Pioneer Kuro 9th generation

Πριν κάνεις όλα αυτά θα επιλέγεις απ' το τηλεχειριστήριο την αντίστοιχη είσοδο π.χ. αν θέλεις να ενεργοποιήσεις την HDMI 1, θα πιέσεις στο τηλεχειριστήριο την input1 (θα εμφανιστεί μαύρη οθόνη) και μετά θα κάνεις όλα τα υπόλοιπα. Το ίδιο και στην HDMI 3. Η input 4 είναι ενεργοποιημένη by default. Η είσοδος 2 δεν αντιστοιχεί σε HDMI.

κωστα υπαρχει καποια διαφορα αμα εχεις ενεργ/νει την 1 αντι για τη 4? Και η 1 σε hdmi δεν αντιστοιχει?? απλα να δω αμα ειναι να βαλω την 1 ως default....-bye-

κωστα υπαρχει καποια διαφορα αμα εχεις ενεργ/νει την 1 αντι για τη 4? Και η 1 σε hdmi δεν αντιστοιχει?? απλα να δω αμα ειναι να βαλω την 1 ως default....-bye-

Καμία διαφορά. Απλώς αν έχεις συνδέσει συσκευές μέσω scart (DVD, δέκτη, recorder.....) ενεργοποιώντας τις HDMI 1 και 3, δεν θα σου βλέπει τα scart 1 και 3. Στην input 4 δεν αντιστοιχεί scart παρά μόνο HDMI, γι αυτό είναι μόνιμα ενεργοποιημένη.
Αν δεν έχεις συνδέσει τίποτα με scart, ενεργοποίησέ τες όλες....... -bye-

Καμία διαφορά. Απλώς αν έχεις συνδέσει συσκευές μέσω scart (DVD, δέκτη, recorder.....) ενεργοποιώντας τις HDMI 1 και 3, δεν θα σου βλέπει τα scart 1 και 3. Στην input 4 δεν αντιστοιχεί scart παρά μόνο HDMI, γι αυτό είναι μόνιμα ενεργοποιημένη.
Αν δεν έχεις συνδέσει τίποτα με scart, ενεργοποίησέ τες όλες....... -bye-

scart ??? υπαρχει ακομα αυτο το καλωδιο??? συγνωμη αλλα πανω σε πιονεερ ειναι ιεροσυλια να μπαινει σκαρτ!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
να σαι καλα κωστα σε ευχαριστω και καλη συνεχεια!!

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

scart ??? υπαρχει ακομα αυτο το καλωδιο??? συγνωμη αλλα πανω σε πιονεερ ειναι ιεροσυλια να μπαινει σκαρτ!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
να σαι καλα κωστα σε ευχαριστω και καλη συνεχεια!!

Για πάρε NOVA με τον patatasat να σε δω τι θα βάλεις.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Εγώ πάντως δεν είμαι πεπεισμένος ότι δέκτες που έχουν HDMI δίνουν καλύτερη εικόνα σε νόβα. Ειδικά αυτοί που τρέχουν λίνουξ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Εγώ πάντως δεν είμαι πεπεισμένος ότι δέκτες που έχουν HDMI δίνουν καλύτερη εικόνα σε νόβα. Ειδικά αυτοί που τρέχουν λίνουξ...

Και όμως η διαφορά είναι τεράστια.

Έβαλα έναν 500αράκο με scart και τον 8000 με HDMI σε 5090 παίζοντας την κάρτα της ακατανόμαστης,και η διαφορά ήταν χαοτική:BDGBGDB55:

μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη πεις..... ρε π..... μου τον ειχα ξεχασει το νοβα επειδη τον εχω στις κουτες ακομα!!!

το περνω πισω λοιπον χαχαχαααα!!

Μια ερώτηση. Επειδή δεν είχα ποτέ ενισχυτή και ηχεία (μια ζωή την έβγαζα με τα Creative S750 για PC) και τώρα πήρα για ενισχυτή τον Pioneer VSX-LX52 και για ηχεία τα Roister Emphasis 25/5 πως μπορώ να συνδέσω τον LX52 με την 5090 έτσι ώστε να ακούω από τα Roister (και να καταργήσω/ξηλώσω το ηχείο κάτω από την Kuro)?

Να υποθέσω ότι χρησιμοποιώ το Digital Optical Audio Out της Kuro με το Digital Optical In (TV/Sat) του LX52?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Να υποθέσω ότι χρησιμοποιώ το Digital Optical Audio Out της Kuro με το Digital Optical In (TV/Sat) του LX52?
Λογικα φιλε ετσι πρεπει να κανεις!
Μονο δεν ξερω αν απο εκει εξαγει γενικως ηχο η´ μονο για τα Ψηφιακα καναλια!

Λογικα φιλε ετσι πρεπει να κανεις!
Μονο δεν ξερω αν απο εκει εξαγει γενικως ηχο η´ μονο για τα Ψηφιακα καναλια!

Χμμ, λες να είναι έτσι? Κανένας κάτοχος δεν το έχει δοκιμάσει?

Αφού ξέρεις, γιατί ρωτάς; Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις. Δουλεύει κανονικά σε όλα τα κανάλια, μην ανησυχείς.....

Φιλοι μου , εχω το εξης προβλημα τελευταια με την Kuro μου 5090Η και θελω να μου πειτε εαν το εχετε συναντησει και ποια λυση υπαρχει ,
χανοντε τα satellite channels ετσι ξαφνικα , τωρα το αν γινονται ξαφνικα ή φανταζομαι μηπως οφειλεται στις τακτικες διακοπες ρευματος που εχω στην περιοχη μου απο την "ταναπου" τη ΔΕΗ !!!
Οποτε καθε φορα πρεπει να ξανασκαναρω τον δορυφορο να τα βρω και τουμπαλιν με favorites κλπ. κλπ.