Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

elite1987

Established Member
παιδες..αφηστε κατω τα περιοδικα και τα συγκριτικα..καντε περα τα τηλεοπτικα και τα διαφημιστικα σποτακια..αφηστε τις αλλες γνωμες για τους αλλους..επιτελους πειτε αυτοι που εχουν δει διπλα διπλα..πανω κατω[ή δε ξερω κι εγω πως αλλιως]τις παλαιοτερες και νεοτερες kuro τι στο καλο διαφορες εχουν μεταξυ τους με τα ματια σας..γαμωτο συγχιστηκα παλι..:bigcry:

πολυ μικρες στα ματια μου...ηταν λιγο καλυτερη η καινουργια και σε μαυρο και σε χρωματα αλλα μαλλον θα κραταγα την διαφορα των χρηματων στην τσεπη μου. ετσι και αλλιως κατα την γνωμη μου η προηγουμενη γενια ειναι αρκετα εως πολυ καλυτερη απο οποιαδηποτε τηλεοραση κυκλοφορει αυτη τη στιγμη

gd197 thnks για την αποψη σου..εγω απ την αλλη νομιζω οτι θα τα εδινα τα παραπανω γιατι πιστευω τα αξιζει.με τον καινουργιο χρονο σκεφτομαι να παω στην 6090.αλλες προσωπικες αποψεις παιδια??μαλλον ελαχιστοι ειναι οι τυχεροι που τις εχουν δει μαζι..

εγω οταν πηρα την δικη μου, εκεινες τις μερες ενας ανθρωπος που δουλευει στην intersys ειχε κατεβει κρητη για να παρει χρηματα απ τους καταστηματαρχες.οταν τον συναντησα εγω τον ρωτησα για τις συγκεκριμενες και προς εκπληξη τι μου απαντησε???οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξυ τους μετα απο πολλες ωρες μπροστα και στις 2 αρχοντισσες.κι εγω τον πιστευω γιατι δεν επαιζαν μπροστα σε 1 ή 2 ατομα αλλα σε 10 κι ολοι ειχαν την ιδια γνωμη..

Aποψη μου ειναι οτι οι ΗD Ready Pioneer σειρα 8 εχουν πλεον ξεπεραστει σε HD απο μερικα πιο καινουργια μοντελα. Αναφερω ενδεικτικα την Samsung Α656 και την W4500 που σε HD δειχνουν καλυτερα απο την 508ΧD και την 428XD. Επισης και η σειρα PZ της Panasonic πλησιαζει η ξεπερνα τις παραπανω Pioneer σε HD.

Στο τηλεοπτικο σημα ομως ακομα παραμενουν κορυφαιες.

gd197 thnks για την αποψη σου..εγω απ την αλλη νομιζω οτι θα τα εδινα τα παραπανω γιατι πιστευω τα αξιζει.με τον καινουργιο χρονο σκεφτομαι να παω στην 6090.αλλες προσωπικες αποψεις παιδια??μαλλον ελαχιστοι ειναι οι τυχεροι που τις εχουν δει μαζι..

Και ίδια εικόνα να έχουν (που δεν έχουν) και μόνο οι 18'' παραπάνω το αξίζουν ;)

συμφωνω...οι διαφορες ειναι παραπολυ μικρες και φαινονται μετα απο προσεκτικη παρατηρηση
γι'αυτο λεω οτι και την παλαια να παρει καποιος παλι θα εχει την top εικονα

Η ποιοτητα κατασκευης (της 5090 που την περιεργαστηκα ενδελεχως) ειναι τουλαχιστον για κλωτσιες._

(καθε περισυ και καλυτερα)

Λογικά η 9 θα είναι καλύτερη...
Τώρα πόσο καλύτερη δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για να πώ, θα ήθελα να δώ την 9 σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού για να εκτιμήσω πόσο καλύτερο είναι το μαύρο της κι αν όντως αξίζει η διαφορά.
Ένα άλλο σημείο που ίσως χρειάζεται προσοχή είναι το contrast... Ειδικά το Ansi Contrast. Η σειρά 9 ανεβάζει εξωπραγματικά νούμερα και αυτό, πέρα από τα προφανή πλεονεκτήματα, ίσως σκληραίνει λίγο την εικόνα.

