4. Έχω διαβάσει μόνο καλά γιαυτήν την τηλεόραση, κάτι αρνητικό έχει?
μερικές ερωτήσεις σχετικά με την 5090.
1. Τα ηχεία αξίζουν σαν αγορά ?
2. Να προτιμήσω τα ηχεία που μπαίνουν κάτω ή στο πλάι ?
3. Μπορώ να συνδέσω 2 οποιαδήποτε ηχεία (έχω κάμποσα που περισσεύουν) τι αντίσταση πρέπει να έχουν ?
4. Έχω διαβάσει μόνο καλά γιαυτήν την τηλεόραση, κάτι αρνητικό έχει ?
αυτονοητο νο 1 = οποιοδηποτε μοντελο κουρο ειναι κορυφαιο![]()
Την 5090Η ή την 500Α; Εδώ να δούμε πόσο μάγκες είστε..
Ο Τάσος μου λέει οτι ψάχνω δικαιολογία για να πάρω την 500Α...Κι εγώ ρωτάω.![]()
Υπάρχει δικαιολογία;![]()
Βρίσκει κανεις την 5090Η κάτω από 2500 ευρώπουλα ?
αυτονοητο νο 1 = οποιοδηποτε μοντελο κουρο ειναι κορυφαιο
αυτονοητο νο 2 = αντανακλασεις υπαρχουν σε οποιαδηποτε επιφανεια που εχει γυαλι ετσι λεει η φυσικη :grandpa:, τελειως ΑΣΤΟΧΟ σαν αναφορα ελαττωματος
4. Για μένα αρνητικά είναι το buzzing (όχι είναι κάτι το τρομερό αλλά γιατί να υπάρχει; ) και επίσης η γυαλιστερή επιφάνεια (θα προτιμούσα την ματ επιφάνεια των Lcd). Και βέβαια η τιμή....![]()
Ο Τάσος μου λέει οτι ψάχνω δικαιολογία για να πάρω την 500Α...Κι εγώ ρωτάω.![]()
Υπάρχει δικαιολογία;![]()
Καλύτερη δικαιολογία από το ότι είναι η καλύτερη τηλεόραση που υπάρχει ?![]()
Συγκρινόμενη με την 5090Η μιλάω... Υπάρχει λόγος;
Συγκρινόμενη με την 5090Η μιλάω... Υπάρχει λόγος;
γιατι την βρηκες πουθενα 2500...?
Πριν κοιτάξεις στο skroutz και εκπλαγείς γιατί από την Δευτέρα εχει ανακοινωσει στους αντιπροσωπους τις νέες μειωμενες τιμες η Intersys, την Παρασκευή το Fnac στο Mall μου την εδινε 2.700 με τα ηχεία και τη βάση !!!
Να δούμε που θα την πάνε .Εξάλλου προς το τελος του μηνα που θα σκάνε οι επιταγες τους θα γελάσει κάθε πικραμένος .Εγω αναμενω στη γωνία
A και να μην το ξεχάσω αν δεν εχει ειπωθει .Με κατηγορηματικό τρόπο που είπαν από την εταιρία ότι παίζει MPEG4 που θα παίξουν τα ελληνικά κανάλια εκτός της ΕΡΤ .Μόνο η 5090Η και εχει δοκιμαστεί πιλοτικά από ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1 κτλ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.