Pioneer Elite LCD, σύντομα στις ΗΠΑ και Καναδά...

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,427
Terra
H συνεργασία ανάμεσα στην Pioneer και τη Sharp, η εξαιρετική φήμη των πάλαι ποτέ τηλεοράσεων της πρώτης και μία από τις πιο αναμενόμενα αυτοκαταστροφικές ιδέες που είχε ποτέ κάποιος marketing director, συνδυάζονται, με στόχο την κυκλοφορία των Hi-End μοντέλων της Sharp στην αμερικάνικη αγορά, κάτω από την επωνυμία "Pioneer Elite"...

Για καλή μας τύχη, φαίνεται πως στην Ευρώπη θα γλυτώσουμε από αυτή την παρενδυσία... :D
Mahwah, NJ and Long Beach, CA, January 27, 2011 -- Sharp Electronics Corporation, the U.S. subsidiary of Japan’s Sharp Corporation, and Pioneer Electronics (USA) Inc. today announced that Sharp will be granted license of Pioneer’s “Elite” brand for a line of high-end flat panel displays to be introduced in the U.S. and Canada this year.

Pioneer markets a line of high-end audio/video receivers, Blu-ray Disc players and speakers under the Elite brand, which enjoys a substantial high-end customer following and a strong, established dealer network. By marketing an LCD TV line under the Elite brand, Sharp will expand the distribution of its premium large-scale TVs. In turn, the addition of a line of large-screen LCD TVs will complement Pioneer’s Elite home theater offerings. The Elite line of LCD TVs, which will be jointly marketed by Sharp and Pioneer, will be available through Pioneer’s authorized Elite dealer network.

“As a leader in large screen LCD TV, we are excited to collaborate with Pioneer to bring a high-end LCD TV to the Elite consumer,” said John Herrington, President of Sharp Electronics Marketing Company of America. “The Elite brand is highly respected in the high end market and Sharp can deliver the quality and innovation that Elite customers demand.”

“Adding a line of high-end flat panel TVs fills a market need in the industry and will help reinforce the strength of a complete Elite home theater offering,” said Russ Johnston, Executive VP, Home Electronics Department, Pioneer Electronics (USA) Inc. “With its cutting edge LCD technology and unmatched production capabilities, Sharp is an important strategic collaborator that will deliver a whole new dimension to the large-screen home theater experience.”
http://www.sharpusa.com/AboutSharp/NewsAndEvents/PressReleases/2011/January/2011_01_27_ELITE.aspx

Έχω την εντύπωση ότι οι lcd της Pioneer ήταν άξιοι αντιπρόσωποι της τεχνολογίας τους και με καλύτερα χαρακτηριστικά από τους αντιπάλους τους, πάραυτα απείχαν και πάλι από τις plasma.Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Ο λόγος που επισημαίνω κάτι τέτοιο είναι γιατί αν στο παρελθόν είχε ένα καλό προϊόν(λεγε με Pioneer lcd) τι την εμποδίζει να ξαναβγάλει κατ καλό?
Ας μην ξεχάσουμε και τις φήμες που ήθελαν το comeback της Pioneer στις τηλεοράσεις να γίνεται με πάνελ lcd
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40249&page=32

Oι Kuro LCD ήταν ντροπή για το όνομα Kuro...

Η επεξεργασία εικόνας που είχαν ήταν αντίστοιχη με των Plasma μοντέλων, αλλά το μαύρο τους ήταν επιεικώς μέτριο. Τουλάχιστον όμως, ήταν σχεδιάσεις της Pioneer, που απλώς χρησιμοποιούσαν πάνελ της Sharp.

Oι καινούριες Pioneer Elite LCD, θα είναι τηλεοράσεις της Sharp, που απλώς θα φέρουν το σήμα της Pioneer...

Έχω την εντύπωση ότι οι lcd της Pioneer ήταν άξιοι αντιπρόσωποι της τεχνολογίας τους και με καλύτερα χαρακτηριστικά από τους αντιπάλους τους, πάραυτα απείχαν και πάλι από τις plasma.

