Pioneer Kuro 9th generation

ξερει κανεις γιατι οταν την ανοιγω μου γραφει στην οθονη βραχυκυκλωμενο καλωδιο κεραιας?παιζει κανονικα η tv και μετα φευγει το πλαισιο με την σημειωση.

Το έχουμε ξαναπεί φίλε μου, μπες στις ρυθμίσεις και βγάλε την επιλογή για ρευμα στην κεραία.

Ας σου απαντήσω εγώ μιας και γύρισα πριν λίγο.
Βάλε ένα κανάλι του ψηφιακού δέκτη (Πρίσμα, sport+, cine+) και εν συνεχεία:
Home menu -> Αρχικές ρυθμίσεις -> Αρχ. ρύθμιση συστήματος -> Αρχ. ρυθμίσεις ψηφ. δέκτη -> Εγκατάσταση -> Ψηφιακή αρχ. ρύθμιση ->
Ισχύς κεραίας -> Εκτός

Καλησπερα σε ολους!! Παιδες γνωριζετε να μου πειτε σε περιπτωση που χρειαστει να φτασει η πλασμα στην αντιπροσωπεια της ιντερσυς τα μεταφορικα απτη στιγμη που ισχυει ακομα η εγγυση καλυπτονται απτην ιντερσυς ή πρεπει να τους την παω εγω στις εγκαταστασεις τους???

Όταν κάποια συσκευή χαλάσει και η βλάβη καλύπτεται από την εγγύηση, ο εκάστοτε αντιπρόσωπος ή η εταιρεία που έχει αναλάβει το service από την επίσημη αντιπροσωπεία, οφείλουν να έρθουν να πάρουν την τηλεόραση, να την επισκευάσουν και να την επιστρέψουν στην κατάσταση που την παρέλαβαν...ότι και να λένε οι αντιπροσωπείες, τα service κ.λ.π., αυτό πρέπει να απαιτούμε εμείς ως καταναλωτές και αυτό είναι το σωστό, κατά τη γνώμη μου.

Κάνε αυτό που προτείνει η Pioneer:

How do I remove after image from my plasma?

After image will gradually disappear by itself when watching regular film or TV broadcasts.

You can speed up the process by:
  • Set the screen on an ‛untuned’ TV channel (you’ll see snow on the screen). Set the Contrast on 50, Brightness on +20 and the colours on +20.
  • Disable the power control to prevent the screen from switching off automatically.
  • Set Picture - AV selection to DYNAMIC.
  • Leave this image on for several hours (we’d recommend overnight).
The amount of time that is needed to remove the after image is dependant on the intensity of the after image, ranging anything between one night or a week.

http://www.pioneer.eu/eur/faq/986/17/index.html

Ενημέρωσέ μας αν δεις ότι φεύγει σιγά σιγά.....

εαν επιλεχθει dynamic mode στην εικονα,ολες οι επιλογες ειναι κλειδωμενες.
κατι δεν καταλαβα καλα...?

Ας σου απαντήσω εγώ μιας και γύρισα πριν λίγο.
Βάλε ένα κανάλι του ψηφιακού δέκτη (Πρίσμα, sport+, cine+) και εν συνεχεία:
Home menu -> Αρχικές ρυθμίσεις -> Αρχ. ρύθμιση συστήματος -> Αρχ. ρυθμίσεις ψηφ. δέκτη -> Εγκατάσταση -> Ψηφιακή αρχ. ρύθμιση ->
Ισχύς κεραίας -> Εκτός
ευχαριστω π[ολυ φιλε kblachos.

εαν επιλεχθει dynamic mode στην εικονα,ολες οι επιλογες ειναι κλειδωμενες.
κατι δεν καταλαβα καλα...?

Ναι, όντως έτσι είναι. Ισως να είναι λάθος σύνταξης και να εννοούν ότι πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις που γράφουν ή απλά να επιλέξεις το Dynamic mode......

Ναι, όντως έτσι είναι. Ισως να είναι λάθος σύνταξης και να εννοούν ότι πρέπει να κάνεις τις ρυθμίσεις που γράφουν ή απλά να επιλέξεις το Dynamic mode......

οποτε επιλεγεις τις μανουαλ ρυθμισεις,ή βαζεις το dynamic και το αφηνεις να παιζει κανα 3ωρο...

Καλησπερα καλησπερα στους απανταχου curades του φορουμ!!

