Pioneer Kuro 9th generation

μερικές ερωτήσεις σχετικά με την 5090.
1. Τα ηχεία αξίζουν σαν αγορά ?
2. Να προτιμήσω τα ηχεία που μπαίνουν κάτω ή στο πλάι ?
3. Μπορώ να συνδέσω 2 οποιαδήποτε ηχεία (έχω κάμποσα που περισσεύουν) τι αντίσταση πρέπει να έχουν ?
4. Έχω διαβάσει μόνο καλά γιαυτήν την τηλεόραση, κάτι αρνητικό έχει ?

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

4. Έχω διαβάσει μόνο καλά γιαυτήν την τηλεόραση, κάτι αρνητικό έχει?

Oτι κοστιζει παραπανω απο τον μεσο ορο, οτι καιει και λιγο ρευμα παραπανω , οτι η οθονη εχει καποιες ανακλασεις.

Και παλι ομως μιλαμε για την κορυφαια τηλεοραση της αγορας με μεγαλη διαφορα.

καλησπερα σε ολουσ. εχω την5090 ενα μηνα και η τηλεοραση ειναι το κατι αλλο..πρωτα απο ολα εχει ενα μαυρο που δεν το εχω δει ποτε αλλου..σοκαριστικο.
η τηλ δεν εχει κ α ν ε ν α ψεγαδι εκτος απο την τιμη της που τα αξιζει ομως
το ηχειο πρεπει να αγοραστει το απο κατω μαζι μετην καταληλη βαση της εταιριας
τωρα κατι αντανακλασεις κλπ αυτα ειναι λιγο χαζα με το συμπαθειο
αλλα και σαν κατασκευη γενικως δεν παιζετε απο ποιοτητα
σορυ αν τα παραλεω αλλα ετσι ειναι

αυτονοητο νο 1 = οποιοδηποτε μοντελο κουρο ειναι κορυφαιο -bye-
αυτονοητο νο 2 = αντανακλασεις υπαρχουν σε οποιαδηποτε επιφανεια που εχει γυαλι ετσι λεει η φυσικη :grandpa:, τελειως ΑΣΤΟΧΟ σαν αναφορα ελαττωματος

μερικές ερωτήσεις σχετικά με την 5090.
1. Τα ηχεία αξίζουν σαν αγορά ?
2. Να προτιμήσω τα ηχεία που μπαίνουν κάτω ή στο πλάι ?
3. Μπορώ να συνδέσω 2 οποιαδήποτε ηχεία (έχω κάμποσα που περισσεύουν) τι αντίσταση πρέπει να έχουν ?
4. Έχω διαβάσει μόνο καλά γιαυτήν την τηλεόραση, κάτι αρνητικό έχει ?

1. Ναι
2. Είναι καθαρά θέμα δικό σου, χωροταξικό
3. Λογικά μπορείς αλλά δεν συνιστούνται πειράματα με τέτοια πράγματα. Αν θες γκαζάκια παραπάνω βγάλε είτε από το audio out ήχο και ρίξτα στο στερεοφωνικό είτε βγάλε έξοδο από το subwoofer out και βάλε ένα ενεργό subάκι γιατί όπως και να το κάνουμε όλα τα ηχεία των τηλεόρασεων είναι τσάκα-τσούκου
4. Για μένα αρνητικά είναι το buzzing (όχι είναι κάτι το τρομερό αλλά γιατί να υπάρχει; ) και επίσης η γυαλιστερή επιφάνεια (θα προτιμούσα την ματ επιφάνεια των Lcd). Και βέβαια η τιμή.... -bye-

Την 5090Η ή την 500Α; Εδώ να δούμε πόσο μάγκες είστε..

Ο Τάσος μου λέει οτι ψάχνω δικαιολογία για να πάρω την 500Α...
icon11.gif
Κι εγώ ρωτάω.
Υπάρχει δικαιολογία;
icon12.gif

Την 5090Η ή την 500Α; Εδώ να δούμε πόσο μάγκες είστε..

Ο Τάσος μου λέει οτι ψάχνω δικαιολογία για να πάρω την 500Α...
icon11.gif
Κι εγώ ρωτάω.
Υπάρχει δικαιολογία;
icon12.gif

Πες και τα υπόλοιπα όμως, όχι τα μισα... ότι δεν σ' ενδιαφέρει το πάχος, δεν σ' ενδιαφέρει το εξωτερικό κουτί.... -bye-

Ενα χιλιαρικάκι είναι η διαφορά. Εσύ έχεις τα γένια εσύ έχεις και τα χτένια. :flipout:

Αντε καλορίζικη :a0210:

Υ.Γ. Βλέπω να κόβουμε χαρτάκια για τον κάστρο όπως στις τράπεζες....:flipout:

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

αυτονοητο νο 1 = οποιοδηποτε μοντελο κουρο ειναι κορυφαιο -bye-
αυτονοητο νο 2 = αντανακλασεις υπαρχουν σε οποιαδηποτε επιφανεια που εχει γυαλι ετσι λεει η φυσικη :grandpa:, τελειως ΑΣΤΟΧΟ σαν αναφορα ελαττωματος

Το ανεφερε και ο Τασος. Αστοχες ειναι μονο οι χιλιαδες ανακριβειες που εχεις γραψει κατα καιρους.

