Τελικά θα βγει τέτοιο πράγμα;
Υ.Γ. είπα ανέκδοτο ε;
Τελικά θα βγει τέτοιο πράγμα;
Υ.Γ. είπα ανέκδοτο ε;
Δεν ξερω αν θα βγει αλλα ανεκδοτο σιγουρα δεν ειναι,υπαρχουν πληροφοριες εκ των εσω (pioneer) απο ανθρωπους σε μερικα forum στο εξωτερικο που το πιστευουν.Επισης μιλανε για ενα panel 10 lumen το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι:hmmmm2: κατι σχετικο με τη φωτεινοτητα.Λογια του αερα βεβαια αλλα εχει ακουστει οτι πολυ πιθανον οτι εγινε ηταν και θεμα διαφημισης πανω στην απελπισια της νεκρης αγορας.
Δεν ξερω αν θα βγει αλλα ανεκδοτο σιγουρα δεν ειναι,υπαρχουν πληροφοριες εκ των εσω (pioneer) απο ανθρωπους σε μερικα forum στο εξωτερικο που το πιστευουν.Επισης μιλανε για ενα panel 10 lumen το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι:hmmmm2: κατι σχετικο με τη φωτεινοτητα.Λογια του αερα βεβαια αλλα εχει ακουστει οτι πολυ πιθανον οτι εγινε ηταν και θεμα διαφημισης πανω στην απελπισια της νεκρης αγορας.
Επισης μιλανε για ενα panel 10 lumen το οποιο δεν εχω ιδεα τι ειναι:hmmmm2:
...Μειωμένη τάση σημαίνει επίσης δυνατότητα για καλύτερο μαύρο, οικονομία στα απαραίτητα ηλεκτρονικά, προστατευτικά φίλτρα, ανεμιστηράκια κλπ
QUOTE]
ποσο καλυτερο μαυρο πια.....????:BDGBGDB55:
πάντα υπάρχουν περιθώρια..... :grandpa:
Οπότε λέτε ότι μπορεί να δούμε τα νέα αυτά πάνελς αλλά χωρίς την φίρμα της Pioneer πάνω ε;
πάντα υπάρχουν περιθώρια..... :grandpa:
Οπότε λέτε ότι μπορεί να δούμε τα νέα αυτά πάνελς αλλά χωρίς την φίρμα της Pioneer πάνω ε;
Απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους (που αλλου στο avsforum) η pioneer εχει παρουσιασει σαν demo τηλεοραση σε παλιοτερη CES με 10/lumen τεχνολογια, που οπως ειπε και ο Γιωργος πετυχαινει,μικροτερη χρηση ενεργειας,μηδενικα επιπεδα μαυρου,πολυ υψηλη φωτεινοτητα,ακριβη κλιμακα γκρι και γκαμα χρωματων,ζυγιζει πολυ λιγο και ειναι μολις 9χιλ παχος σε αυτη τη νεα tv,αν πιθανον κυκλοφορησει ποτε,θα ενσωματωσουν και την επεξαργασια "FUGA".
Γιωργο εχω την ελπιδα πως ενα μερος απο τη τεχνολογια που αναλυουμαι
θα το δουμε στη τελευταια σειρα plasma της panasonic (Z1).
Δεν ξερω αλλα απο τις πληροφοριες τιμης εναντι χαρακτηριστικων δεν μου
κολαει οτι θα προσφερει απλα τη επιλογη ασυρματης μεταδοσης η οχι.Αλλωστε ενω για ολα τα υπολοιπα μοντελα υπαρχει μια αξιοπρεπης
ενημερωση πριν κυκλοφορησουν,σε αυτην λιγα πραματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.