Pioneer Kuro 9th generation

και που να σας τύχει να δείτε το βλαστάρι σας να παίζει με το αυτοκινητάκι του πάνω στην οθόνη της kuro.....................

Η κόρη μου!
Και μετά, γυρνά, με κοιτά και γελάει ;)
βέβαια μια γρατζουνιά στο τζάμι δεν την αποφύγαμε, αλλά τι να κάνω μια κόρη την έχω!

Εγώ για να μαι ειλικρινής σκεφτόμουν δυο πράγματα μόλις αντίκρισα τον πιτσιρικά να κάνει κούρσες στην οθόνη...

"να το πάθω το εγκεφαλικό ή να βγάλω την κοντή σούβλα και να το σουβλίσω"....

ευτυχώς ως δια μαγείας εμφανίστηκε η μαμά κι έτσι κι εγώ γλύτωσα το εγκεφαλικό και ο μικρός γλύτωσε το σούβλισμα.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Εκανε πολυ λιγο χρονο πριν και δουλευε κανονικα,αλλα λεω μηπως ειχε χρονο προγραμματισμενο μετα τα 2 χρονια,να γυρισει σε λειτουργια hotel menu,οπως κατι αλλες τηλεορασεις για να μην παρεμβαινουν στα ψηφιακα καναλια και αποπρογραμματιζουν τα καναλια γενικα!
Εχεις κάνει update μπας και στρώσει ?

Εκανε πολυ λιγο χρονο πριν και δουλευε κανονικα,αλλα λεω μηπως ειχε χρονο προγραμματισμενο μετα τα 2 χρονια,να γυρισει σε λειτουργια hotel menu,οπως κατι αλλες τηλεορασεις για να μην παρεμβαινουν στα ψηφιακα καναλια και αποπρογραμματιζουν τα καναλια γενικα!

Εχει hotel mode η kuro? :chinscratch:

Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Intersys?

Εχει hotel mode η kuro? :chinscratch:

Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Intersys?

Δεν ξερω,αλλα παει για service στην Intersys,ουτως ή αλλως!
Ρωτησα μηπως γνωριζει καποιος και αντιμετωπισε τετοιο προβλημα.
Θα ενημερωσω στο forum,τι εχει και τι θα μου πουνε!
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

(Ουτε update δεν δινει τη δυνατοτητα να κανει,επειδη δεν αφηνει να μπω στο HMG!)

Last edited:

οχι φιλε μου,δυστηχως δεν υπαρχει τετοια επιλογη στην pioneer...

αντιμετωπισα και εγω το ιδιο περιπου προβλημα πριν απο κανα χρονο,με υπαιτιοτητα δικια μου(ειχα ξεχασει στικακι με αρχειο αναβαθμισης στην τηλεοραση και οταν πηγα να την ανοιξω αυτη ξεκινησε να κανει την αναβαθμιση).
μετα απο αυτο η τηλεοραση ανοιγε,αλλα εκανε πολυ ωρα για να μπορεσω να αλλαξω καναλι(δεν νομιζω οτι ηταν πεντε λεπτα) και δεν μπορουσα να μπω ουτε στα ψηφιακα και στα δορυφορικα.
τελικα η τηλεοραση πηγε στο σερβις και καλα με βλαβη στην δορυφορικο της δεκτη(ειχε ηδη παει στο σερβις αλλη μια φορα με παρομοιο προβλημα).
νομιζω οτι θα πρεπει να επικοινωνησεις με το σερβις που απο οτι φαινεται δεν το γλυτωνεις.
ελπιζω να πανε ολα καλα με την εκβαση του προβληματος σου.

Θεωρητική ερώτηση .Πόσο θα μπορούσε να πιάσει η 5090Η ενός έτους από αυτές που πήραμε μιας και είναι δυσεύρετες για να μην πω αδύνατο να βρει .Καλιμπραρισμένη μάλιστα από το Μανώλη ?Για ν ακούσω..το γκάλοπ

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Θεωρητική ερώτηση .Πόσο θα μπορούσε να πιάσει η 5090Η ενός έτους από αυτές που πήραμε μιας και είναι δυσεύρετες για να μην πω αδύνατο να βρει .Καλιμπραρισμένη μάλιστα από το Μανώλη ?Για ν ακούσω..το γκάλοπ

Εγώ την δική μου θα την πούλαγα όσο την αγόρασα και όποιος ήθελε....

