PIONEER DVR-LX60D (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Καλημέρα....

φίλοι μου....δεν υπάρχει κάποιος-που έχει ασχοληθεί- να βοηθήσει τον φίλο????

Ultra-One εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με αυτά που ρωτάς...

παρεπιπτώντος την αναβάθμιση που αναφέρει ο Silent την έχεις κάνει???
Αν βρω χρόνο θα προσπαθήσω να κάνω την αναβάθμιση μέσα στο ΣΚ και θα σας πω αν λυθεί το πρόβλημα με το HDMI ή/και τα Ελληνικά.

Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Ξέρει κανείς πως συγκρίνεται το LX60D με το DVR-545 HX? Και τα δύο έχουν ψηφιακό δέκτη. Το 545ΗΧ τόχει το technixx στα 469 ευρώ.

Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Καλημέρα...

αν εννοείς πιο είναι καλύτερο....το LX60D είναι-σαφώς-καλύτερο...

Ξέρει κανείς πως συγκρίνεται το LX60D με το DVR-545 HX? Και τα δύο έχουν ψηφιακό δέκτη. Το 545ΗΧ τόχει το technixx στα 469 ευρώ.

Μια σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους θα σε πείσει ότι το LX60D είναι καλύτερο.

Αυτό το φαντάστηκα αλλά αναρωτιόμουνα άν ήξερε κανείς σε τί είναι καλύτερο - καμιά φορά το καλύτερο είναι σε χαρακτηριστικά που ελάχιστοι εκμεταλλεύονται ελάχιστες φορές. Αν όμως η διαφορά τους είναι στην ποιότητα της εικόνας ή του ήχου ...
Μια σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους θα σε πείσει ότι το LX60D είναι καλύτερο.

Καλημέρα...

δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω κάνει σύγκριση,πάντως το LX60D έχει κορυφαία εικόνα...

Αυτό το φαντάστηκα αλλά αναρωτιόμουνα άν ήξερε κανείς σε τί είναι καλύτερο - καμιά φορά το καλύτερο είναι σε χαρακτηριστικά που ελάχιστοι εκμεταλλεύονται ελάχιστες φορές. Αν όμως η διαφορά τους είναι στην ποιότητα της εικόνας ή του ήχου ...

Οι διαφορές τους ειναι

α) Καλύτερη ποιότητα κατασκευής υπερ του LX60D τόσο απτή οσο και επι της ουσιας (διαφορετικες μονάδες εγγραφής/ αναπαραγωγής καλύτερα υλικά). Εν μερει αντικατοπτρίζεται στην διαφορά βαρους των 2 μηχανημάτων (περιπου 1 κιλό βαρύτερο το LX60)

Η ουσια ομως ειναι οτι οι διαφορές τους ειναι μεγάλες στην εγγραφή και ακομα περισσότερο στο κομμάτι της αναπαραγωγής DVD & upscaling οπου η διαφορά υπερ του 60 ειναι σημαντική.

β) 250Gb δισκος εναντι 160

γ) Ψηφιακος δεκτης και εισοδο για κάρτα CI (αχρηστη προς το παρόν στην Ελλάδα)

Σιγουρα οποιο από τα 2 και εαν παρεις δεν θα μείνεις παραπονεμένος :fahne90:

Ευχαριστώ πολύ. Αυτά, και κυρίως το κομάτι σε bold του (α), είναι πολύ σημαντικά. Θα πάω για το 60D. Έχει ενδιαφέρον ότι το Amazon της Γαλλίας το έχει στα 549 Ευρώ, ενώ εδώ δείχνει να είναι "κανονικά" διαθέσιμο για πάνω από 800.

Μόλις έχω κάνει την αναβάθμιση του Firmware στο 1.68 αλλά δεν άλλαξε κάτι από τα προβλήματα!

Εξακολουθώ να μην έχω Ελληνικά στο μενού των ψηφιακών καναλιών (δείτε φώτο για να καταλάβετε τι εννοώ) και επίσης ακόμη δεν μπορώ να πάρω below-black και above-white στην έξοδο HDMI ανεξαρτητα από τι ρύθμιση χρώματος θα επιλέξω από τις 4 επιλογές. :twoguns:

Attachments

• DSC00014_2.jpg
    DSC00014_2.jpg
    57.2 KB · Views: 28

φίλε μου καλημέρα....

