Pioneer Kuro 9th generation

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύναξης czoun, gzoun και Μ. Καστρουνή στο σπίτι μου, μπορέσαμε να δούμε τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης. Μιας και ο Μανώλης είχε μαζί τα εργαλεία του, άδραξα την ευκαιρία και τον αγγάρεψα λίγο.

Thanks Mανώλη...... -bye-

attachment.php

attachment.php

2.072 ώρες και 721 on/off σε 23 μήνες......

.

Attachments

• P2011266.JPG
    P2011266.JPG
    79.4 KB · Views: 133
  • P2011271.JPG
    P2011271.JPG
    112.8 KB · Views: 132
Εν μέσω μπύρας και γουρουνοπούλας ο Μανώλης κατάφερε να κάνει μετρήσεις στον ενισχυτή και το υπογούφερ, καθώς και να ρίξει μία ματιά στην τηλεόραση 14 μήνες μετά το calibration....

attachment.php

attachment.php

Oτι απέμεινε (ή πιο σωστά ότι δεν έμεινε) απ' το γουρουνόπουλο και το κοκορέτσι....

attachment.php

Και μετά από λίγες μπύρες ο Μανώλης κάθησε να ελέγξει την kuro...... :D

attachment.php

Kαλά περάσαμε όμως.

Υ.Γ. Γιάννη (JL_?) γιατί δεν απαντούσες στο τηλέφωνο βρε?

.

Attachments

• P2011258.JPG
    P2011258.JPG
    108.7 KB · Views: 133
  • P2011263.JPG
    P2011263.JPG
    111.1 KB · Views: 133
  • P2011262.JPG
    P2011262.JPG
    120.9 KB · Views: 132
  • P2011264.JPG
    P2011264.JPG
    116.4 KB · Views: 136
Υ.Γ. Γιάννη (JL_?) γιατί δεν απαντούσες στο τηλέφωνο βρε?

.

Μια χαρά σας βλέπω... :D

To είχα ξεχάσει στο αθόρυβο το ρημάδι και την είδα την κλήση κατά τις 3:00... :p

Και μετρήσατε τίποτα από την κούρο; :ears:

[Καλά τα μεζεδάκια ξεροσφύρι τα φάγατε, ούτε καν μια μπύρα;;;; :flipout:]

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Kόλλημα Δημήτρη...... όλο πάω να το βγάλω, αλλά τελικά το αφήνω..... :D

Και γω πάνω τα έχω αφήσει να μου θυμίζουν τί πραγματικά αξίζει στην τηλεόραση...more is less όπως λενε και οι φίλοι μας οι Αγγλοι!!! :grandpa:

ολα καλα,ολα ωραια,αλλα τον καφε του Μανωλη δεν βλεπω πουθενα στο τραπεζι...!
τον ξεκινησες κατευθειαν με μπυρες και περιμενεις να παρεις σωστες μετρησεις...?

περιεργεια την εχω να δω τι μετρησεις εβγαλε ο μανωλο με 9 μπυρες χαχαχααααα!!!!! ρεσεις μπας κ αρχισατε τιποτα γεωτρησεις κατα λαθος ή μετρησατε τα ρολογια τις ΔΕΗ? :flipout::flipout::flipout:

κ ελεγα οτι ειμαι ο μονος που εχει το αυτοκολλητο ακομα πανω στη κουρο!!! :grinning-smiley-043

Παίδες χθές εφαγα μια τρομάρα ανευ προηγουμένου...... έβλεπα TV αναλογική και στα καλα´καθούμενα αρχισε ένα πικσελ να αναβοσβήνει!!!! ΤΑ είδα όλαα μιλάμε.... Το παρακολουθούσα κάνα εικοσάλεπτο και εκει που είχα αρχίσει το βρισιδι αλλάζω κανάλι από σταρ σε μεγα και το "τρελλαμένο" πικσελ εξαφανίστηκε. ξανα πίσω στο σταρ και νατο πάλι το τρελλοπικσελ!!!Ρε τι κάνουν αυτοί στa κανάλια... Θέλουν να πάθουμε κανα καρδιακό....

ΠΑει το ΣΤΑΡ!!! το ματιάξαμε Δεν το πιάνω πια εδώ στο Ηράκλειο.. Μάλλον το καμμένο τρελλοπικσελ ήταν η αρχή του τέλους..χεχε
ΠΑρεπιπτόντος πριν εξαφανιστεί το ΣΤΑΡ, το τρελλοπικσελ το επιβεβαίωσα και σε άλλη TV.

Last edited:
Επειδη καποιοι διαβαζουν πολυ halitech και νομιζουν οτι αγορασαν την "Ferrari των τηλεορασεων" ας δουμε τι εχει να πει καποιος με Philips cinema και Kuro...

Picture seem fine with standard stuff and great with 21:9 (ish) material. I would love to say it was better than my newly bedroomed Kuro- but it isnt really. I still have a bit of tweaking to do and I really wanted good blacks, better shapre for movies and 3d and although the kuro does the blacks- it doesnt do the others!

http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1391101-philips-58pfl9955-owners-thread-2.html

Επειδη καποιοι διαβαζουν πολυ halitech και νομιζουν οτι αγορασαν την "Ferrari των τηλεορασεων" ας δουμε τι εχει να πει καποιος με Philips cinema και Kuro...

Picture seem fine with standard stuff and great with 21:9 (ish) material. I would love to say it was better than my newly bedroomed Kuro- but it isnt really. I still have a bit of tweaking to do and I really wanted good blacks, better shapre for movies and 3d and although the kuro does the blacks- it doesnt do the others!

http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1391101-philips-58pfl9955-owners-thread-2.html

Φωνή βοώντων εν τη ερήμω.....

Τί να το κάνεις αν η τηλεόραση δεν έχει internet tv, σούπερ ντούπερ media player, διαστημικό design με πάχος 3.956mm και (αν μιλάμε για high end καταστάσεις) τις μελισούλες να τριγυρίζουν γύρω από τις κυψέλες του πάνελ??:BDGBGDB55:

Η καλή εικόνα μας μάρανε......:flipout:

Kuro rules!!! :firstprize:

Γιάννη, θα αγόραζες μια φερράρι; Εγώ όχι, γιατί δεν θα μπορούσα να πάω στα περισσότερα μέρη που πηγαίνω με το γκολφάκι... :flipout: