PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Status
Not open for further replies.
Nai epeidh egw opws eipa exw kanei ektetamenh ereuna agoras 3erw k evala post sto forum den egrapsa tyxaia milhsa me dedomena k 3erw thn timh pou proanefera opws epishs 3erw k thn eggush 3 xronia ths pioneer. Ola ta parapanw isxuoun...

Αν επομένως βγάλουμε το AVCLUB απ' έξω και χρησιμοποιήσουμε το forum μόνο για να δούμε ποιοι ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε κάποια αγορά με τα δεδομένα που έδωσες, θα ήταν καλό να διευκρινίσεις μερικά πράγματα (δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για προσωπικό θέμα, ξεκαθαρίζω από πριν):

1) Το μαγαζί από το οποίο πήρες τιμή είναι επίσημος συνεργάτης της Intersys;
2) Η τιμή είναι 2350 με βάση;
3) Ανέφερες στο άτομο με το οποίο μίλησες την πιθανότητα να μειωθεί ακόμα περισσότερο η τιμή αν αγοραστούν 10 ή 20 κομμάτια;
4) Αν και δημοσίως κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, σου έχουν στείλει ενδεχομένως PM (δηλαδή υπάρχουν άτομα στη λίστα);

Εαναλαμβάνω ότι πρόθεση μου δεν είναι να ενοχλήσω κανέναν (ούτε τον paranoid) αλλά ούτε και το forum από το οποίο έχω αντλήσει πολλές πληροφορίες (αν και είμαι πολύ νέος στο postarisma).

Ποτέ δεν σκέφθηκα ότι θα δημιουργούνταν θέμα PB!!! Η τιμή είναι που μας τσακίζει......

´σοι πιστοί προσέλθετε με τιμή 2000 όλα κομπλέ????? Εδώ να δείτε τι PB Θα δημιουργούνταν.. Αντε ρωτάτε και πείτε μας...και πουλών αμοιφθείσετε μια KURO.... Xa xaxaxa σαν το άλλο PB......

-bye-

μαζεμενο ή οχι,το χρημα θα το παρει(εστω σταδιακα)και με περισσοτερο κερδος.
ανεξαιρετως εαν γνωριζω ή οχι κατι παραπανω,ειναι αυτονοητο οτι εαν το pb εχει 100-αντι 28- tv με 400 ευρο λιγοτερα απ`οτι στοιχιζει στην πιατσα,θα υπαρχει αντιδραση-καταρχην-απο τους dealers που δεν ειναι στην λιστα παραδοσης του pb και ακομα χειροτερα,εαν επεκταθει το θεμα,θα χτυπησει καμπανακι απο την μαμα εταιρια.
το μονο σιγουρο και τεκμηριομενο,ειναι οτι ο εισαγωγεας δεν καιγεται να τις ξεφορτωθει.
εαν εχεις διαφορετικη αποψη ή γνωριζεις κατι παραπανω,προχωρας αφοβα...-bye-

Δυστυχώς η αγορά - ειδικά τώρα - δεν λειτουργεί άνευ πίεσης χρόνου. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, ο δανεισμός σταμάτησε, και οι επιταγές - συναλλαγματικές λήγουν. Ταυτόχρονα όσο περιμένεις αυξάνει ο κίνδυνος εμφάνισης ανάλογων σε επιδόσεις μοντέλων.

Επαναλαμβάνω, αν υπάρχει στοκ (και μάλιστα ακριβό στοκ) κάποια στιγμη θα γίνει ξεπούλημα αναγκαστικά. Αν βέβαια δεν τελειώσουν τα κομμάτια από πανικόβλητους αγοραστές που για 200-300 ευρώ διαφορά (10% χοντρικά), τρέχουν να προλάβουν ενώ αν τον Μαρτιο ερχόταν η Fuga θα θεωρούσαν την 9 υπερτιμημένη εν όψει του νέου μοντέλου....

