Γιατι τις quattron τις ξερει κανενας νομιζεις?
Το πολυ πολυ να νομισουν καποιοι οτι ειναι το νεο μοντελο της Audi.![]()
Φυσικά και δεν τις ξέρει κανείς...
Γιατι τις quattron τις ξερει κανενας νομιζεις?
Το πολυ πολυ να νομισουν καποιοι οτι ειναι το νεο μοντελο της Audi.![]()
To ερωτημα ειναι αν οντως το "quatron" εχει καποια ουσιαστικη διαφορα ποιοτητας ως "νεος" τροπος απεικονισης χρωματων....
Οι απόψεις διίστανται... Στις φρέσκιες είχαμε δει και καλές μετρήσεις...
Δεν ξέρω για το ξένο περιοδικό, αλλά από το Hitech κούρο δεν πέρασε ποτέ από συγκριτικό του, οπότε δεν ξέρω αν έχουν δίκιο να την επικαλούνται.
Στο τεύχος 3 του 2009, υπήρχαν δύο 9G KURO στο συγκριτικό, ενώ είχαν γίνει και τουλάχιστον άλλα 2 συγκριτικά στο παρελθόν, με συμμετοχή 8G KURO...
Στο τεύχος 3 του 2009, υπήρχαν δύο 9G KURO στο συγκριτικό, ενώ είχαν γίνει και τουλάχιστον άλλα 2 συγκριτικά στο παρελθόν, με συμμετοχή 8G KURO...
Εγώ γιατί δεν τα θυμάμαι; Μια παρουσίαση θυμάμαι μόνο...
Εγώ γιατί δεν τα θυμάμαι; Μια παρουσίαση θυμάμαι μόνο...
Τι να σας πω... Αν είχα δει συγκριτικό, θα το θυμόμουν, δεν μιλάμε για τυχαία μοντέλα. Μόνο μια παρουσίαση θυμάμαι (πρώτη επαφή).
Και το συγκριτικό, μάλλον ήταν με το γνωστό ανύπαρκτο κειμενάκι. Δεν θυμάμαι πότε στο περιοδικό κάτι με "ζουμί" για τις κούρο.
Ε τότε ορθά δεν θυμάται καποιο συγκριτικό ... :BDGBGDB55:Για άλλη μια φορά, θα εντυπωσιαστείς από τις μετρήσεις τους...
Φωτεινότητα: ~50 nits
Aντίθεση ANSI: ~100.000:1
Δεν ξέρω για το ξένο περιοδικό, αλλά από το Hitech κούρο δεν πέρασε ποτέ από συγκριτικό του, οπότε δεν ξέρω αν έχουν δίκιο να την επικαλούνται.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.