Μπράβο silent!!!
καλορίζικο!!!
εσένα περιμέναμε για να ανεβάσεις φωτογραφίες!!!:aktion033:
για πες λεπτομέρειες....συνδέσεις κλπ....
Να πω κάτι άλλο που δεν μου άρεσε. Το menu που έχει είναι ίδιο ή σχεδόν τελοσπαντων με το 545H που ειχα πριν. Φυσικά οι δυνατότητες του είναι πολύ περισσότερες.
Υ.Γ. Πάντως δεν μπόρεσα να πάρω και εγώ μια φορά το κορυφαίο recorder της Pioneer. Με το που το παρήγγειλα βγάλανε καλύτερο:bigcry:
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/125/501/DVR-LX70D/index.html
Η συνδεση που εκανα προσωρινά ειναι με scart (μην βαράτε παρακαλώ). Επειδή στην tv μου εχω 2 hdmi in τα οποία είναι αγκαζε με HD δεκτη και PS3 προς το παρον scart:bigcry: Θελω να παρω 1 hdmi splitter (ή όπως αλλιώς το λένε) και να το συνδέσω εκεί.
Την Version θα την δω αργότερα σήμερα το βράδυ...
Κατι να ρωτησω. Ειχατε πει οτι δεν γραφει τις διαφημησεις ωραια. Εγω που το εβαλα σημερα να γραψει κατι στον Alpha τις εγραψε. Υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμίσω στο menu του player?
Silent πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο....αυτό είναι νόμος!!
και το LX70D να πάρεις...μετά από λίγο θα βγει το LX80D....
το θέμα είναι πόσο θα κοστίζει????
Η συνδεση που εκανα προσωρινά ειναι με scart (μην βαράτε παρακαλώ). Επειδή στην tv μου εχω 2 hdmi in τα οποία είναι αγκαζε με HD δεκτη και PS3 προς το παρον scart:bigcry: Θελω να παρω 1 hdmi splitter (ή όπως αλλιώς το λένε) και να το συνδέσω εκεί.
Την Version θα την δω αργότερα σήμερα το βράδυ...
Κατι να ρωτησω. Ειχατε πει οτι δεν γραφει τις διαφημησεις ωραια. Εγω που το εβαλα σημερα να γραψει κατι στον Alpha τις εγραψε. Υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμίσω στο menu του player?
δεν ε'ιπαμε ότι δεν γράφει τις διαφημίσεις.Είπαμε ότι σημαδεύει την αρχή και το τέλος τους και έτσι αφαιρούνται ευκολώτερα
Το 70D εχει πραματα που δεν μου χρειάζονται.![]()
Όπως.....
Τακη Νασο και λοιποί. Δεν μπορεσα να δω την version. Δεν ξερω πως γινεται να την δω. Δεν εχω και Manual ελληνικο αλλα ουτε και αγγλικο και ψαχνω στα τυφλα! Θα δω μηπως βρω ακρη με το online manual που κατεβασα το οποιο ομως δεν βοηθαει καθολου μιας και το χειροπιαστο ειναι παντα καλυτερο. Επισης δεν βρήκα πως γινεται το κολπο με τις διαφημίσεις. Βοηθηστε χριστιανοί!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.