Pioneer krp-500 vs Samsung UE55B7000 LED TV 55

Απάντηση: Re: Pioneer krp-500 vs Samsung UE55B7000 LED TV 55

Πάντως εγώ κατέληξα στην KRP-500.Μόλις την σέταρα και δόξα το θεό κανένα σημάδι απο stuck pixel τουλάχιστον με 1 γρήγορη ματιά που έριξα:elefant:(και δεν πρόκειται να ξαναμπώ στην διαδικασία να κοιτάω απο τα 20-30cm την οθόνη!)Πάντως ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν και με βοήθησαν στην σίγουρη επιλογή!

Καλοθέατη και να την χαρείς!!!

πάντως (μια και τώρα έκανες την επιλογή σου..και έχουμε χαλαρώσει...) απορώ που άνοιξες τέτοιο θέμα....-bye-

υπάρχει περίπτωση τέτοιου διλλήματος??
:grandpa:

Πάντως εγώ κατέληξα στην KRP-500.Μόλις την σέταρα και δόξα το θεό κανένα σημάδι απο stuck pixel τουλάχιστον με 1 γρήγορη ματιά που έριξα:elefant:(και δεν πρόκειται να ξαναμπώ στην διαδικασία να κοιτάω απο τα 20-30cm την οθόνη!)Πάντως ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν και με βοήθησαν στην σίγουρη επιλογή!

καλες θεασεις , ανεβασε και καμια εικονα αν θες οταν στρωσει -bye-

Εσεις δεν λετε οτι ο ρυθμος ανανεωσης εχει αλλη χρηση στις lcd ( 200 hz) και αλλη στις πλασμα (600 hz ) που βελτιωνει απλα το flickering- τρεμοπαιγμα εικονας χωρις να επηρεαζεται η κινηση ,τι σχεση εχουν τα 100 hz με την κινηση μιας πλασμα?

Ουτε τα βασικα δεν ξερεις...η συζητηση τελειωνει εδω...-bye-

Μεγεια φιλε...η τηλεοραση που πηρες ειναι κορυφη...-bye-

Ουτε τα βασικα δεν ξερεις...η συζητηση τελειωνει εδω...-bye-

Οταν τελιωνει η επιχειρηματολογια και η λογικη αρχζουν οι αφορισμοι :flipout: , κλασσικη συμπεριφορα :antlers:

Γνωρίζει κανείς την υποτιθέμενη χαμηλή κατανάλωση της Samsung UE55B7000?

Last edited:

attachment.php

Εγώ θα διάλεγα την κουρτίνα αριστερά -bye-

Εγώ τη δεξιά. Τα φινεστρίνια του σχολικού στην Kuro είναι 24 ενώ στη Sammy 48.....μια χαρά δουλεύει το motion flow. Τώρα κατάλαβα τι θα πει διπλασιασμός των frames...:D:D:D

ΥΓ
Μόλις την πάρω θα της ρίξω screenshot το σκαναρισμένο τραπεζικό βιβλιάριο....
:flipout::flipout:

Γιάννη αυτό πιθανόν να οφείλεται σε κουνημένη φωτογραφία για αυτό δεν το σχολίασα.

Η ουσία είναι πως την έφεραν πάνω στα πρότυπα χρωματικά, αλλά η τηλεόραση έκανε τα δικά της υπερφωτίζοντας τις σκηνές και δείχνοντας υπεροκορεσμένα χρώματα.

Εμένα κάτι μου βρωμάει εδώ... Καμμία από τις φωτό δεν παραπέμπει σε καλιμπραρισμένη οθόνη και γιατί τράβηξαν τις φωτό με το βίντεο εν κινήσει; :chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Pioneer krp-500 vs Samsung UE55B7000 LED TV 55

121133032_6607a9c9b1.jpg

Παρτε και μια φωτογραφια απο Ταξι στην Νεα Υορκη για την περαιτερω αναλυση μεσω της οθονης του Pc...:flipout:-bye-

121133032_6607a9c9b1.jpg

Παρτε και μια φωτογραφια απο Ταξι στην Νεα Υορκη για την περαιτερω αναλυση μεσω της οθονης του Pc...:flipout:-bye-

και τι θες να πεις με αυτο?