Δυστυχώς η αγορά - ειδικά τώρα - δεν λειτουργεί άνευ πίεσης χρόνου. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, ο δανεισμός σταμάτησε, και οι επιταγές - συναλλαγματικές λήγουν. Ταυτόχρονα όσο περιμένεις αυξάνει ο κίνδυνος εμφάνισης ανάλογων σε επιδόσεις μοντέλων.

Επαναλαμβάνω, αν υπάρχει στοκ (και μάλιστα ακριβό στοκ) κάποια στιγμη θα γίνει ξεπούλημα αναγκαστικά. Αν βέβαια δεν τελειώσουν τα κομμάτια από πανικόβλητους αγοραστές που για 200-300 ευρώ διαφορά (10% χοντρικά), τρέχουν να προλάβουν ενώ αν τον Μαρτιο ερχόταν η Fuga θα θεωρούσαν την 9 υπερτιμημένη εν όψει του νέου μοντέλου....

ακριβως την εξελιξη των πραγματων δεν την γνωριζει κανενας μας.
η εκτιμηση μου εγινε βαση σημερινων δεδομενων.
μακαρι να βγω ψευτης και να βρεθουμε-συντομα-ολοι αγκαλια με μια kuro..:antlers:

Αν επομένως βγάλουμε το AVCLUB απ' έξω και χρησιμοποιήσουμε το forum μόνο για να δούμε ποιοι ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε κάποια αγορά με τα δεδομένα που έδωσες, θα ήταν καλό να διευκρινίσεις μερικά πράγματα (δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για προσωπικό θέμα, ξεκαθαρίζω από πριν):

1) Το μαγαζί από το οποίο πήρες τιμή είναι επίσημος συνεργάτης της Intersys;
2) Η τιμή είναι 2350 με βάση;
3) Ανέφερες στο άτομο με το οποίο μίλησες την πιθανότητα να μειωθεί ακόμα περισσότερο η τιμή αν αγοραστούν 10 ή 20 κομμάτια;
4) Αν και δημοσίως κανείς δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, σου έχουν στείλει ενδεχομένως PM (δηλαδή υπάρχουν άτομα στη λίστα);

Εαναλαμβάνω ότι πρόθεση μου δεν είναι να ενοχλήσω κανέναν (ούτε τον paranoid) αλλά ούτε και το forum από το οποίο έχω αντλήσει πολλές πληροφορίες (αν και είμαι πολύ νέος στο postarisma).

Nai file to magazi einai magnet epishmo
h timh isxuei to atomo to 3erw k exw pm. to provlhma poio einai de katalava. Loipon koitaxte na deite: egw thn vrhka toso k 8a paw na thn parw k ekana auto to post gia oosous 8eloun an de 8elete den uparxei prob de thn poulaw egw egw katanalwths eimai sthn sugkekrimenh periptwsh

Εγω πηγα κ την παραγγειλα την τν 2450 την πεμπτη θα την εχω σπιτι μ. Με τη βαση μου την εδωσε (το 2350 ηταν λαθος δικο του. Το μαγαζι ειναι στο χαλανδρι "magnet", θεοδοσιαδης λεγεται ο ανθρωπος, ειναι διπλα απο τη βελανιδια για οσους ξερουν, η εγγυηση ειναι 3 ετη Pioneer. Δεν περιμενα για pb γτ καποιοι σκουξανε περι ξεφτιλισμου της εταιριας κ μλκίες κατι αλλοι για το site κ δε ξερω κ γω τι αλλο. Εγω απλα σας ανεφερα που βρηκα την τν σε καλη τιμη, απο κει κ περα κανονιστε τα εσεις. Αποχωρω απο την συζητηση γεια σας κ καλη αγορα.

