Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

γιατι πιστευεται οτι οι 10G θα ειναι τοσο καλυτερες απ τις 9G??τι αλλη τεχνολογια-προτωπορια[οπως θελετε πειτε το]να ριξει στις 10αρες η pionner τοσο ωστε να κανει αισθητη την διαφορα??plasma ειναι....δεν ειναι καμια laser ή καμια led...

Του χρόνου τέτοια εποχή οι 52άρες LCD με 100Hz θα κοστίζουν γύρω στα 1500 . Η 50άρα Pioneer 10G πολύ πιθανό να κοστίζει γύρω στα 2500 αρχική τιμή, λογικό είναι τα κομμάτια της 5090 που θα έχουν απομείνει να έχουν τιμή "σκοτωμένη" σε σχέση με την τωρινή τους.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για τις 10G, αλλά θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία "Neo PDP" της Panasonic που στοιχεία της παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην CES.

http://www.youtube.com/watch?v=zFJNhHiF6Z8

Κοιτάξτε να δείτε πως έχουν τα πράγματα.

Εγώ φέτος είμαι πιο μάγκας που πήρα σε μισή τιμή τη νέα κούρο από έναν που την πήρε πέρσι. Του χρόνου κάποιοι θα είναι πιο μάγκες που θα πάρουν είτε αυτή που πήρα τώρα ή την καινούρια στα μισά λεφτά. Κλπ κλπ κλπ και ιστορίες να αγαπιόμαστε. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να αλλάξει αυτή η κατάσταση? Όσοι το πιστεύουν δεν θα πάρουν ποτέ τηλεόραση :flipout:

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Aποψη μου ειναι οτι οι ΗD Ready Pioneer σειρα 8 εχουν πλεον ξεπεραστει σε HD απο μερικα πιο καινουργια μοντελα. Αναφερω ενδεικτικα την Samsung Α656 και την W4500 που σε HD δειχνουν καλυτερα απο την 508ΧD και την 428XD. Επισης και η σειρα PZ της Panasonic πλησιαζει η ξεπερνα τις παραπανω Pioneer σε HD.

Στο τηλεοπτικο σημα ομως ακομα παραμενουν κορυφαιες.

Αν και στο τελος το διορθωσες (λεγοντας οτι στο τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερες), μιλωντας για την samsung 40a656 και Pioneer 428XD θα σου πω το εξης: Οταν μεγαλωσει η Samsung θα γινει 428XD!
Τις εχω και τις 2 και μπορω να εκφερω γνωμη!
Σε καναλια (οπως και ειπες) αλλα και σε Dvd με Upscaled σημα(1080P) απο Dvd Recorder Pioneer 515-H & απο Dtv με αυτα τα 4 καναλια που εχουμε δεν εχει καμια σχεση η Pio Με Τη Sammy!
Δεν λεω καλη ειναι,αλλα σε εικονα,χρωμματα,κινηση δεν ΣΥΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!
Καλα σε ποιοτητα κατασκευης δεν μιλαω γιατι ξερετε ολοι τι σημαινει Pioneer 8G Plasma!
Τις συγκρινα ξαναλεω γιατι τις εχω και οχι περιστασιακα σε καποιο φιλο και σε καποιο μαγαζι!
Kuro 3.jpg

Sammy.jpg

Για την Sony δεν μιλαω γιατι δεν ξερω!

Last edited:
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Κοιτάξτε να δείτε πως έχουν τα πράγματα.

Εγώ φέτος είμαι πιο μάγκας που πήρα σε μισή τιμή τη νέα κούρο από έναν που την πήρε πέρσι. Του χρόνου κάποιοι θα είναι πιο μάγκες που θα πάρουν είτε αυτή που πήρα τώρα ή την καινούρια στα μισά λεφτά. Κλπ κλπ κλπ και ιστορίες να αγαπιόμαστε. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να αλλάξει αυτή η κατάσταση? Όσοι το πιστεύουν δεν θα πάρουν ποτέ τηλεόραση :flipout:

Σωστός. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις τηλεόραση και να βγεις κερδισμένος, όποια στιγμή και να το κάνεις.