Χρονια και ζαμανια ειχα να γραψω αλλα τωρα που επαναπατριστικα υποσχομαι να σας ζαλιζω περισσοτερο!!
Λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο γιατι εχουμε και γραφειο αυριο το πρωι. Αφου καταφερα και μετακομισα στο καινουργιο μου σπιτι κ εφτιαξα το σαλονι ηρθε η ωρα να αποσυσκευασω τη μαυρη καλλονη. Αφου συνδεθηκαν ολα πιανω τα κοντρολ να τα βαλω μπροστα. Ολα ξεκινησαν παρα μονο η πλασμα πεισματικα δε λεει να αναψει:bigcry::bigcry: Ρε καλη μου δεν ειναι ωρα για καρδιακα αλλα που.... Αλλαξα καλωδιο ρευματος αλλαξα μπριζα δοκιμασα απτο πλαι το on/off αλλα τιποτα. Το κοντρολ παντως δουλευει αφου κοκκινιζει το κουμπακι στο κατω μερος. Κατα τη διαρκεια της μεταφορας ηταν στο κουτι της στο ορθια θεση οπως προβλεπετε. Να επεσε κατα τη διαρκεια της μεταφορας δεν παιζει περιπτωση γιατι γυρω της ειχε και αλλες κουτες.
Εχετε καμμια συμβουλη να μου δωσετε πριν αρχισω τα τηλεφωνα με την αντιπροσωπεια? Τη τηλεοραση την εχω γυρω στο 7μηνο και δεν ειχα κανενα προβλημα στο παρελθον.
και β) Επειδη την αγορα την ειχα κανει στην Αυστρια οπου και εμενα θα πρεπει να απευθυνθω στην intersys?
Λοιπον καλη συνεχεια σε ολους ελπιζω να μη σας ζαλισα παω για υπνο να ξεχασω το πονο μου....:bigcry::bigcry: Οτι συμβουλες υπαρχουν are more than welcome!!!:worshippy::worshippy:

Μήπως λέω... μήπως....δεν έχεις πατήσει το on/off κουμπί το οποίο στις kuro βρίσκεται στο πίσω κάτω αριστερό μέρος του πλαισίου...είναι σχετικά μεγάλο κουμπί... Γιατί το μικρό κουμπί στο αριστερό πλάγιο panel ειναι για standby..

Μήπως λέω... μήπως....δεν έχεις πατήσει το on/off κουμπί το οποίο στις kuro βρίσκεται στο πίσω κάτω αριστερό μέρος του πλαισίου...είναι σχετικά μεγάλο κουμπί... Γιατί το μικρό κουμπί στο αριστερό πλάγιο panel ειναι για standby..

Filtate kozadin αν και το χρωμα του μαλλιου μου ειναι καστανο και οχι ξανθο..... υπαρχει και διακοπτης on/off στο κατω μερος?? Ρωταω γιατι δεν εχω προσβαση τωρα και δεν θυμαμαι να ειδα καποιο διακοπτακη κατω αριστερα. Θυμαμαι οντως το κουμπι για το standby και μετα ακριβως απο κατω τα αντιστοιχα για τα καναλια την ενταση etc..... :worshippy::worshippy:

Αλέφαντεεεεεεεε!!!! :furious3:
Θα μας τρελλάνεις; Από που ανοιγόκλεινες την τηλεόραση τόσο καιρό;
Στο κάτω αριστερά μέρος της TV έχει ένα κουμπί on/off (δεν είναι ορατό από εμπρός, πρέπει να σκύψεις για να το δεις).
Προς στιγμήν σκέφτηκα να στο πω κι εγώ, αλλά λέω μπα..... δεν είναι δυνατόν, πατημένο θα το έχει το κουμπί......
:damnyou:

Last edited:
Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Filtate kozadin αν και το χρωμα του μαλλιου μου ειναι καστανο και οχι ξανθο..... υπαρχει και διακοπτης on/off στο κατω μερος?? Ρωταω γιατι δεν εχω προσβαση τωρα και δεν θυμαμαι να ειδα καποιο διακοπτακη κατω αριστερα. Θυμαμαι οντως το κουμπι για το standby και μετα ακριβως απο κατω τα αντιστοιχα για τα καναλια την ενταση etc..... :worshippy::worshippy:

Ξανθέ πάρε να έχεις:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 500a.JPG
    500a.JPG
    38.2 KB · Views: 158
  • 5090.JPG
    5090.JPG
    46.2 KB · Views: 160
Αλέφαντεεεεεεεε!!!! :furious3:
Θα μας τρελλάνεις; Από που ανοιγόκλεινες την τηλεόραση τόσο καιρό;
Στο κάτω αριστερά μέρος της TV έχει ένα κουμπί on/off (δεν είναι ορατό από εμπρός, πρέπει να σκύψεις για να το δεις).
Προς στιγμήν σκέφτηκα να στο πω κι εγώ, αλλά λέω μπα..... δεν είναι δυνατόν, πατημένο θα το έχει το κουμπί......
:damnyou:

:worshippy::worshippy::worshippy: τι να σου απαντησω ρε θηριο με το κοντρολ καθε φορα το εκανα και οταν ηταν να φυγω για καιρο απτο πολυμπριζο κατεβαζα το διακοπτη.... μαλλον τωρα οπως τη σηκωσαμε να τη βαλουμε στο τραπεζι κατα λαθος να το πατησα και να μη το πηρα χαμπαρι??? μα το αστειο ειναι οτι κοιταξα και το μανουαλ για να δω αλλα δεν γραφει τιποτα για αυτο το διακοπτη.... αστα παω στο αφεντικο να του ζητησω αδεια για το υπολοιπο της μερας να παω να ψαξω για διακοπτες......:twoguns::twoguns:

Πάντως αντικειμενικά, όντως είναι πολύ κρυφός εκεί ο διακόπτης, ειδικά σε συνδυασμο με το κάτω ηχείο είναι ότι πρέπει για να λες στα παιδιά ότι η τηλεόραση "χάλασε" για να μην την ανοίγουν κυριακάτικα από τις 7 το πρωί! -bye- :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Πάντως αντικειμενικά, όντως είναι πολύ κρυφός εκεί ο διακόπτης, ειδικά σε συνδυασμο με το κάτω ηχείο είναι ότι πρέπει για να λες στα παιδιά ότι η τηλεόραση "χάλασε" για να μην την ανοίγουν κυριακάτικα από τις 7 το πρωί! -bye- :flipout::flipout:

Τασο μαλλον ετσι την επαθα ρεσυ τη ζημια !!! επειδη αυτη τη φορα το κατω ηχειο το βιδωσα μονος μου κατα λαθος θα πατησα το διακοπτη.... ενω τη πρωτη φορα ειχε ερθει το συνεργειο και τα εκαναν ολα ενω εγω καθομουν στη πολυθρονα και εβγαζα φωτος για το φορουμ.....:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Ξανθέ πάρε να έχεις:

attachment.php

attachment.php

ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ :worshippy::worshippy: αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη εεεεε χαχααχαχαααααα !!!! τωρα το χαζευα στο online manual και λεω παναγια μου θα χρειαστει να αλλαξω ονομα στο φορουμ μετα απο αυτο!!!! :bang: και αντε μετα να πας σπιτι και να τους λες οτι ειχε κ αλλο διακοπτακι...... θα παω να πιασω τα κατσαβιδια θα ριξω και λιγο νερο στο κουτελο και θα πω στη φαμιγλια ... ιδρωσα αλλα τα καταφερα ο ατιμος.....:ADFADF1::ADFADF1::firstprize:

ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΑΑΑ!!!!!:idea::idea::idea: ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Καλα αυτη η μ....... μπορει να θεωρηθει διακοπτης on/off??? ουτε ενα σοβαρο κλακ δεν εκανε να ξερεις οτι επιασε το ρημαδι!!!! Δε βαριεσαι τελος καλο ολα καλα!!!
Παιδες να στε καλα τις ευχες μου και τις χαρες μου να εχετε!! ειδικα αυτη την ωρα ειναι πολλες.....:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Περασε κανεις κατοχος το firmware update 0908-0901 για τις 5090Η & 6090Η?
Ποια η χρησιμοτητα του?

Αυτή:
Firmware History File

Model: PDP-LX5090H
PDP-LX6090H

Ver. 0908-0901
-The update adds support for Italian PPV DVB-T broadcasting.

-Includes countermeasure for following issues:
Wrong translation in time setting for SAT in Germany.<BR>
"This channel is not in service" is displayed while watching DVB-T "freeview"<BR>
When using DVB-S, special Czech characters in EPG are wrongfully displayed.<BR>
Missing/incorrect TXT characters via satellite on channels Nederland1, 2, 3 and BVN<BR>
The name of a manually configured satellite remains blank in the SEARCH menu<BR><BR>

ΜΕ άλλα λόγια αδιάφορο.

Πρόσθεσε και εμένα στους κατόχους 5090H
μέχρι στιγμής (ένα χρόνο και καθημερινά 5-6 ώρες χρήσης) κανένα πρόβλημα