Καλησπέρα φίλοι του avclub,

Είχα γράψει και στο προηγούμενο powerbuy αλλά δυστυχώς έκλεισε και με παρέπεμψαν εδώ. Εκεί ανέφερα ότι βρήκα σε κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη την 50άρα τηλεόραση της Pioneer που όλοι ψάχνουμε: Pioneer Kuro PDP LX-5090H. Ξαναπέρασα λοιπόν από εκεί και δίνεται στην τιμή των 2150 ευρώ(!) χωρίς βάση και ηχεία. Παρ' όλ' αυτά ρώτησα και για τα 2 αυτά αξεσουάρ και τα δίνει 160 ευρώ το καθένα.
Όπως καταλαβαίνετε βρήκα μια καλύτερη τιμή από τον Paranoid που έγραψε ακριβώς από πάνω, γι'αυτό και το αναφέρω, θέλοντας μόνο να σας βοηθήσω, γιατί είδα ότι ενδιαφέρεται πολύς κόσμος. Από ότι μου είπε ο μαγαζάτορας υπάρχει μια ειδική προσφορά, εκτός από την 3ετή εργοστασιακή εγγύηση που φυσικά περιλαμβάνεται, και η δυνατότητα παροχής ανταλλακτικών 10 χρόνια μετά το σταμάτημα της παραγωγής. Πωλείται στην τιμή που προανέφερα είτε μετρητοίς, είτε με προκαταβολή 450 ευρώ και τα υπόλοιπα σε 6 άτοκες. Ευτυχώς διαθέτω τα χρήματα οπότε θα προτιμήσω την πρώτη επιλογή.
Εγώ θα προμηθευτώ την τηλεόραση με επίσκεψη στο κατάστημα, οπότε δυστυχώς δεν ξέρω πόσα θα είναι τα μεταφορικά αν κάποιος ενδιαφέρεται για παραγγελία τηλεφωνικά. Φυσικά μπορείτε να ρωτήσετε με ένα τηλεφώνημα.
Λόγω του ότι απαγορεύεται να δώσω τα στοιχεία του καταστηματάρχη ανοιχτά στο forum μπορώ να σας τα δώσω μέσω private message. Όσοι ενδιαφέρεστε, λοιπόν, μπορείτε να με ειδοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο.

ειναι με την επισημη εγγυηση της Ελληνικης αντιπροσωπειας(Intersys) ή παραεισαγωγη? εγω προσωπικα δεν εχω τιποτε με το 2ο αλλα καλο ειναι να ξεκαθαριστει απο το μαγαζί

επισης τι σόι προσφορα ειναι και δινεις το ονομα του μαγαζιου μόνον με ΠΜ? πρεπει να φοβομαστε κατι? μηπως μας δοθουν και συνθηματα και παρασυνθηματα που θα λεμε στο μαγαζι πριν την παραλαβή ?

και επισης για μια ακομη φορα το Avclub του οποιου τον χωρο χρησιμοποιουμε ως μεσο δεν ευθυνεται ουτε για αυτο ουτε για το προηγουμενο ουτε γiα το επομενο powerbuy

επισης δεν καταλαβανω τον λογο που το καταστημα αυτα δεν αναφερει την προσφορα του και στην κατηγορια προσφορα καταστηματων
του Φορουμ μας

Εγω πηγα κ την παραγγειλα την τν 2450 την πεμπτη θα την εχω σπιτι μ. Με τη βαση μου την εδωσε (το 2350 ηταν λαθος δικο του. Το μαγαζι ειναι στο χαλανδρι "magnet", θεοδοσιαδης λεγεται ο ανθρωπος, ειναι διπλα απο τη βελανιδια για οσους ξερουν, η εγγυηση ειναι 3 ετη Pioneer. Δεν περιμενα για pb γτ καποιοι σκουξανε περι ξεφτιλισμου της εταιριας κ μλκίες κατι αλλοι για το site κ δε ξερω κ γω τι αλλο. Εγω απλα σας ανεφερα που βρηκα την τν σε καλη τιμη, απο κει κ περα κανονιστε τα εσεις. Αποχωρω απο την συζητηση γεια σας κ καλη αγορα.

