αν και εκτος θεματος, με 4.000 αγοραζει κανεις TV + προβολεα...
παιδια στο θεμα μας παρακαλω![]()
φανταζομαι τι τηλεοραση και προβολεα θα εννοεις..
γιατι πιστευεται οτι οι 10G θα ειναι τοσο καλυτερες απ τις 9G??τι αλλη τεχνολογια-προτωπορια[οπως θελετε πειτε το]να ριξει στις 10αρες η pionner τοσο ωστε να κανει αισθητη την διαφορα??plasma ειναι....δεν ειναι καμια laser ή καμια led...
Aποψη μου ειναι οτι οι ΗD Ready Pioneer σειρα 8 εχουν πλεον ξεπεραστει σε HD απο μερικα πιο καινουργια μοντελα. Αναφερω ενδεικτικα την Samsung Α656 και την W4500 που σε HD δειχνουν καλυτερα απο την 508ΧD και την 428XD. Επισης και η σειρα PZ της Panasonic πλησιαζει η ξεπερνα τις παραπανω Pioneer σε HD.
Στο τηλεοπτικο σημα ομως ακομα παραμενουν κορυφαιες.

Κοιτάξτε να δείτε πως έχουν τα πράγματα.
Εγώ φέτος είμαι πιο μάγκας που πήρα σε μισή τιμή τη νέα κούρο από έναν που την πήρε πέρσι. Του χρόνου κάποιοι θα είναι πιο μάγκες που θα πάρουν είτε αυτή που πήρα τώρα ή την καινούρια στα μισά λεφτά. Κλπ κλπ κλπ και ιστορίες να αγαπιόμαστε. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να αλλάξει αυτή η κατάσταση? Όσοι το πιστεύουν δεν θα πάρουν ποτέ τηλεόραση![]()
giorgo ευχαριστω για την πληροφορια.ξερουμε τιποτα γι αυτην την τεχνολογια??την neo pdp??
Αν και στο τελος το διορθωσες (λεγοντας οτι στο τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερες), μιλωντας για την samsung 40a656 και Pioneer 428XD θα σου πω το εξης: Οταν μεγαλωσει η Samsung θα γινει 428XD!
ΥΓ. Ωραιες αυτες οι slim Panasonic, λετε η επομενη μου τηλεοραση να ειναι Νeo PDP?![]()
Υ.Γ.: Πλάκα σε κάνω μπρε Γιάννη, μη με παρεξηγήσεις...![]()
Για BluRay που μιλαω εγω δεν ειδα να γινει αναφορα απο τον Blind...![]()
Για BluRay που μιλαω εγω δεν ειδα να γινει αναφορα απο τον Blind...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.