κι εμένα έχει το ίδιο πρόβλημα στο EPG(όπως και όλων όσων έχουν το LX60D)...δεν μπορεί να γίνει τίποτα...υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ της ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗΣ και του LX60D...

υγ: στην εξαιρετική LCD Philips 32PFL9603D/10 (που πριν από λίγες μέρες απέκτησα) το EPG ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!...διαβάζοντας κανονικότατα όλες τις προσφερόμενες πληροφορίες από την ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ...

όσον αφορά το θέμα του below-black και above-white στην έξοδο HDMI..τι εννοείς όταν γράφεις "ανεξαρτητα από τι ρύθμιση χρώματος θα επιλέξω από τις 4 επιλογές."....γίνε πιο αναλυτικός...

να συμπληρώσω ότι το πρόβλημα με το EPG το παρουσιάζουν πολλοί δέκτες...

πριν ένα χρόνο στην Κατηγορία των "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ" είχε ανοιχθεί θέμα για το ποιοί δέκτες δείχνουν κανονικά το EPG και ποιοί όχι...

Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

φίλε μου καλημέρα....

κι εμένα έχει το ίδιο πρόβλημα στο EPG(όπως και όλων όσων έχουν το LX60D)...δεν μπορεί να γίνει τίποτα...υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ της ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗΣ και του LX60D...
Πριν το LX60D είχα μια μαμακία ψηφιακό δέκτη που είχα πάρει με 30Ε από το Πράκτικερ και το EPG έπαιζε μια χαρά!!!
Είναι απαράδεκτο, ένα μηχάνημα της κλάσης του LX60D να μην παίζει σωστά.

όσον αφορά το θέμα του below-black και above-white στην έξοδο HDMI..τι εννοείς όταν γράφεις "ανεξαρτητα από τι ρύθμιση χρώματος θα επιλέξω από τις 4 επιλογές."....γίνε πιο αναλυτικός...
Υπάρχουν 4 ρυθμίσεις εξόδου για HDMI:
RGB 0-255, RGB 16-235, Component 12bit, Component 10bit

Ότι και να επιλέξω, ΔΕΝ παίρνω below-black ή above-white πληροφορία.
Είναι σαν να είναι "κολλημένη" η ρύθμιση στο RGB 16-235 που δεν δείχνει αυτή την πληροφορία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Υπάρχουν 4 ρυθμίσεις εξόδου για HDMI:
RGB 0-255, RGB 16-235, Component 12bit, Component 10bit

Ότι και να επιλέξω, ΔΕΝ παίρνω below-black ή above-white πληροφορία.
Είναι σαν να είναι "κολλημένη" η ρύθμιση στο RGB 16-235 που δεν δείχνει αυτή την πληροφορία.

Καλημέρα....

λυπάμαι αλλά σε αυτό που γράφεις δεν ξέρω να σου απαντήσω...δεν έχω ασχοληθεί....αν τόσο πολύ σε ενδιαφέρει-και είσαι κάτοικος της Αθήνας-μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια επαγγελματία να σου ρυθμίσει το set-up σου...

αλήθεια...με τι προβολικό μέσο(τηλεόραση...) έχεις συνδέσει το LX60D..

Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Πριν το LX60D είχα μια μαμακία ψηφιακό δέκτη που είχα πάρει με 30Ε από το Πράκτικερ και το EPG έπαιζε μια χαρά!!!
Είναι απαράδεκτο, ένα μηχάνημα της κλάσης του LX60D να μην παίζει σωστά.

...στο θέμα που είχε ανοιχθεί στα "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ" (που ανέφερα παραπάνω) αποδεικνυόταν αυτό που γράφεις....ότι υπήρχαν δέκτη της πλάκας που έπαιζαν σωστά..ενώ άλλοι ακριβοί δέκτες δεν δούλευαν...:nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

...στο θέμα που είχε ανοιχθεί στα "ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ" (που ανέφερα παραπάνω) αποδεικνυόταν αυτό που γράφεις....ότι υπήρχαν δέκτη της πλάκας που έπαιζαν σωστά..ενώ άλλοι ακριβοί δέκτες δεν δούλευαν...:nounder:

Παιδια είναι απλο το θεμα, απλά το τσιπακι που υλοποιεί το EPG δεν εχει στο firmware του (ας πουμε) την σωστή λογική για να αναπαριστά Ελληνικους χαρακτήρες ή ειναι ασύμβατο με το μοντέλο κωδικοποιησης της Ελληνικής γραμματοσειράς που χρησιμοποιούν τα Ελληνικά κανάλια.