Απλά μερικές φορές επιλέγεις την αναμονή, ώστε κάτι που σου αρέσει να φτάσει σε τιμή εντός budget σου. Πάλι χαμένος θα είσαι, αλλά θα έχεις το κομμάτι που θες.

giorgo ευχαριστω για την πληροφορια.ξερουμε τιποτα γι αυτην την τεχνολογια??την neo pdp??

Η νέα τεχνολογία θα εφαρμοστεί στις FullHD της εταιρίας. Ξέρουμε πως θα έχουν καλύτερη απόδοση φωτεινότητας ανά watt. Που σημαίνει είτε περισσότερη φωτεινότητα με την ίδια κατανάλωση ή μικρότερη κατανάλωση (περίπου 50%) στην ίδια φωτεινότητα (σε σχέση με τα φετινά μοντέλα πάντα). Είναι κάτι που το δουλεύουν από κοινού τα τελευταία χρόνια οι Panasonic, Pioneer, Hitachi και φαίνεται πως του χρόνου θα είναι έτοιμο.

Οι λεπτές που υπάρχουν στο video θα είναι μόνιτορ με ηχεία (χωρίς δέκτη). Πρόσφατα η Panasonic παρουσίασε 65άρι μόνιτορ με μαύρο που πλησιάζει πολύ αυτό των 9G Kuro και αναβαθμισμένη επεξεργασία. Δείχνει το μέλλον της εταιρίας (Panasonic Premiere 65VX100).

Τέλος το εργοστάσιο που θα κατασκευάζονται τα νέα πάνελ είναι νέο και υπό κατασκευή και δεν πρόκειται να μπει σε λειτουργία πριν την άνοιξη του 2009, άρα η Panasonic πρώτα θα παρουσιάσει κάποιες συμβατικές σειρές (πιθανόν τις HDReady) την άνοιξη του 2009 και μετά θα ακολουθήσουν τα FullHD μοντέλα με τη νέα τεχνολογία.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Αν και στο τελος το διορθωσες (λεγοντας οτι στο τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερες), μιλωντας για την samsung 40a656 και Pioneer 428XD θα σου πω το εξης: Οταν μεγαλωσει η Samsung θα γινει 428XD!

Εγω μιλησα για HD και για να μιλησω πιο συγκεκριμενα για BluRay.

ΥΓ. Ωραιες αυτες οι slim Panasonic, λετε η επομενη μου τηλεοραση να ειναι Νeo PDP?-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

ΥΓ. Ωραιες αυτες οι slim Panasonic, λετε η επομενη μου τηλεοραση να ειναι Νeo PDP?-bye-

Αν δεν αλλάξει το όνομα σε PanaSONYc...αποκλείεται..:flipout:..:grinning-smiley-043

Υ.Γ.: Πλάκα σε κάνω μπρε Γιάννη, μη με παρεξηγήσεις...-bye-

ωραιος ο φιλος μου ο blind...να ερθουν τα πραγματα στην θεση τους και η pio στην κορυφη που της ανηκει και δε νομιζω οτι ολοι βγαινουμε χαμενοι ειδικα οι κατοχοι kuro γιατι αξιζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω..και ποιοτικες και αξιοπιστες και κορυφαιες..no1:award:

Για BluRay που μιλαω εγω δεν ειδα να γινει αναφορα απο τον Blind...-bye-

γιατι πιστευεις εσυ οτι υπαρχει διαφορα σε blu ray??η pio εχει καλυτερη εικονα σε ολα..δε μπορει να εχει καλυτερο μαυρο και χρωματα σε υλικο οπως τηλεοπτικο σημα και dvd και να μην εχει σε blu ray.εγω που την εχω δει απλα μαμαει και με την χαμηλοτερη αναλυση που εχει που η οποια κλειδωνει και στα 1080p και εχει και καλυτερο ρυθμο στα 24fps απ αυτες που αναφερεις εσυ..

Σε σχεση με νεοτερες τηλεορασεις Full HD νομιζω οτι στον συγκεκριμενο τομεα εχει μεινει πισω.

Ηδη απο περυσι πολλοι ελεγαν οτι σε HD η κορυφαια τοτε LCD η Χ3500 εδειχνε καλυτερα απο τις HD Ready Pioneer.