αν θελει το μαγαζι μπορει το ιδιο να ανεβασει την προσφορα του επισημα στην κατηγορια προσφορες καταστηματων του φορουμ μας

αναφεροντας προδιαγραφες επισημες εγγυησεις(Intersys) και οτιδηποτε θα κανει τον υποψηφιο πελατη του να νοιωσει ανετα

παντως μεχρι στιγμης εχω διαβασει (Paranoid,dmelissourgos)για 3της εγγυησεις Pioneer
μπορουν να μας ξεκαθαρισουν τι εννοουν μιας και ηδη ειναι κατοχοι της τηλεορασεως

Δεν έδωσα το όνομα του μαγαζιού ανοιχτά στο forum και το δίνω μόνο σε pm γιατί φοβήθηκα ότι θα υπάρξει θέμα "διαφήμησης" και άλλα τέτοια... Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψω ανοιχτά και το όνομα του μαγαζιού και το όνομα του καταστηματάρχη και ακόμα και το τηλέφωνό του. Απλά θα πρέπει να ξέρω αν όλα αυτά επιτρέπονται ή απαγορεύονται λόγω προσωπικών δεδομένων, γιατί τον άνθρωπο τον ξέρω μόνο ως πελάτης και όχι προσωπικά. Παρακαλώ λοιπόν να μην ξανακούσω τίποτα για "συνθηματικά" και αν έχετε να "φοβάστε κάτι", ιδιαίτερα από τον administrator! Επίσης έχεις παρεξηγήσει άλλα 2 πράγματα. Πρώτον, δεν είπα ποτέ οτι είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης, είπα ότι την καπάρωσα γιατί δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο κατάστημα και φυσικά δεν ρώτησα αν είναι παρεισαγωγή! Για όνομα ρε παιδιά, σιγά μην ρωτήσω και το όνομα του προμηθευτή του! Απλά ο άνθρωπος μου είπε ότι περιλαμβάνει την 3ετή εργοστασιακή εγγύηση της Pioneer, τι άλλο θέλετε δηλαδή?? Αν έχετε απορίες περί παρεισαγωγής και εγγύησης ευχαρίστως να σας δώσω το τηλέφωνό του να τον πάρετε και να ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Δεύτερον, το μαγαζί μπορεί να μην βρίσκεται στις "προσφορές καταστημάτων του forum" ίσως γιατί ο καταστηματάρχης δεν ασχολείται με το internet ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο τον οποίο δεν μπορώ να ξέρω. Εγώ απλά είδα μια καλή προσφορά και την ανέφερα στο forum σας με την ελπίδα να βοηθήσω κάποιους όπως θα ήθελα να γίνει αν έψαχνα και εγώ κάτι. Δεν μου κάνει χάρη κανένα forum στο οποίο λέω την γνώμη και την προσφορά που βρήκα, οπότε θεωρώ οποιαδήποτε τέτοια αντιμετώπιση από τους άλλους χρήστες και κυρίως από τον administrator επιεικώς απαράδεκτη. Έχω ήδη δώσει τα στοιχεία του καταστήματος σε κάποιους που ενδιαφέρθηκαν και μου έστειλαν pm και τους παρακαλώ (αν τηλεφώνησαν) να μας πουν αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέω.

Απάντηση: Re: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

αν θελει το μαγαζι μπορει το ιδιο να ανεβασει την προσφορα του επισημα στην κατηγορια προσφορες καταστηματων του φορουμ μας

αναφεροντας προδιαγραφες επισημες εγγυησεις(Intersys) και οτιδηποτε θα κανει τον υποψηφιο πελατη του να νοιωσει ανετα

Έχω αρχίσει και δυσανασχετώ με αυτή την ιστορία...και δεν ξέρω που θα μας βγάλει σαν AVCLUB!

Ο φίλος βρήκε την τηλεόραση σε πολύ καλή τιμή και απλά το ανέφερε, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό.