Λαθος , ηταν απλως Sharp με αλλο σημα και σχεδιασμο.

Την εποχη εκεινη ηταν πολυ πισω απο τις Sony και Samsung LCD.

Re: Απάντηση: Pioneer Elite LCD, σύντομα στις ΗΠΑ και Καναδά...

Εγω απ ολο το αρθρο διαβασα κατω κατω το σχολιο που μας αφορα εμας ολους με τις Kuro αλλά ειπα να μην του κατεβασω κανά καντηλι και πέσω στο επιπεδό του ...Διαβαστε εδω να δειτε http://www.fullhd.gr/texnologika/exelixeis/6563-pioneer-is-comming-back.html

Πω πω πω τς τς τς διάβασα κι έφριξα.......
Γιατί όμως, μπρε κακό παιδί zaras27,θέλεις να
μου "κατεβάσεις κανά καντήλι"....???
Φταίω εγώ που παρά λίγο θα έπεφτες στο
επίπεδό μου....???
Φταίω εγώ που η άτιμη κοινωνία μ' έκανε ένα
κλωτσοσκούφι, ενώ εσένα έναν υψηλού κύρους,
και status symbol,πωλητή μεταχειρισμένων
γερμανικών αυτοκινήτων.....???
Α ρε κοινωνία άτιμη........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Elite LCD, σύντομα στις ΗΠΑ και Καναδά...

Πω πω πω τς τς τς διάβασα κι έφριξα.......
Γιατί όμως, μπρε κακό παιδί zaras27,θέλεις να
μου "κατεβάσεις κανά καντήλι"....???
Φταίω εγώ που παρά λίγο θα έπεφτες στο
επίπεδό μου....???
Φταίω εγώ που η άτιμη κοινωνία μ' έκανε ένα
κλωτσοσκούφι, ενώ εσένα έναν υψηλού κύρους,
και status symbol,πωλητή μεταχειρισμένων
γερμανικών αυτοκινήτων.....???
Α ρε κοινωνία άτιμη........
Ρε αδερφέ CASPER εσυ το εγραψες ?...τσς τσς δεν το περίμενα απο σένα.:ADFADF1:
Τα υπολοιπα περι πωλητή δεν ισχυουν ... :rifle:
Δεν ειμαι της ανωτερας κοινωνίας .....:ears:

Γιατι το λες αυτο?

Γιατί πιστεύω πως το καταναλωτικό κοινό δεν είναι τόσο ηλίθιο σε μεγάλους αριθμούς, ώστε να συντηρήσει μία εμπορική κίνηση, η οποία προσδιορίζεται από την καταβολή υψηλότερου αντίτιμου, για την αγορά του ίδιου ακριβώς προϊόντος, με διαφορετικό σηματάκι στην κορνίζα...

Μην νομίζεται ότι η κούρο είναι και κανένα δυνατό trademark... Ουσιαστικά 2 χρόνια απασχόλησε μόνο αυτούς που ασχολούνται με τον χώρο....

Μην νομίζεται ότι η κούρο είναι και κανένα δυνατό trademark... Ουσιαστικά 2 χρόνια απασχόλησε μόνο αυτούς που ασχολούνται με τον χώρο....

Ωχ ωχ, νέα "καντήλια" αναμένονται.....:argue:

Γιατί πιστεύω πως το καταναλωτικό κοινό δεν είναι τόσο ηλίθιο σε μεγάλους αριθμούς, ώστε να συντηρήσει μία εμπορική κίνηση, η οποία προσδιορίζεται από την καταβολή υψηλότερου αντίτιμου, για την αγορά του ίδιου ακριβώς προϊόντος, με διαφορετικό σηματάκι στην κορνίζα...

To ερωτημα ειναι αν οντως το "quatron" εχει καποια ουσιαστικη διαφορα ποιοτητας ως "νεος" τροπος απεικονισης χρωματων....

Οτι εχει διαφορα ειναι σιγουρο...

Το κακο ειναι οτι ειναι προς το χειροτερο,

Οι απόψεις διίστανται... Στις φρέσκιες είχαμε δει και καλές μετρήσεις...