Αυτό εινα ανεξαρτητο από το εαν τα μενου της συσκευής περιλαμβάνουν Ελληνικα ή οχι..

Οταν με το καλό επιστρέψω από διακοπές σκεφτομαι να στειλω ενα γραμματακι στο support της εταιρειας να δουμε τι θα μας πουν (το ιδιο προβλημα εχει και το 545 που εχω εγώ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Παιδια είναι απλο το θεμα, απλά το τσιπακι που υλοποιεί το EPG δεν εχει στο firmware του (ας πουμε) την σωστή λογική για να αναπαριστά Ελληνικους χαρακτήρες ή ειναι ασύμβατο με το μοντέλο κωδικοποιησης της Ελληνικής γραμματοσειράς που χρησιμοποιούν τα Ελληνικά κανάλια.

Αυτό εινα ανεξαρτητο από το εαν τα μενου της συσκευής περιλαμβάνουν Ελληνικα ή οχι..

Οταν με το καλό επιστρέψω από διακοπές σκεφτομαι να στειλω ενα γραμματακι στο support της εταιρειας να δουμε τι θα μας πουν (το ιδιο προβλημα εχει και το 545 που εχω εγώ)

Γειά σου Γιώργο!!:ernaehrung004:

και πολύ καλά θα κάνεις να τους στείλεις γραμματάκι....θα σε ακούσουν,όπως και πέρσι με το update :worshippy:...που χάρη σε σένα διευκολύνθηκε η διαδικασία....

Καλές διακοπές!!!!:ernaehrung004:

Παιδια καλημερα!!!μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει κανεις σχετικα με το usb του συγκεκριμενου μοντελου.Ενω βλεπει τις φωτο και τα mp3 δεν μπορω να δω ταινιες δηλ αρχεια avi-dvix.Βαζω το φλασακι στο οποιο εχω μια ταινια σε μορφη avi και δεν την παιζει.Μηπως θελει καποια ρυθμιση απο το μενου ? η το συγκεκριμενο μοντελο δεν το υποστηριζει κατι που κανουν μοντελα με 30 ευρω!!!Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να μετατρέψουμε το LX60D σε region free?
Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση. Υπάρχει τρόπος ή κάποιος κωδικός να το ξεκλειδώσουμε; Εχω κάμποσα Region1 DVDs και θέλω να μπορώ να τα βλέπω χωρίς Regionοπροβλήματα....:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D:Είναι καταπληκτικό!!!

Παιδια καλημερα!!!μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει κανεις σχετικα με το usb του συγκεκριμενου μοντελου.Ενω βλεπει τις φωτο και τα mp3 δεν μπορω να δω ταινιες δηλ αρχεια avi-dvix.Βαζω το φλασακι στο οποιο εχω μια ταινια σε μορφη avi και δεν την παιζει.Μηπως θελει καποια ρυθμιση απο το μενου ? η το συγκεκριμενο μοντελο δεν το υποστηριζει κατι που κανουν μοντελα με 30 ευρω!!!Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Κατ'αρχας καλη χρονια φιλε!
Δεν υποστηριζει δυστυχως το LX 60 / LX 60D αναγνωση avi/dixv απο Usb!
Αυτο τωρα το βαλανε στον αντικαταστατη το LX 61!
Δεν πειραζει! Μπορει να μην κατι τετοιο απλο πραγμα αλλα σε ολα τα υπολοιπα ειναι κορυφαιο και πολυ ποιοτικο Recorder/Player!
Καψε τα αρχεια σου σε ενα επαναγραφομενο δισκακι Dvd η' Cd και εισαι ετοιμος!
Οτι αλλο θες ρωτας!
Το εχω απο Οκτωβριο του '07 και το εχω ψαξει αρκετα!
Καλη Χρονια!-bye-