PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Thanks ! Μου φαίνεται θα τα στάξω. Ξεκίνησα να ψάχνω από το Sony RDR-HX750 και μετά ανέβηκα στα 500-600 ευρώ οπότε και στα Pioneer/Panasonic ;)

Είμαι στη σελίδα 30 ακόμη ... Ελπίζω να βρω απάντηση όπου να μπορώ να το βρω σχετικά φθηνά. Αν ήταν και Θεσσαλονίκη το έπαιρνα και αύριο ...

διάβασε εδώ και αγόρασε...

http://www.intersys.gr/information/press/2007/071016_pr_Intersys_Pioneer_SD.html

Thanks.

Είπαμε καλά τα Pioneer και τα γουστάρω σαν μάρκα αλλά ξεφεύγουν σε τιμή ειδικά στην Ελλάδα. Έτσι κι αλλιώς τα LX60(D) δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε sites της Αθήνας το LX60D έχει 900 ευρώ.

Με βλέπω τελικά με κανένα φθηνιάρικο Sony :frown:

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Παιδία, αναφορικά με το αν μπορούμε να συνδέσουμε εξωτερικό σκληρό δίσκο, η απάντηση (κατευθείαν απο την PIONEER) είναι η εξής:

On the DVR-LX60(D) you can connect an external HDD for MP3, WMA and JPEG, but not for video. The mass storage class (MSC) device should be FAT-compatible. Note that if the hard disc is partitioned (= divided in different pieces) , the recorder may not recognize it.

Αυτό ακριβώς έπαθα κι εγω! Έβαλα μέσα στο σκληρό από 1 ΜΡ3, JPEG, AVI και 'διάβασε' μόνο τα πρώτα 2!!! Μεγάλη μακακία......Εκτός αν κάποιος συνάδελφος έχει καταφέρει να πειράξει το LX60D, πράγμα χλωμό.....

Α, και αναφορικά με τον φίλο που ήταν να αγοράσει το 940HΧ, τα νέα είναι καλύτερα:

The DVR-940HX is the only DVD recorder which can be connected to an external hard disc for video recording only. You can connect it to eSATAHDD's (eSATA HDD = External SATA Hard disc drive). They can only be found in specialized computer stores.

For copyright protection purposes, the external HDD cannot be used with any DVD recorder other than the one that was used to initialize it. If the HDD is connected to another DVD recorder (even of the same type), itwill need to be re-initialized before use. Connection of an external HDDto DVR's equipped with a USB connection is not supported.

Συγκεκριμένα, σίγουρα υποστηρίζονται τα ακόλουθα μοντέλα:

Freecom Hard Drive PRO 1000GB (1000GB)
Iomega eSATA/USB 2.0 "Black Series" Desktop Hard Drive (300 GB)
Iomega Professional Hard Drive eSATA 3 Gbits/USB 2.0 (750GB)
LaCie d2 eSATA II 3Gbits Hard Drive (500GB)
LaCie d2 Quadra Hard Drive (750GB)
Seagate eSATA Exterrnal Hard Drive ST3300601XS-RK (300GB)
Western Digital My Book Home Edition WDH1CS10000 (1000GB)
Western Digital My Book Studio Edition WDH1Q10000 (1000GB)

και τέλος......

The external eSATA hard disk unit can only be used by the DVR-940HX to store video content.
The DVR-940HX only supports connection of one external eSATA HDD unit at a time.
When using an external eSATA HDD unit for the first time, or when connecting an external eSATA HDD unit you have been using with another device, the DVR-940HX checks the disk and then will propose to initialize the disk in order to make it available to this recorder. Initializing the external eSATA HDD unit will erase all the existing data on it.
For copyright protection purposes, the external eSATA HDD unit cannot be used with any DVD recorder other than the one that was used to initialize it. If the external eSATA HDD unit is connected to another DVD recorder (even of the same type), it will need to be re-initialized before use. All recorded data (including protected titles) on the external eSATA HDD unit is erased if it is reinitialized.

Last edited:

Φίλτατε συνονόματε...

σ´ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μας έδωσες...

Έχει το L60 ή το 1070 δυνατότητα να παίξει Divx από τον εσωτερικό του δίσκο ή το κάνει μόνο από δισκάκια; Επίσης, διαβάζει κανένα από τα δύο ελληνικούς υπότιτλους;

Π.