Επειδή δεν είδα να έγραψες κάτι σχετικά (μπορεί και να μην το είδα) τι έγινε με την 5090Η με το κολλημένο pixel; Την επέστρεψες στο πλαίσιο και πήρες την KRP-500;

Καταρχάς να ευχαριστήσω για τις ευχές σας.Nαί έκανα αλλαγή με την ΚRP-500 και πλήρωσα την διαφορά. Αλλά να ξεκαθαρίσω οτι ήταν καθαρά καλή θέληση του Plaisio καί μόνο και ευχαριστώ πολύ τους υπεύθυνους.Θα ανεβάσω σύντομα photos απο το ως έχει σύστημα ωστε να έχετε μια εικόνα.Το μόνο που δέν μου άρεσε ειναι λίγο η βάση της καθώς "παίζει" αρκετά(καθώς έχει να την γυρίζεις και να δίνεις κλήση πάνω-κάτω)και νομίζω οτι σαν να γέρνει 2-3 cm χαμηλότερα απο την αριστερή μεριά το panel σε σχέση με την δεξιά και με το έπιπλο στο οποίο ειναι πάνω.Οι βίδες είναι πάνω κανονικά.Απλα αν γίνετε κάποιος που την έχει να μού πει αν του είναι αλφάδι η αν πρέπει να την ρυθμίσω.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πάλι!:grinning-smiley-043

Tελικά ήταν το έπιπλο που είχε διαφορά και όχι η τηλεόραση διότι την ξεβίδωσα και την ξανατοποθέτησα και πάλι ήταν το ίδιο.Οπότε μετά κατάλαβα οτι επειδή την έχω πάνω σε 2 έπιπλα που ενώνουν είχαν διαφορά.Τωρα την κούνησα λιγο με την βάση της πάνω στο ένα και είναι μια χαρά!

"Οι 5 ίντσες επιπλέον δεν είναι αμελητέα ποσότητα, και σε μαύρο δεν περιμένω συγκλονιστικές διαφορές. Μάλιστα με λίγο παραπάνω περιβάλλοντα φωτισμό μάλλον το ίδιο θα φαίνεται το μαύρο."

Φιλε μου, οπως εχω ξαναπει οντας για δεκαπεντε μερες κατοχος της 5090h την οποια επεστρεψα λογω βλαβης, νυν κατοχος της UE55B7000, σε διαβεβαιω οτι με περιβαλλοντα φωτισμο το μαυρο της pioneer ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ SAMSUNG!!
Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...
Σε νυχτερινη θεαση βεβαια αλλαζουν τα δεδομενα αν και οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες. Ομως αγοραζεις τηλεοραση ασχετως χρονικης στιγμης θεασης και οχι μονο για τη νυχτα!:ernaehrung004:

Φιλε μου, οπως εχω ξαναπει οντας για δεκαπεντε μερες κατοχος της 5090h την οποια επεστρεψα λογω βλαβης, νυν κατοχος της UE55B7000, σε διαβεβαιω οτι με περιβαλλοντα φωτισμο το μαυρο της pioneer ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ SAMSUNG!!

Aυτο ισχυει για τις περισσοτερες πλασμα , η G10 για παραδειγμα σε καταστημα που την ειδα φαινοταν να εχει γκρι αντι μαυρο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer krp-500 vs Samsung UE55B7000 LED TV 55

Aυτο ισχυει για τις περισσοτερες πλασμα , η G10 για παραδειγμα σε καταστημα που την ειδα φαινοταν να εχει γκρι αντι μαυρο...

Σωστος φιλε Yperion!