Pioneer Kuro 9th generation

τωρα τελευταια εχω γινει πολυ παρατηρητικος και δεν μου αρεσει.
χθες βραδυ λοιπον καθισα να δω μια ταινια(σε πληρη συσκοτιση) και την ωρα πριν να ξεκινησει η ταινια(σε μαυρο φοντο),παρατηρησα στο πανω αριστερο μερος της οθονης κατι σαν σκια.
κανοντας pause την ταινια και πλησιαζοντας κοντα στην οθονη μπορω να πω οτι ειδα αμυδρα το σημα του αντ1 ή κατι τετοιο(παντως απο σημα καναλιου πρεπει να ειναι).
οχι οτι με ενοχλει οταν βλεπω τηλεοραση ή ταινια,αλλα για τον φοβο των ιουδαιων,τι λετε να ειναι(burn in ή ir).
ειναι και αυτο το ψυχολογικο που και να μην θες,καθε λιγο και λιγακι το ματι παει προς τα εκει.
ευχαριστω εκ των προτερων.

βαζεις ποτε το video pattern??

γεια σας ,χρονια πολλα, εχω λοιπον την 50lx508 και θελω να εποικηνονησει με λαπ τοπ μονο με HDMI,γινεται η θελει vga?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

γεια σας ,χρονια πολλα, εχω λοιπον την 50lx508 και θελω να εποικηνονησει με λαπ τοπ μονο με HDMI,γινεται η θελει vga?

Αν έχει θύρα HDMI η τηλεόραση, μια χαρά μπορείς να τη συνδέσεις με το λάπτοπ σου.

τοκανα αλλα δεν εποικινωνησε.

Αν γινει σωστα, βλεπεις μονο την ταινια, η και την επιφανεια εργασιας,δηλαδη η τβ γινεται μονιτορ με HDMI?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

τοκανα αλλα δεν εποικινωνησε.

Αν γινει σωστα, βλεπεις μονο την ταινια, η και την επιφανεια εργασιας,δηλαδη η τβ γινεται μονιτορ με HDMI?

Η τηλεόραση γίνεται μόνιτορ. Προσπάθησε να της δώσεις την εγγενή της ανάλυση (τι ανάλυση έχει το πάνελ?) και refresh rate στα 50 ή 60 Hz. Αν στο λάπτοπ έχεις π.χ. μια ανάλυση 1280χ800 ή 1440χ900, μπορεί γι' αυτό να μην το είδε. Διόρθωσε την ανάλυση πριν κάνεις την σύνδεση και μετά ξαναπροσπάθησε.

η na εχει ειδικο hdmi(dvi),οπως εχει μια σαμ8000 που εχω,και εγω να δοκιμασα σε απλο.

Δεν έχω κούρο, αλλά νομίζω οι θύρες HDMI θέλουν ενεργοποίηση. Είναι ενεργοποιημένη η θύρα που δοκιμάζεις;

5090H και η εικόνα ήταν εξαιρετική. 1 κλικ κατώτερη από την εικόνα αναφοράς του hd suisse.

Καλημέρα σε όλους. Είδε κανένας τον αγώνα της ΕΡΤHD σε KURO PDP - 5090H για να μας πει εντυπώσεις;

ποιος να μας το λεγε οτι σε μονοψηφια χρονακια απτη αγορα της kuro θα διαβαζαμε τετοια μηνυματα!!!! ονειρο θερινης νυχτος....... :worshippy: :worshippy: :worshippy:

μια απο τα ιδια και απο την περιοχη του βυρωνα.πολυ καλη εικονα με τετοια καθαροτητα που εμοιαζε σαν τρισδιαστατη.
περιμενουμε πως και πως τις επομενες HD αναμεταδοσεις της ερτ!!!!!!!!!!!!!!!!

H τηλεόραση έχει δύο common interface πίσω.Η απορία μου είναι,ότι βλέπω κάτι πλαστικά σαν καπάκια.Αυτά για να βάλουμε την irdeto τα σπρώχνουμε κι ανοίγουν ή πρέπει να τα σπάσουμε πρώτα;
(Δεν θέλω να την κατεβάσω από τον τοίχο και δεν μπορώ να καταλάβω από κάτω που κοιτάω!!!)

H τηλεόραση έχει δύο common interface πίσω.Η απορία μου είναι,ότι βλέπω κάτι πλαστικά σαν καπάκια.Αυτά για να βάλουμε την irdeto τα σπρώχνουμε κι ανοίγουν ή πρέπει να τα σπάσουμε πρώτα;
(Δεν θέλω να την κατεβάσω από τον τοίχο και δεν μπορώ να καταλάβω από κάτω που κοιτάω!!!)
Δεν είναι σαν πορτάκια αν αυτό εννοείς.Απλά θα τα τραβηξεις προς τα εσένα δηλ κάτω