Έχει το L60 ή το 1070 δυνατότητα να παίξει Divx από τον εσωτερικό του δίσκο ή το κάνει μόνο από δισκάκια; Επίσης, διαβάζει κανένα από τα δύο ελληνικούς υπότιτλους;

Π.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους κανονικότατα ενώ και η ποιότητα με την οποία παίζει divx είναι απίστευτη (συγκριτικά με άλλες πηγές πάντα....), ίσως βέβαια βοηθάει και η KURO.....

Φαντάζομαι ότι θα παίζει και από τον σκληρό, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Παιδιά το LX60D & το καινουργιο LX70 ειναι εξαιρετικά recorders... Εαν υπάρχουν τα χρήματα για μένα είναι μονόδρομος :fahne90:

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να μετατρέψουμε το LX60D σε region free?
Για πληροφόρηση.. είχα ένα Philips DVD recorder προτού αγοράσω το LΧ60D. Ενας φίλος που είχε κατάστημα με ηλεκτρονικά είχε πάρει σχετικές πληροφορίες από τεχνικούς της Philips (?) και με τις οδηγίες τους το ξεκλείδωσα. Τώρα.. ξέρει κανείς κάποιο τεχνικό της Pioneer μήπως και βγάλουμε άκρη;

Έχω πάρει το DVR-LX60D και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ποιότητα εγγραφής του, αλλά αντιμετωπίζω 2 προβλήματα, το οποίο 1 μπορεί να είναι και σοβαρό.

Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω Ελληνικούς χαρακτήρες όταν μπαίνω στο Guide των ψηφιακών εκπομπών, οπότε βλέπω κινέζικα και ακαταλαβίστικα το πρόγραμμα.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η ρύθμιση της εξόδου HDMI.
Υπάρχουν 4 επιλογές εξόδου (RGB 0-255, RGB 16-235, Component 4:2:2 και Component 4:4:4).
Μου φαίνεται ότι στην έξοδο HDMI στέλνεται μόνο RGB 16-235 διότι ότι και να επιλέξω δεν αλλάζει τίποτα στην εικόνα και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να δω below-black και above-white πληροφορία.

(Oπότε χρησιμοποιώ το PS3 για να βλέπω τα DVD μου αφού αυτό δεν έχει τέτοιο πρόβλημα - *Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις*)

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το DVD του Video-Essentials, όπου τα πάτερνς με την πληροφορία below-black & above-white αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Καμιά ιδέα αν κάποιοι είχατε παρόμοια προβλήματα????

Last edited:

Καλημέρα....

φίλοι μου....δεν υπάρχει κάποιος-που έχει ασχοληθεί- να βοηθήσει τον φίλο????

Ultra-One εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με αυτά που ρωτάς...

παρεπιπτώντος την αναβάθμιση που αναφέρει ο Silent την έχεις κάνει???

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο πρόγραμμα εγγραφής βλέπει και γράφει με επιτυχία κατά iso 9660 το αρχείο αναβάθμισης της συσκευής, διότι, παρόλη την ανάγνωση ολόκληρου του νήματος και την υιοθέτηση κατά γράμμα των οδηγιών, οι προσπάθειες μου κατέληξαν σε παταγώδη αποτυχία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα....
την τελευταία αναβάθμιση δεν την έχω κάνει...έχω κάνει προηγούμενη....και οι δικές μου προσπάθειες κατέληγαν σε αποτυχία επειδή έκαιγα το δισκάκι με ταχύτητα >2x....μόλις τόκαψα με 2x ταχύτητα όλα πήγαν καλά...

μήπως κάνεις το ίδιο???

Καλημέρα με το nero και με ταχύτητα μεγαλύτερη από 2x (8x αν θυμάμαι καλά) κανένα πρόβλημα.

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Καλημέρα με το nero και με ταχύτητα μεγαλύτερη από 2x (8x αν θυμάμαι καλά) κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα...

σε ευχαριστούμε για την απάντηση...άρα κάτι άλλο τρέχει αγαπητέ Στέργιε..

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποιο πρόγραμμα εγγραφής βλέπει και γράφει με επιτυχία κατά iso 9660 το αρχείο αναβάθμισης της συσκευής, διότι, παρόλη την ανάγνωση ολόκληρου του νήματος και την υιοθέτηση κατά γράμμα των οδηγιών, οι προσπάθειες μου κατέληξαν σε παταγώδη αποτυχία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χρησιμοποιώ Nero 7, τα καίω σε CD-RW (ανεξαρτήτως ταχύτητας), και όσες αναβαθμίσεις έχω κάνει ήταν επιτυχείς.