Πλεον νομιζω οτι ειναι γεγονος και για αλλες τηλεορασεις.

αλλο τα λογια κι αλλο η πραγματικοτητα φιλε Yperion!!!εγω στην sony μπορω να διακρινω πιο ευκολα τα pixel απ οτι στην pioneer μου σε blu ray παντα.αυτο κατι μου λεει...οτι και σαν hd ready παιζει καλυτερα απο πολλες full hd.στην pioneer δε βλεπεις πιξελιασματα...ολα ειναι κομμενα και ραμμενα στα μετρα τους..

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 8G Vs 9G Συγκρουση Τιτανων

Για BluRay που μιλαω εγω δεν ειδα να γινει αναφορα απο τον Blind...-bye-

Φιλε Yperion δεν εκανα αναφορα σε Blue Ray για την 428XD Μου γιατι δεν την εχω συνδεσει με BLUE RAY Η' Ps3!
Απο το να ψευδομαι προτιμω να μιλαω για οτι εχω δει!
Ομως στην 40a656 Που συνδεσα Ps3 φιλου δεν λεω ειχε φανταστικη εικονα!
ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ PDP-508XD που το συνδεσα 3 μερες μετα (εχοντας ακομη φρεσκιες τις εικονες απο την 40α656 του Πατερα) μου μπορω να σου πω πως σαν κινηση(1080/24 fps το λεγομενο) και χρωμματα ηταν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
Μην ξεχναμε πως η PDP-508XD ειναι η μεγαλη αδελφη της 428XD μου!
Και οι διαφορες ειναι ελαχιστες!
Ακομη και σε LX 5080D φιλου που ειδα Ps3 συνδεδεμενο δεν ειδα καμια διαφορα!
Να σας πω ακομη πως κανοντας ερωτημματα τηλεφωνικα σε 4 μαγαζια περιπου μου ειπαν ολοι τα ιδια:
Τρελλη διαφορα Κυριε απο μια 428XD ακομη και σε LX5090 να συνδεσετε Ps3 δεν θα δειτε!
Υπαρχει ναι μεν διαφορα αλλα αν κολλησετε τα ματια σας σχεδον εξ-επαφης στο Panel για να δειτε την διαφορα!
Αρα σε αποσταση 2.5 -3 μετρων που θα βλεπω στην Pdp 428XD μου τι τρελλες διαφορες θα δω?
Δεν ειμαι και ειδικος και ουτε ψαχνω ψιλλους στα αχυρα!
Θες καλυτερη εικονα?
Παρε ενα καλυτερο Blue Ray,βαζε ποιοτικοτερες κυκλοφοριες δισκων Κ.Τ.Λ
Δεν μειωνω τις σαφως καλυτερες 9G Pioneer αλλα νομιζω πια πως γινομαστε συνεχως θυμματα της εξελιξης και του υπερκαταναλωτισμου!
Μια χαρα ειμαστε!
Και οι 8G Ακομη και σημερα ειναι καλυτερες απο το 70% περιπου των τηλεορασεων αλλων Εταιρειων η' εστω εφαμιλλες με τις κορυφαιες σειρες τους!
Επισης δεν μπορω να φανταστω οπως και ο συναδελφος κατοχος Elite1987 ειπε, γινεται να μην ειναι τελεια οταν τα καταφερνει αριστα σε δυσκολοτερα πραγματα οπως το Dvd και το απλο Rf σημα?
Εδω σε μια Samsung 32r71 2,5 ετων που εχω ειδα πολυ καλη εικονα συνδεοντας Ps3!

Last edited:
και κατι αλλο που δε ξερω αν αληθευει..πολλοι σκηνοθετες οταν επεξεργαζονται τις ταινιες τους,οταν τις μονταρουν τελος παντων,ακουσα οτι το κανουν σε pioneer plasma επειδη ειναι τηλεοραση αναφορας κι επειδη ξερουν και οι ιδιοι οτι μονο αυτοι θα δουν τις ατελειες της οποιας ταινιας τους και οχι αλλοι με αλλες τηλεορασεις.αυτο εχω ακουσει και αν ειναι αληθεια τοτε σημαινει πολλα..