PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

άνοιξε θέμα στις τηλεοράσεις και κει μέσα ανέβασε τις φωτογραφίες!!!

και να μην ξεχάσω: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Μια χαρά σε βλέπω.
Μάλλον θα το αγοράσω και εγώ.

Γράψε και άλλες εντυπώσεις (όταν βρεις χρόνο να το ψάξεις)
Αγόρασα την 428XD (2600ευρώ)και το LX60(550 ευρώ) και από βδομάδα θα ανεβάσω φωτογραφίες. Όμως, όποτε ανοίγω την TV παρότι δείχνει κανονικά όλα τα κανάλια, βγάζει επί ώρα το μήνυμα ότι το RF καλώδιο είναι βραχυκυκλωμένο και πρέπει να κάνω κάτι με την τυροφοδοσία (AC) και να ξανανοίξω την τηλεόραση. Το κάνω και φυσικά δεν αλλάζει τίποτα. Ξέρεις κάτι; Ηλίας

Ηλία ...άνοιξε θέμα στις τηλεοράσεις(στην υποκατηγοράι των συνδέσεων-ρυθμίσεων)...

εδώ δεν θα το διαβάσουν...

Ηλία ...άνοιξε θέμα στις τηλεοράσεις(στην υποκατηγοράι των συνδέσεων-ρυθμίσεων)...

εδώ δεν θα το διαβάσουν...
Σ´ευχαριστώ. Το έκανα και μου απάντησαν αμέσως.
icon14.gif

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

αυτό που δεν υποστηρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους δεν το καταλαβαίνω.2007,τόσα μηχανήματα με πολύ χαμηλότερο κόστος και είναι μια χαρά και εδώ πρέπει να περιμένουμε firmware?κατοχος ενός 696...

Καλό μεσημέρι...

Πριν από λίγο μετέφερα στον σκληρό κάποιες εγγραφές από μια μέτρια JVC βιντεοκάμερα που έχω...

συνδέθηκε η κάμερα με το LX60D μέσω της θύρας DV με καλώδιο DV...επέλεξα από το μενού του 60D αυτόματη μεταφορά και όλα γίναν μόνα τους...το LX60D "είδε" την κάμερα και μόνο του μετέφερε το αρχείο σε υπερυψηλή ποιότητα(XP+) που επέλεξα εγώ...

εγώ δεν έκανα τίποτα άλλο...ένα καταπληκτικό που έχει είναι ότι όταν δει μαύρο πλάνο στην εγγραφή το μοντάρει μόνο του(σε επίπεδο frame!!!!) και δεν αφήνει κανένα κενό...μου αποδείχτηκε στην πράξη...είχα ξεχάσει από-βλακεία-την κάμερα ανοιχτή και είχα γράψει μαύρα πλάνα...

ε...μόνο του το μηχάμημα τα απέρριψε και τα μόνταρε!!!!

ένα άλλο ωραίο πράγμα που έχει το 60D είναι ότι μπορείς να επιλέγεις την ποιότητα εγγραφής και αντιγραφής χειροκίνητα...εκτός από τις προρυθμίσεις που έχει το μηχάνημα...

αργότερα έκαψα το αρχείο σε dvd+r της TDK σε XP+ ποιότητα χωρίς κανένα πρόβλημα...

έξοχα!!!!

Last edited:

καλό απόγευμα...

χθες το βράδυ επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Γιώργο Χατζηδάκη...

μου είπε ότι η Pioneer ανταποκρίθηκε στο email που έστειλε σχετικά με το θέμα του 2x....

σας θυμίζω ότι για να γίνει το update στο LX60D(LX60) firmware version 1.50 πρέπει να κάψεις το cd-r δισκάκι σε ταχύτητα 2x...πράγμα δύσκολο πλέον...όλα καίνε πάνω από 4x...

και το επιβεβαίωσα εγώ κάνοντάς το....

λοιπόν ο Γιώργος αντάλλαξε μια σειρά μυνημάτων με τον σχεδιαστή του update και δεχθήκαν ότι υπάρχει θέμα και αλλάξαν κάτι στο αρχείο ώστε να μπορείς να το κάψεις και με μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς νάχεις πρόβλημα...η version-παραμένει-η ίδια...

μπράβο στον-εκλεκτό φίλο-Γιώργο για την επιμονή και υπομονή του!!!

είναι σημαντικό να σε ακούει μια Pioneer!!!!

ΥΓ:όταν γυρίσει-με το καλό-ο Γιώργος από τις διακοπές ,θα μας τα πει-ο ίδιος-πιο συγκεκριμένα...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ:SFGSFGSF:..................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
όπως επίσης και σ' εμένα που σας έβαλα σε τόσο κόπο:slapface::flipout:

Ρε παιδια να ρωτησω. Το EPG με την καρτα της Nova δουλευει? Οχι οτι εχω Nova απλα αναρωτιεμαι. Και πως δουλευει το EPG? Βλεπεις λιστα με προγραμματα και απλα επιλεγεις ποιο θα γραψεις χωρις να βαζεις ωρες? Γενικοτερα με ενδιαφερει να μαθω κατα ποσο εύχρηστο ειναι και αν τελικα δουλευει στην Nova

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

καλό απόγευμα...

χθες το βράδυ επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Γιώργο Χατζηδάκη...

μου είπε ότι η Pioneer ανταποκρίθηκε στο email που έστειλε σχετικά με το θέμα του 2x....

σας θυμίζω ότι για να γίνει το update στο LX60D(LX60) firmware version 1.50 πρέπει να κάψεις το cd-r δισκάκι σε ταχύτητα 2x...πράγμα δύσκολο πλέον...όλα καίνε πάνω από 4x...

και το επιβεβαίωσα εγώ κάνοντάς το....

λοιπόν ο Γιώργος αντάλλαξε μια σειρά μυνημάτων με τον σχεδιαστή του update και δεχθήκαν ότι υπάρχει θέμα και αλλάξαν κάτι στο αρχείο ώστε να μπορείς να το κάψεις και με μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς νάχεις πρόβλημα...η version-παραμένει-η ίδια...

μπράβο στον-εκλεκτό φίλο-Γιώργο για την επιμονή και υπομονή του!!!

είναι σημαντικό να σε ακούει μια Pioneer!!!!

ΥΓ:όταν γυρίσει-με το καλό-ο Γιώργος από τις διακοπές ,θα μας τα πει-ο ίδιος-πιο συγκεκριμένα...

Γύρισα λοιπόν από τις διακοπές ανανεωμένος :BDGBGDB55:

Νάσο τα είπες όλα, η ουσία είναι οτι σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις (συνδυασμούς) τρόπου εγγραφής του binary στο δισκάκι η διαδικασία δεν ολοκληρωνόταν σωστά εάν η εγγραφή δεν γινόταν σε 2Χ, κάτι που είναι απαράδεκτο εν έτη 2007. Τελικά αλλάχτηκε το binary και πλέον η διαδικασία γίνεται απροβλημάτιστα αλλά πάντα σε σχετικά χαμηλή ταχύτητα (8Χ-16Χ)

Από το 2008 η διαδικασία του firmware upgrade για όλα τα recorders & BR players της Pioneer (που εχουν LAN port & DLNA) θα αλλάξει και θα γίνεται μέσω internet είτε αυτόματα είτε με επιλογή του χρήστη ..

Καλησπέρα φίλοι μου!!!

Από την περασμένη Τρίτη το νέο LX-60D με τον ψηφιακό δέκτη κοσμεί το σαλόνι μου!!!

Παιδιά είναι καταπληκτικό μηχάνημα!!!

Καταρχήν είναι πανέμορφο και αποπνέει hiend αέρα!!!

Ποιότητα κατασκευής κορυφαία!!!

Κλείδωσε αμέσως και τα ψηφιακά της ΕΡΤ και τα αναλογικά κανάλια...

Έχει HDMI 1.3 και κάνει upscalling στα 1080p....

Αυτή την στιγμή θα αξιοποιηθεί το 10% των δυνατοτήτων του(λέμε τώρα...)...τόχω συνδέσει με scart με την-πάλαι ποτέ κορυφαία CRT-Philips 9618:grinning-smiley-043

Μελετώ αυτές τις μέρες το πολύ μεγάλο εγχειρίδιο χρήσης και ανακαλύπτω συνεχώς πράγματα...

Είναι πολύ εύκολο να γράψεις στο σκληρό δίσκο και να προγραμματίσεις...

Στην XP ποιότητα εγγραφής είναι απόλυτη η ποιότητα της εικόνας!!

έχει και ΧΡ+...όμως δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα...

τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω και εγγραφή από mini DV...

πρέπει να ασχοληθείς καιρό και με ενδελέχεια για ν´ανακαλύψεις τις πάρα πολλές δυνατότητες του...

Μπράβο για άλλη μια φορά στην Pionner!!!:firstprize:

Και για το τέλος η τιμή αγοράς: 710 ευρώ μετρητοίς από γνωστό κατάστημα του χώρου (όχι ιντερνετικό...).

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει ας μου στείλει ΠΜ....
Νάσο παλεύω κι εγώ με το νεοαποκτηθέν LX60 κι ενω το έβαλα να κατεβάσει από την TV τα κανάλια και τ´αποθήκευσε στις ίδιες θέσεις, δεν μπορώ να βρω πού και αν κατέβασε τα ψηφιακά της ΕΡΤ για να κάνω εγγραφή από αυτά. Επίσης, αυτά τα ψηφιακά της ΕΡΤ η 428XD τα έχει βάλει από μόνη της στις θέσεις με νούμερα 801, 802 κλπ. Μπορείς να με βοηθήσεις;

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Ρε παιδια να ρωτησω. Το EPG με την καρτα της Nova δουλευει? Οχι οτι εχω Nova απλα αναρωτιεμαι. Και πως δουλευει το EPG? Βλεπεις λιστα με προγραμματα και απλα επιλεγεις ποιο θα γραψεις χωρις να βαζεις ωρες? Γενικοτερα με ενδιαφερει να μαθω κατα ποσο εύχρηστο ειναι και αν τελικα δουλευει στην Nova
Για τη Νοva δεν ξέρω, πάντυως με τα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν δουλεύει. Μισές δουλειές...

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μου απαντησει για αυτο που ρωταω παραπανω?

Ευχαριστω

Και κάτι ακόμα....

έχω Nova(μπράβο λακαμά:slapface:) και θα ήθελα να μου πείτε αν έχει υποδοχή για την κάρτα και αν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο module για να δουλέψει!

ευχαριστώ....

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μου απαντησει για αυτο που ρωταω παραπανω?

Ευχαριστω

Αν ο Νάσος (Μανιάτης) έχει Nova iσως να μπορεί να σου πεί . Πάντως εαν η Νοva έχει το EPG ανοικτό θα πρέπει να παίζει...

Και κάτι ακόμα....

έχω Nova(μπράβο λακαμά:slapface:) και θα ήθελα να μου πείτε αν έχει υποδοχή για την κάρτα και αν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο module για να δουλέψει!

ευχαριστώ....

up.............:ears:

το epg της ΝΟΒΑ εκπεμπεται μαζι με το σήμα της που είναι ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ.(dvbs)
πως να το πιάσει το pioneer που έχει επίγειο δέκτη:(dvbt)