PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

σαν χώρα δήλωσες Γερμανία???
Την δήλωσα κι ως "δια μαγείας" βγήκαν 4 κανάλια. :SFGSFGSF:Τώρα που θα μπορούσα να φαντασθώ εγώ ότι θα έπρεπε να δηλώσω την Γερμανία για να βγάλω άκρη δεν ξέρω. :fahne90:Αλήθεια αν δηλώσω UK τι θα μου βγάλει;
Και κάτι άλλο, αν η εξωτερική κεραία είναι πιάτο τι θα πιάνει το μηχάνημα;

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

ε..σε όλα θα σου απαντώ????...δεν ξέρω...

στο club είχα διαβάσει-κάποτε-σε αντίστοιχο θέμα ότι πρέπει να δηλώσεις Γερμανία για να σου κλειδώσει τα ψηφιακά...

είδες ο παλιός????;):D

το ίδιο θα συμβεί (θα τα κλειδώσεις) και αν δηλώσεις UK....

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω μπορεί κάποιος να μου πει αν εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους στα DivX?

ε..σε όλα θα σου απαντώ????...δεν ξέρω...

στο club είχα διαβάσει-κάποτε-σε αντίστοιχο θέμα ότι πρέπει να δηλώσεις Γερμανία για να σου κλειδώσει τα ψηφιακά...

είδες ο παλιός????;):D

το ίδιο θα συμβεί (θα τα κλειδώσεις) και αν δηλώσεις UK....
Ελπίζω να μη σε κουράζω με τις ερωτήσεις μου. Εχω λύσει αρκετές από τις απορίες μου μέχρι τώρα!:award:

Την δήλωσα κι ως "δια μαγείας" βγήκαν 4 κανάλια. :SFGSFGSF:Τώρα που θα μπορούσα να φαντασθώ εγώ ότι θα έπρεπε να δηλώσω την Γερμανία για να βγάλω άκρη δεν ξέρω. :fahne90:Αλήθεια αν δηλώσω UK τι θα μου βγάλει;
Και κάτι άλλο, αν η εξωτερική κεραία είναι πιάτο τι θα πιάνει το μηχάνημα;

Απλά δεν έτυχε να στήσεις HTPC με WINDOWS MEDIA CENTER λειτουργικό...Εκεί αν δεν έβαζες Γερμανία δεν ξεκίναγε scan. Ελλάδα δεν υπήρχε στον τηλεοπτικό τους χάρτη και δεν έβρισκε ούτε ένα κανάλι. Χρόνια τώρα μας ταλαιπωρούν τα tv tuners που στο setup τους θέλουν το....Γερμανό τους:smash::smash::smash:

Μετά από αρκετή χρήση βλέπω πολλά θετικά στοιχεία. Το μόνο που μου κάθησε στραβά είναι η ποιότητα κατασκευής του remote control. Πολύ πλαστικό βρε παιδιά. Χάθηκε ο κόσμος να φτιάξουν κάτι πιο στιβαρό; (σαν αυτά στις TV της Philips να πούμε..)

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Μετά από αρκετή χρήση βλέπω πολλά θετικά στοιχεία. Το μόνο που μου κάθησε στραβά είναι η ποιότητα κατασκευής του remote control. Πολύ πλαστικό βρε παιδιά. Χάθηκε ο κόσμος να φτιάξουν κάτι πιο στιβαρό; (σαν αυτά στις TV της Philips να πούμε..)

Καλημέρα!!!

θα συμφωνήσω μαζί σου...δεν είναι ωραίο το remote control...

καλά....τα remote των Philips είναι πανέμορφα...

Η απάντηση είναι μάλλον ΟΧΙ αλλά θα ήθελα και εγώ να μας το επιβεβαιώσει (ή διαψεύσει) ένας κάτοχος...

Αλλά ρε παιδιά ελεος πια με αυτά τα Divx, στο 2007 είμαστε και προχωραμε μπροστά.. Δεν λέω καλό ειναι να υπάρχουν αλλά ένα τέτοιο μηχάνημα δεν το αγοράζουμε με γνώμονα το συγκεκριμένο θέμα

Υπάρχουν και DVD players των 30 Ευρώ για όσους θέλουν Ελληνικά σε Divx..

δεν ξέρω..γιατί δεν ασχολούμαι με το θέμα...

κάπου μέσα στις σελίδες του θέματος νομίζω έχει γραφτεί...

για να ψάξουμε...

εκτός αν κάποιος άλλος ξέρει και απαντήσει...

Η απάντηση είναι μάλλον ΟΧΙ αλλά θα ήθελα και εγώ να μας το επιβεβαιώσει (ή διαψεύσει) ένας κάτοχος...