Για όποιον ενδιαφέρεται στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν όλοι οι επίσημοι διανομείς προϊόντων της Pioneer:

http://www.intersys.gr/information/press/2007/071016_pr_Intersys_Pioneer_SD.html

Δεν έδωσα το όνομα του μαγαζιού ανοιχτά στο forum και το δίνω μόνο σε pm γιατί φοβήθηκα ότι θα υπάρξει θέμα "διαφήμησης" και άλλα τέτοια... Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψω ανοιχτά και το όνομα του μαγαζιού και το όνομα του καταστηματάρχη και ακόμα και το τηλέφωνό του. Απλά θα πρέπει να ξέρω αν όλα αυτά επιτρέπονται ή απαγορεύονται λόγω προσωπικών δεδομένων, γιατί τον άνθρωπο τον ξέρω μόνο ως πελάτης και όχι προσωπικά. Παρακαλώ λοιπόν να μην ξανακούσω τίποτα για "συνθηματικά" και αν έχετε να "φοβάστε κάτι", ιδιαίτερα από τον administrator! Επίσης έχεις παρεξηγήσει άλλα 2 πράγματα. Πρώτον, δεν είπα ποτέ οτι είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης, είπα ότι την καπάρωσα γιατί δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο κατάστημα και φυσικά δεν ρώτησα αν είναι παρεισαγωγή! Για όνομα ρε παιδιά, σιγά μην ρωτήσω και το όνομα του προμηθευτή του! Απλά ο άνθρωπος μου είπε ότι περιλαμβάνει την 3ετή εργοστασιακή εγγύηση της Pioneer, τι άλλο θέλετε δηλαδή?? Αν έχετε απορίες περί παρεισαγωγής και εγγύησης ευχαρίστως να σας δώσω το τηλέφωνό του να τον πάρετε και να ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Δεύτερον, το μαγαζί μπορεί να μην βρίσκεται στις "προσφορές καταστημάτων του forum" ίσως γιατί ο καταστηματάρχης δεν ασχολείται με το internet ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο τον οποίο δεν μπορώ να ξέρω. Εγώ απλά είδα μια καλή προσφορά και την ανέφερα στο forum σας με την ελπίδα να βοηθήσω κάποιους όπως θα ήθελα να γίνει αν έψαχνα και εγώ κάτι. Δεν μου κάνει χάρη κανένα forum στο οποίο λέω την γνώμη και την προσφορά που βρήκα, οπότε θεωρώ οποιαδήποτε τέτοια αντιμετώπιση από τους άλλους χρήστες και κυρίως από τον administrator επιεικώς απαράδεκτη. Έχω ήδη δώσει τα στοιχεία του καταστήματος σε κάποιους που ενδιαφέρθηκαν και μου έστειλαν pm και τους παρακαλώ (αν τηλεφώνησαν) να μας πουν αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέω.

καμια διαφημιση δεν ειναι να βαλει καποιος ονομα και τιμη τουναντιον ετσι βοηθα ακομη περισσοτερο

το ιδιο εγινε και σε αλλο νημα δοθηκαν τιμες και ονοματα φορα παρτιδα

δεν καταλαβαινω προς τι η παρεξηγηση ? τα συνθηματικα και τα παρασυνθηματικα χιουμορ που δεν το καταλαβες και ηταν λαθος μου απλα μου φανηκε καπως η μυστικοπάθεια

Re: Απάντηση: Re: PIONEER KURO 5090H Neo powerbuy 26/2/09

Έχω αρχίσει και δυσανασχετώ με αυτή την ιστορία...και δεν ξέρω που θα μας βγάλει σαν AVCLUB!

θεωρεις οτι δεν εχει λογο υπαρξεως η εν λόγω κατηγορια? κυριως βοηθητικοι και οχι αυτοσκοπος ειναι ο ρολος του μιας και φερνει πιο κοντα καταναλωτες και εμπορους ΙΜΗΟ παντα

παντως η τιμη των 2150και 3ετη εγγυηση Intersys ειναι η καλυτερη

Status
Not open for further replies.