Ρε παίδες και κάτι άλλο.....
Πως προτείνεται να την καθαρίζουμε;;;Οθόνη και πλαίσιο...
Πανάκι βρεγμένο σε νερό ή κατί άλλο;
Φυσικα με το πανακι που εχει μεσα στην συσκευασια της
Ρε παίδες και κάτι άλλο.....
Πως προτείνεται να την καθαρίζουμε;;;Οθόνη και πλαίσιο...
Πανάκι βρεγμένο σε νερό ή κατί άλλο;
Μέσω HDMI θα πάρεις 1080p χωρίς πρόβλημα στην TV (ότι κι αν λέει το manual).
.
ΠΑίδες θα καταργήσω το DVD player!! Αυτό που έχω είναι σχετικά παλιο και μου διμουργεί ένα σωρό προβλήματα. ΚΑιρό τώρα σκεφτόμουνα να πάρω ένα καινούργιο με HDMI αλλα τελικά μάλλον δε χρειάζεται!!! θα το καταργήσω εντελώς.
ΠΑιδεύομαι αρκετό καιρό τώρα με το PS3MS και την 5090Η και το μόνο που έκανα ήταν να βλέπω τα vob αρχεία απο το σκληρό του υπολογιστή μου χωρίς όμως υπότιτλους και επιλογή γλώσσας και κωδικοποίησης ήχου (αφού οι δυνατότητες χειρισμού από την 5090η είναι πολύ περιορισμένες δυστυχώς. Πρόσφατα έκανα μια ανακάλυψη που ανέβασε δραματικά την χρηστικότητα και ενθουσιάστηκα!!! (ίσος για κάποιους μπορεί να είναι ήδη γνωστό ). Εάν βάλεις ενα VOB αρχείο χύμα μέσα σε ενα φάκελο και τον μοιράσεις μέσω του PS3MS τότε όντως το μόνο που μπορείς να κανεις είναι να παίξεις τα default(χωρίς υποίτιτλους και φορμα ήχου). Εάν όμως φτιάξεις ένα ντοσιέ με το όνομα της ταινίας και μέσα σε αυτό ένα άλλο ντοσιέ με το όνομα VIDEO_TS και μέσα σε αυτό τοποθετήσεις το VOB αρχείο, τότε το σύστημα αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για αρχείο με πολλές επιλογες ήχου και υποτίτλων στις οποίες μπορείς να έχεις πρόσβαση απο τον HGM της 5090H!!! Η πρόσβαση γίνεται μέσα από το μενου TRANSCODING.
Ετσι τώρα αυτό που κανω όταν θέλω να δώ ένα DVD το φορτώνω στο σκληρό μέσα σε 5 λεπτά και το βλέπω μέσω δικτύου καθαρά ψηφιακά με υπότιτλους και ότι φορμα ήχου θέλω. (ούτε scart ούτε hdmi ούτε άλλα προβλήματα σχετικα με το dvd)
Το μόνο ακρως εκνευριστικό ακόμα είναι η έλλειψη επαρκών χειριστηρίων αλλα τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
ΑΖ
ΝΑ διευκρινίσω μόνο κάτι.. το ντοσιέ VIDEO_TS πρέπει να περιέχει όλα τα αντίστοιχα αρχεία του DVD , όχι μόνο τα αρχεία VOB (IFO klp).
σε τι μορφη(την καλυτερη δυνατη)μπορουμε να μετατρεψουμε ενα αρχειο video ωστε να παιξει κατευθειαν απο φλασακι στην 5090H?
"βλεπει" ολα τα φλασακια ανεξειρετως γιγα?
Εγώ δοκίμασα με 8Gb και το είδε. Το καλύτερο νομίζω είναι αρχείο με MPEG2 κωδικοποίηση. Αλλά δεν το βρίσκω χρησιμοποιήσιμο ούτε για φωτο ούτε για video. Διαβάζει πάρα πολύ αργά.
Προτιμώ την επικοινωνία με ethernet.
παιδια το οριζωντιο ηχειο που στηριζετε
θα εχω προβλημα αγοραζοντας την περιστρεφομενη βαση
αν ολα πανε καλα αυριο την παραγγελνω και το πολλη πολλη σαββατο θα την εχω :BDGBGDB55:
προτεινετε και κανενα ωραιο επιπλο μεχρι 300 ευρο
εχω μια αισθηση οτι σε καποιες αλλες τηλεορασεις εχω δει - με τα δικα μου ισως λανθασμενα κριτηρια - καλυτερη ευκρινεια.. εννοοω αναλυση λεπτομερειας... μηπως ειναι οτι τα ματια μου εχουν μαθει με lcd ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.