προσπάθησε και εκείνος τόσες μέρες-bye- :grinning-smiley-043 ...τον ενημέρωσα και εκείνο τηλεφωνικά και του ευχήθηκα καλές διακοπές!!!!

Γιώργο να δούμε τι θα μας απαντήσει η Pioneer Europe....και ελπίζω να ΜΗΝ διαβάζουν το avclub!!! :flipout:

Last edited:

τετοια κανετε τωρα και θα με βγαλετε απο εξοδα

αυτη η ροδος ρε παιδι μου τελικα ειναι πολυ ακριβη.

παντα τετοια:fahne90:

Μπράβο σε όλους σας για την υπομονή και την επιμονή σας!!

Άξιζε όμως τον κόπο?
Θέλω να πω, παρατήρησες ουσιαστικές διαφορές?

υ.γ Αλήθεια, γιατί να χρειάζεται να καεί το δισκάκι σε ταχύτητα x2???
είναι δυνατόν οι της Pioneer να παρουσιάζουν το κορυφαίο dvd-r της αγοράς και να θέλει κάψιμο x2 για να αναβαθμισθεί?

Πέτρο....

είναι ενδιαφέρουσα αναβάθμιση γιατί αφορά την HDMI....και προάγει το "HDMI control" της συσκευής...συνεπώς λύνει κάποια προβληματάκια όταν συνδέεται το recorder μέσω HDMI με κάποια συσκευή....φυσικά περιλαμβάνει και την έκδοση 1.45 που πάλι έχει να κάνει-βασικά-με την HDMI σύνδεση...

ενδιαφέρουσα-επίσης-είναι η βελτίωση που κάνει όταν συνδέεται μια ψηφιακή κάμερα μέσω HDMI-πάντα-με το recorder....

εγώ δεν θα δω καμιά διαφορά γιατί παίζω με scart...και την κάμερα που έχω την συνδέω μέσω της θύρας DV με το recorder....

στο μέλλον όμως θα μου χρειαστεί....

Last edited:

και αντιγράφω από το επίσημο site:

Firmware History File

Model: 2007 DVD Recorders (DVR-550H / DVR-550HX / DVR-LX60 / DVR-LX60D)

Ver 1.50
- This version is shared by all 2007 1st-half models
- Added "HDMI control" feature (HDMI-CEC)
- The update improves that a black screen is recorded if you stop "Copy Files from a Digital Camera" between 2 minutes before starting a timer recording and stopping a timer recording.

Ver 1.45
- This version is for DVR-550H/WY/YXVRE/YXVSN, DVR-LX60/WY/YXVRE/YXVSN, DVR-550HX/WY/WV, DVR-LX60D/WY/WV, DVR-450H/KC, DVR-550H/KC, DVR-650H/KC.
- The update improves:
- that the recorded title is distorted with a DTV timer recording in 525 system when the line input system is set to 525 system
- that the unit Will not change the photoviewer page when the cursor is moved to "Read Next" and start the slideshow.
- that the unit Will not output DTS audio when the DVR is connected to a receivers by HDMI and FWD scanning is stopped.
- that the unit Will change the audio output from Dolby Digital 5.1ch to LPCM 2ch when the DVR is connected to a
receiver by HDMI and FWD scanning is stopped.
- Enhanced recording ability on JVC 6x DVD-RW

Ver 1.29
- Initial release for DVR-550HX/WY/WV, DVR-LX60D/WY/WV

τώρα γιατί 2x ταχύτητα????

μάλλον για λόγους σωστής αντιγραφής....

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...

αρα βλεπει οτι εχει γραφει καποιο δισκακι με 4χ π.χ και θεωρει οτι ειναι λανθασμενο χωρις να ειναι στην πραγματικοτητα!

ειναι δυνατον να συμβαινει απο την pioneer τετοιο πραγμα?

αδυνατω να το πιστεψω! πολυ παραξενο !!!

το ίδιο υποστηρίζει και ο Γιώργος...στο 550 που έχει,η αναβάθμιση έγινε σε 8x ταχύτητα,ενώ η Pionner μιλούσε για 2x...και όμως είχε πετύχει σε εκείνον...

τι να πω βρε παιδιά....η πραγματικότητα είναι απόλυτη....όλα αποδεικνύονται στην πράξη...

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

το ίδιο υποστηρίζει και ο Γιώργος...στο 550 που έχει,η αναβάθμιση έγινε σε 8x ταχύτητα,ενώ η Pionner μιλούσε για 2x...και όμως είχε πετύχει σε εκείνον...

τι να πω βρε παιδιά....η πραγματικότητα είναι απόλυτη....όλα αποδεικνύονται στην πράξη...

συνηθως γινεται αναποδα δηλαδη πρωτα βλεπουμε οτι δεν μπορει να το διαβασει λογων σφαλματος κατα την εγγραφη και μετα χαμηλωνουνε ταχυτητα εγγραφης, αλλα αυτο το αποριπτει απο την αρχη.

αλλα αφου ετσι αποφασισε η θεα pioneer....τι να πουμε εμεις.

υ.γ και οπως εχω ξαναπει με την τεχνολογια τα βαζουμε....δεν τα βαζουμε.

Νάσο, καλορίζικο το μηχανάκι, συγχαρητήρια για την εξαιρετική αγορά και με το ξέμπλεγμα της ιστορίας.
Τώρα ξέρεις τι χρειάζεσαι? μια πολύ καλή τηλεόραση ας πουμε κάτι σαν του Τάκη.
Καλές διακοπές -bye-

Καλημέρα. 428XD και LX60 βρίσκονται στο σαλόνι μου και σύντομα ελπίζω και ο κ. Καστρουνής ο οποίος επικοινώνησε μαζί μου με e-mail. Οι φωτο που θέλω ν´ανεβάσω εδώ θα σας είναι χρήσιμες αν είναι από προβολή σε αναλογικά, ψηφιακά και δορυφορικά κανάλια και με συκεκριμένων προδιαγραφών DVD ή ό,τι να'ναι;

Όσες περισσότερες φωτογραφίες ποστάρεις απο οποιαδήποτε πηγή τόσο το καλύτερο για εμάς τους υπόλοιπους.:Banane0:

Τώρα όσον αφορά τον Καστρουνή,

θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό απο το αποτέλεσμα (όπως και απο τον ίδιο σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία του χώρου!):grinning-smiley-043

Ανοιξε ένα νέο θέμα μόνο, για να μην χαθούν μέσα στον πανικό των σελίδων. Βέβαια αν θες να μας δείξεις και ολόκληρο το setup σου, άνοιξε θέμα στην Photo Gallery στην κατάλληλη υποκατηγορία.