Πρώτα ο Θεός, εγώ θα περιμένω την κυκλοφορία της 10G του χρόνου, για να πάρω την 9G...:grandpa:

Υ.Γ.: Καλή ιδέα Γιώργο ????

Η ποιοτητα κατασκευης (της 5090 που την περιεργαστηκα ενδελεχως) ειναι τουλαχιστον για κλωτσιες._

Λιγο υπερβολικο μου ακουγεται αυτο.

Αλλα επειδη προερχεται απο κοτοχο παλιοτερης Pioneer με βαζει σε σκεψεις.:huh2:

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Aποψη μου ειναι οτι οι ΗD Ready Pioneer σειρα 8 εχουν πλεον ξεπεραστει σε HD απο μερικα πιο καινουργια μοντελα. Αναφερω ενδεικτικα την Samsung Α656 και την W4500 που σε HD δειχνουν καλυτερα απο την 508ΧD και την 428XD. Επισης και η σειρα PZ της Panasonic πλησιαζει η ξεπερνα τις παραπανω Pioneer σε HD.

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως...
Καμία από αυτές δεν έχει ξεπεράσει τη σειρά 8.

ειμαι big fun της pz την θεωρω την καλυτερη πλασμα μετα τις pio
αλλα θεωρω οτι η εικονα της ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι κατω απο την 8g σε hd σε τηλεοπτικο σε οτι θες (ποσο μαλλον της 656)...με βαση αυτα που εχω δει και οχι με βαση περιοδικα,
οσο για την w δεν την εχω δει αλλα θεωρω πολυ δυσκολο να βγαζει το μαυρο και τα χρωματα της 8G..παρα πολυ δυσκολο!!

παιδια σας ευχαριστω για τις αποψεις σας..ο φιλος μας ο ντινος μιλησε για κατωτερη ποιοτητα κατασκευης στις 9G..τι εχετε να πειτε γι αυτο??εγω προσωπικα δεν εχω δει απο κοντα kuro 9G παραμονο σε περιοδικα και μου φαινονται οι ιδιες εξωτερικα αν εξαιρεσουμε το παχος..

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

ειμαι big fun της pz την θεωρω την καλυτερη πλασμα μετα τις pio

Προλαβαίνω να παίξω...??? 500 Ευρουδάκια..:grandpa:

Γιάννη έχουμε διαφωνήσει πάμπολλες φορές για το συγκεκριμένο θέμα, οπότε μία φορά ακόμα δεν πειράζει -bye-

Ναι, αν κάθεσαι στα 1.5-2μ από την 50άρα πιθανόν να δεις πιο sharp εικόνα σε αυτές που ανέφερες, αλλά σε όλα τα άλλα θα υστερούν. Αν κάθεσαι δε σε συνηθισμένες αποστάσεις πλέον δεν υπάρχει τίποτα στο οποίο να υπερτερούν των 8G.

κι εγω θα διαφωνησω με τον YPERION και θα συμφωνησω με τα παιδια.το μαυρο της 8G δεν το εχει ξεπερασει καμια εως τωρα και αν εχει γινει αυτο το εχει κανει μονο η 9G.και οταν λεμε για καλυτερο μαυρο εννοουμε και ακριβεστερα χρωματα κι οτι αλλο επακολουθει..

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Πρώτα ο Θεός, εγώ θα περιμένω την κυκλοφορία της 10G του χρόνου, για να πάρω την 9G...:grandpa:

Υ.Γ.: Καλή ιδέα Γιώργο ????

ελεος βρε φιλε czoun!!!!δηλαδη ποσο μαυρο να γινει το μαυρο???
ποσο πιο φυσικα να γινουν τα φυσικα χρωματα μιας 9G???:grinning-smiley-043