PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Καλορίζικο....

περιμένουμε εντυπώσεις!!!!:chinese:

Μπράβο silent!!!

καλορίζικο!!!

εσένα περιμέναμε για να ανεβάσεις φωτογραφίες!!! :D:aktion033:

για πες λεπτομέρειες....συνδέσεις κλπ....

α...silent για πες: τι version firmware έχει η συσκευή σου???....το 1.23 ή το πλέον πρόσφατο 1.50???

ελπίζω να ξέρεις πως να το βρεις...αλλιώς ρώτα με....

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Μπράβο silent!!!

καλορίζικο!!!

εσένα περιμέναμε για να ανεβάσεις φωτογραφίες!!! :D:aktion033:

για πες λεπτομέρειες....συνδέσεις κλπ....

Η συνδεση που εκανα προσωρινά ειναι με scart (μην βαράτε παρακαλώ). Επειδή στην tv μου εχω 2 hdmi in τα οποία είναι αγκαζε με HD δεκτη και PS3 προς το παρον scart:bigcry: Θελω να παρω 1 hdmi splitter (ή όπως αλλιώς το λένε) και να το συνδέσω εκεί.

Την Version θα την δω αργότερα σήμερα το βράδυ...

Κατι να ρωτησω. Ειχατε πει οτι δεν γραφει τις διαφημησεις ωραια. Εγω που το εβαλα σημερα να γραψει κατι στον Alpha τις εγραψε. Υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμίσω στο menu του player?

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Να πω κάτι άλλο που δεν μου άρεσε. Το menu που έχει είναι ίδιο ή σχεδόν τελοσπαντων με το 545H που ειχα πριν. Φυσικά οι δυνατότητες του είναι πολύ περισσότερες.

Υ.Γ. Πάντως δεν μπόρεσα να πάρω και εγώ μια φορά το κορυφαίο recorder της Pioneer. Με το που το παρήγγειλα βγάλανε καλύτερο:bigcry:

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/125/501/DVR-LX70D/index.html

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Να πω κάτι άλλο που δεν μου άρεσε. Το menu που έχει είναι ίδιο ή σχεδόν τελοσπαντων με το 545H που ειχα πριν. Φυσικά οι δυνατότητες του είναι πολύ περισσότερες.

Υ.Γ. Πάντως δεν μπόρεσα να πάρω και εγώ μια φορά το κορυφαίο recorder της Pioneer. Με το που το παρήγγειλα βγάλανε καλύτερο:bigcry:

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/125/501/DVR-LX70D/index.html

Silent πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο....αυτό είναι νόμος!!

και το LX70D να πάρεις...μετά από λίγο θα βγει το LX80D....

το θέμα είναι πόσο θα κοστίζει????

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Η συνδεση που εκανα προσωρινά ειναι με scart (μην βαράτε παρακαλώ). Επειδή στην tv μου εχω 2 hdmi in τα οποία είναι αγκαζε με HD δεκτη και PS3 προς το παρον scart:bigcry: Θελω να παρω 1 hdmi splitter (ή όπως αλλιώς το λένε) και να το συνδέσω εκεί.

Κατι να ρωτησω. Ειχατε πει οτι δεν γραφει τις διαφημησεις ωραια. Εγω που το εβαλα σημερα να γραψει κατι στον Alpha τις εγραψε. Υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμίσω στο menu του player?

NAI...κάτι πρέπει να ρυθμίσεις στο μενού...που τώρα δεν θυμάμαι να σου πω...θα το κοιτάξω...για διάβασε και συ το manual...νομίζω ότι κάτι ρυθμίζεις απο το μενού "ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ"....

Re: Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Silent πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο....αυτό είναι νόμος!!

και το LX70D να πάρεις...μετά από λίγο θα βγει το LX80D....

το θέμα είναι πόσο θα κοστίζει????

Αστειεύομαι φιλε Νασο. Εγω αυτο ηθελα και αυτο πηρα. Το 70D εχει πραματα που δεν μου χρειάζονται.-bye-

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

δεν ε'ιπαμε ότι δεν γράφει τις διαφημίσεις.Είπαμε ότι σημαδεύει την αρχή και το τέλος τους και έτσι αφαιρούνται ευκολώτερα

Τακη Νασο και λοιποί. Δεν μπορεσα να δω την version. Δεν ξερω πως γινεται να την δω. Δεν εχω και Manual ελληνικο αλλα ουτε και αγγλικο και ψαχνω στα τυφλα! Θα δω μηπως βρω ακρη με το online manual που κατεβασα το οποιο ομως δεν βοηθαει καθολου μιας και το χειροπιαστο ειναι παντα καλυτερο. Επισης δεν βρήκα πως γινεται το κολπο με τις διαφημίσεις. Βοηθηστε χριστιανοί!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Όπως.....

500gb ας πουμε. Με τα 250gb γραφει 36 ώρες στην μέγιστη ποιότητα και ειναι υπεραρκετές για μενα.

Και αν δεν κανω λαθος εχει και δορυφορικό δεκτη. Εγω εχω 2 δεκτες (sd & hd) και δεν χρειάζομαι και τρίτο δεκτη.

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Τακη Νασο και λοιποί. Δεν μπορεσα να δω την version. Δεν ξερω πως γινεται να την δω. Δεν εχω και Manual ελληνικο αλλα ουτε και αγγλικο και ψαχνω στα τυφλα! Θα δω μηπως βρω ακρη με το online manual που κατεβασα το οποιο ομως δεν βοηθαει καθολου μιας και το χειροπιαστο ειναι παντα καλυτερο. Επισης δεν βρήκα πως γινεται το κολπο με τις διαφημίσεις. Βοηθηστε χριστιανοί!!!!!!

Καλημέρα...

αφού σου έβαλα το λινκ για να δεις πως βλέπεις τη version....μάλλον δεν το κατάλαβες...

πιο αναλυτικά:

Check the current Firmware Version:

Switch on your DVD Recorder
Select "Home Menu"
Select "Initial Settings"
Select "Audio Out"
Select "Dolby Digital Out"
Select "Dolby Digital" and push the "9" button on the remote

Last edited:

Νασο ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα τις οδηγιες καν απλα νομιζα οτι ηθελες να κατεβασω την version εφ οσων εχω παλαιότερη. Σημερα το μεσημερι θα το δω. Εαν δεν εχω την τελευταια εκδοση θα πρεπει να την γραψω σε cd. To θεμα ειναι οτι 2Χ δεν γραφει το recorder μου:chinscratch:

Μηπως γινεται με usb?