Αλλά ρε παιδιά ελεος πια με αυτά τα Divx, στο 2007 είμαστε και προχωραμε μπροστά.. Δεν λέω καλό ειναι να υπάρχουν αλλά ένα τέτοιο μηχάνημα δεν το αγοράζουμε με γνώμονα το συγκεκριμένο θέμα

Υπάρχουν και DVD players των 30 Ευρώ για όσους θέλουν Ελληνικά σε Divx..

περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα αλλα ελεος ρε παιδια με το divx

εδω πρσπαθουμε να παρουμε οσον τον δυνατον καλυτερη εικονα απο τις "λεπτες" τηλεορασεις και τα dvd players και θα την τροφοδοτησω με τετοιο υλικο?

+1000

Last edited:

Καλημέρα σε όλους.

μετέφερα-από mini DV κάμερα-1 ώρας ταινία που τράβηξα...παρεπιπτώντος στην HQ ποιότητα έφτασε τα 4.4 GB και χρησιμοποίησα ένα DVD+R δισκάκι...

η ερώτηση μου είναι η εξής:

μπορώ να φτιάξω από το LX60D μενού με επιλογή σκηνών (κεφαλαίων δηλαδή...) όπως στις ταινίες και να μου εμφανίζεται για να το επιλέξω όταν αναπαράγω το δισκάκι????..να πατώ την επιλογή σκηνών και να βλέπω όποια σκηνή θέλω???

μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι...χωρίζει όπως θέλεις μια εγγραφή σε κεφάλαια..αλλά αυτό που ρωτώ δεν έχω μπορέσει να το βρω...

ελπίζω να έγινε κατανοητή η ερώτηση...

Τάκη και οι υπόλοιποι χρήστες τι λέτε???

Καλημέρα σε όλους.

μετέφερα-από mini DV κάμερα-1 ώρας ταινία που τράβηξα...παρεπιπτώντος στην HQ ποιότητα έφτασε τα 4.4 GB και χρησιμοποίησα ένα DVD+R δισκάκι...

η ερώτηση μου είναι η εξής:

μπορώ να φτιάξω από το LX60D μενού με επιλογή σκηνών (κεφαλαίων δηλαδή...) όπως στις ταινίες και να μου εμφανίζεται για να το επιλέξω όταν αναπαράγω το δισκάκι????..να πατώ την επιλογή σκηνών και να βλέπω όποια σκηνή θέλω???

μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι...χωρίζει όπως θέλεις μια εγγραφή σε κεφάλαια..αλλά αυτό που ρωτώ δεν έχω μπορέσει να το βρω...

ελπίζω να έγινε κατανοητή η ερώτηση...

πήγαινε στο -αντιγραφή-hdd to dvd

μάρκαρε το κομμάτι που θέλεις να αντιγράψεις-

πήγαινε next και βγαίνει σε μία οθόνη μονο ο τίτλος που έχεις επιλέξει.

Μαρκάρισε τον και βγαίνουν μία σειρά επιλογές.

Επέλεξε <χωρισμός>

σε πάει σε οθόνη οπου αφού το χωρίσεις σε δύο κομμάτια σε πάει πάλι πίσω
επιλέγεις πιο θα χωρίσεις και συνεχίζεις μέχρι να τελειώσεις.

-μάρκαρε τα κεφάλαια με την σειρά που θέλεις να περαστούν στο dvd (δλδ μπορείς να τα γράψεις και ανακατωμένα σύμφωνα με το γούστο σου)

-στην επόμενη οθόνη επιβεβαιώνεις την σειρα

-αντιγράφεις

αφού τελειώσει η αντιγραφή πατάς το κουμπί dvd και ανοίγεις την επιφάνεια εργασίας του φρεσκογραμμένου δίσκου
πηγαίνεις στο -επεξεργασία δίσκου

-βάζεις thumbnail (εικονιτσα) και τίτλο (αν θέλεις) σε κάθε κεφάλαιο χωριστά

Επιλέγεις ποιά από τις ταπετσαρίες σου κάνει και κάνεις finalise

Έτσι κρατάς ανέπαφο το κομμάτι στον σκληρό και το έχεις χωρισμένο όπως θέλεις στο dvd

Last edited:

Καλημέρα..

μπράβο βρε Τάκη...το είχα ψιλο-υποψιαστεί ότι έτσι γίνεται..αλλά δεν ήμουν σίγουρος...

είμαι σε αυτά και λίγο αργός...

thanks...θα το δοκιμάσω...

Με έχετε πωρώσει πολύ άσχημα με το LX60. Μου φαίνεται δεν θα αντέξω και θα τα σκάσω!!!

Σα δεν ντρέπεστε λίγο!!!:flipout:

-bye-

Aλλωστε εχω ήδη πουλήσει το Pioneer 545H σε αγγελία εδώ στο club για αυτό το μαύρο και άσχημο χαζοκούτι.

Ρε παιδιά έλεος!!! 28 σελίδες και ούτε 1 φωτογραφία:p:D