4. Για μένα αρνητικά είναι το buzzing (όχι είναι κάτι το τρομερό αλλά γιατί να υπάρχει; ) και επίσης η γυαλιστερή επιφάνεια (θα προτιμούσα την ματ επιφάνεια των Lcd). Και βέβαια η τιμή.... -bye-

Λοιπόν τα γράμματα είναι απλά .

Όποιος θέλει plasma πρέπει κατ εμε να ενδιαφερθεί να δει 2 πράγματα.
1. αν τον ενοχλεί το buzzing που αποδεδειγμένα υπάρχει σ' αυτές τις τηλεοράσεις
και
2. αν τον ενοχλούν οι ανακλάσεις.

Πιστεύω οτι με μια επίσκεψη σε φιλικό σπίτι όλα γίνονται ξεκάθαρα και για τις δυο περιπτώσεις.

υ.γ Μπάμπη, το 509 δεν σου πάει ενώ το 500Α είναι πιο αρχοντικό :a0210: (προσωπικά αν ήμουν σε φάση αναζήτησης για τηλεόραση και είχα τα φράγκα αυτήν θα έπαιρνα με κλειστά μάτια. να μην σου πω οτι στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτηκα πολλές φορές να πουλήσω την 508 για να πάρω την 500A)

υ.γ2 αφήστε τον Κάστρο ήσυχο να ανέβει Βόρειο Ελλάδα και μετά τον ξεζουμίζετε κι εσείς με την σειρά σας. :flipout:
ΚΑΣΤΡΟ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ !!!!! :ciao:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Συγκρινόμενη με την 5090Η μιλάω... Υπάρχει λόγος;

προσωπικα δεν βρισκω σοβαρη δικαιολογια ωστε να προτιμησω την 500 απο την 5090 και να σκασω και ενα χιλιαρικακι παραπανω.
κορυφαιες και οι 2 με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα και εξοπλισμο.

η διαφορα τιμης μεγαλη για-ουσιαστικα-ασημαντες διαφορες..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Συγκρινόμενη με την 5090Η μιλάω... Υπάρχει λόγος;

Στην εικόνα και μετά από περιποίηση του Μανώλη δεν νομίζω να έχουν διαφορές. Οι διαφορές έχουν να κάνουν με τα παρελκόμενα που ανέφερε ο Τάσος πριν.

Νομιζω οτι η 500Α... δεν χρειαζεται τον Καστρο, τουλαχιστον Out of the box, αφου (διαβασα) οτι ερχεται πολυ καλα ρυθμισμενη εργοστασιακα!
Αυτος ομως ο λογος δεν δικαιολογει το εξτρα χιλιαρικακι...

γιατι την βρηκες πουθενα 2500...?

Πριν κοιτάξεις στο skroutz και εκπλαγείς γιατί από την Δευτέρα εχει ανακοινωσει στους αντιπροσωπους τις νέες μειωμενες τιμες η Intersys, την Παρασκευή το Fnac στο Mall μου την εδινε 2.700 με τα ηχεία και τη βάση !!!

Να δούμε που θα την πάνε .Εξάλλου προς το τελος του μηνα που θα σκάνε οι επιταγες τους θα γελάσει κάθε πικραμένος .Εγω αναμενω στη γωνία-bye-

A και να μην το ξεχάσω αν δεν εχει ειπωθει .Με κατηγορηματικό τρόπο που είπαν από την εταιρία ότι παίζει MPEG4 που θα παίξουν τα ελληνικά κανάλια εκτός της ΕΡΤ .Μόνο η 5090Η και εχει δοκιμαστεί πιλοτικά από ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1 κτλ

Πριν κοιτάξεις στο skroutz και εκπλαγείς γιατί από την Δευτέρα εχει ανακοινωσει στους αντιπροσωπους τις νέες μειωμενες τιμες η Intersys, την Παρασκευή το Fnac στο Mall μου την εδινε 2.700 με τα ηχεία και τη βάση !!!

Να δούμε που θα την πάνε .Εξάλλου προς το τελος του μηνα που θα σκάνε οι επιταγες τους θα γελάσει κάθε πικραμένος .Εγω αναμενω στη γωνία-bye-

A και να μην το ξεχάσω αν δεν εχει ειπωθει .Με κατηγορηματικό τρόπο που είπαν από την εταιρία ότι παίζει MPEG4 που θα παίξουν τα ελληνικά κανάλια εκτός της ΕΡΤ .Μόνο η 5090Η και εχει δοκιμαστεί πιλοτικά από ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1 κτλ

για να πεφτει τοσο γρηγορα και αποτομα η Pioneer στα πανελ της,φαντασου σε τι χαλι ειναι η αγορα...