Μαλλον την Παρασκευη. Εχουν δυο 6090 και δυο 5090 σε στοκ. Τη μια 6090 την πηρα εγω.
Σαν εμενα και εσένα
Πάντως την 50άρα την βρήκα στα 3500 μετρητοίς, με βάση και ηχεία.
Τα μαγαζιά δέχονται προπαραγγελίες και οι παραδόσεις αναμένονται τέλος του μήνα.
Βέβαια τα 2 χρόνια εγγύηση του πλαισίου είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα.
Αν ρίξουν λίγο και την τιμή, θα τους τιμήσω!
Όχι, πρώτα θα κάνω τα μπανάκια μου γιατί αν ψωνίσω τώρα θα μου κάνει banάκι η γυναίκα μου!
Το βλέπω για τέλη Σεπτέμβρη, εκτός αν έρθουν μέσα στον Οκτώβρη τα σκέτα πάνελ...
Μπα μλκια έκανες... Μάπα η τηλεόραση...Παιδια εγω δαγκωσα τη σφαιρα, (bit the bullet), και παραγγειλα τη 6090 απο το Πλαισιο. Δεν ξερω αν εκανα σωστα, αλλα δεν βλεπω της τιμες να ειναι πιο φτηνες σε αλλα μαγαζια στην Ελλαδα. Ισως θα ειναι λιγo πιο κατω αλλα δεν προβλεπω μεγαλη διαφορα. Τα 6999 περιλαμβανoυν το stand και το ηχειο. Αυτο που με βοηθησε να αποφασισω ηταν οι 24 ατοκες δωσης. Η εγγυηση ειναι για δυο χρονια και αν χαλασει την περνουν πισω αυτοι και την αντικαταστουν με αλλη μου ειπαν. Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος με την τηλεοραση.
πηγα εχτες το απόγευμα και την ειδα την τηλεοραση την ειχαν να παιζεις σε κανάλια. Ηταν τέλεια. Καθησα κανενα 15λεπτο και την παρακολουθούσα. Δεν έχει καμια σχεση με την 5080. Ειναι αλλο πράγμα. Η τιμή της ηταν 3145 με τα ηχεία αλλα χωρίς βάση. Μου έβγαλε μια τιμή με τα ηχεία και βαση του τοίχου 3360 και μου είπε οτι μπορούσε να μου τη δώσει στην τιμή των 3100 με όλα μαζί. Παιδιά σας λέω δεν παίζεται. Είναι πολύ ζωντανή η εικόνα της και τα χρώματα της.
Ναι θα την πάρω στα τέλη Αυγούστου. περιμενω να την φέρει ενα μεγαλο καταστημα που συνεργαζομαι μαζι τους και μου κανουν και πιο μεγάλη εκπτωση. μπορει να μου την αφησουν και 2900 με ολα μαζι.
Να ρωτήσω κάτι θα πρεπει να πάρω και Home cinema για καλύτερο ήχο ή τα ηχεία της είναι αρκετά?
οκ ευχαριστώ πολύ. μολις την πάρω θα σας ενημερώσω και θα σας πω τις εντυπώσεις. Δεν χέρω κανένα καλό home cinema. αν μπορείται να μου βοηθησετε κάλό θα ήταν. Οχι ομως υπερβολική τιμή!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.