πολλες υποκειμενικες απαντησεις θα παρεις...
κριτηρια:

-το μοντελο ειναι σχεδον 3 ετων
-προφανως εχει αρκετες ωρες το κοντερ του

+ειναι πανελ αναφορας ακομη και σημερα-σχεδον-σε ολα τα σοβαρα reviews

+η εικονα της και ειδικα καλιμπραρισμενη απο τον μετρ Μανωλη,
βαζει κατω πολλα σημερινα&συγχρονα πανελ.(σχεδον ολα δηλαδη..)

+καλοκατασκευασμενη,αξιοπιστη και χωρις βλαβες

προσωπικη γνωμη μετα απο 2 χρονια:

και 4d προσιτο να βγαλουν,δεν την δινω μεχρι να καει.
οποια βελτιωση μπορει να πετυχει καποια επομενη τηλεοραση,μπορει να κριθει απο ελαχιστη μεχρι μηδαμινη,διοτι απλα η Pioneer ειχε τερματισει σχεδον τα κοντερ απο..τοτε...
εαν ομως υπηρχε π.χ οικονομικη στενοτης και θα επρεπε να την δωσω,η τιμη θα ηταν 1500-1700 ευρω.
αυτο με βαση:
-την οικονομικη κατασταση που διανυουμε
-την πτωση τιμων στην αγορα.

2000 δεν έκανε καινούργια;
Επίσης δεν διαθέτει παρεμβολή επιπλέον καρέ...
Από την μια έχει πολύ καλή κλίμακα του γκρίζου (άψογο γάμμα) και ικανοποιητικό μαύρο, από την άλλη είναι πλάσμα, και θέλει φροντίδα για να καίγονται οι φώσφοροι ομοιόμορφα...

Από την μια έχει πολύ καλή κλίμακα του γκρίζου (άψογο γάμμα) και ικανοποιητικό μαύρο, από την άλλη είναι πλάσμα, και θέλει φροντίδα για να καίγονται οι φώσφοροι ομοιόμορφα...
Αν θυμασαι οταν ειχε τον παπαγαλο στις οθονες στο test ο μανωλης και στις 3TV και μιλαγε κανα 5λεπτο στην pionner δεν αφησε ουτε ιχνος IR ενω στην panasonic φαινοταν εντονα.και τον ρωτησα μαλιστα γιατι μου εκανε εντυπωση και μου κουνησε το κεφαλι του σαν να μου λεει αστην αυτη ειναι αλλη κλαση.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

3.400 ξεκίνησε και στο τέλος και πριν το powerbuy ηταν στα 2500

λεπτομερειες που αφορουν μονο τα μηχανηματα στα εργαστηρια και οχι τον
κοινο τηλεθεατη.

τουλαχιστον στην δικια μου μετα απο 2 χρονια και χωρις ουσιαστικα καμια προσπαθεια στρωσιματος,δεν εχω το παραμικρο προβλημα.

3.400 ξεκίνησε και στο τέλος και πριν το powerbuy ηταν στα 2500

2.200 ήταν η τελευταία τιμή (χωρίς ηχεία και βάση).....

ακριβως...:a0210:

pio και ξερω ψωμι!!! οσο με θυμαμαι να περναω απο μπροστα της καθε μερα για κανα χρονο για να παω στο γραφειο που τις θαυμαζα τρελαινομαι!! ακομα κ σημερα το συναισθημα παραμενει το ιδιο!!!

μαναρα μου εσυ κατσε να σου ρθω για ενα φιλακι τωρα που αρχιζει και ο ΠΑΟΚ.... :flipout::flipout::flipout:

θα ηθελα και εγω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την τηλεοραση ολο αυτο τον καιρο,αν και αντιμετωπισα καποια προβληματα με τον δορυφορικο της δεκτη.η αληθεια ειναι οτι δεν την πολυπροσεξα στην αρχη (με στρωσιμο για 200 ωρες,zoom εικονα για να μην φαινονται τα λογοτυπα των καναλιων κ.τ.λ.π.).η τηλεοραση παιζει αρκετες ωρες την ημερα χωρις κανενα προβλημα και βεβαια δεν χρειαζεται να αναφερω την εικονα που απολαμβανω σε blue ray.ευχομαι ολων οι τηλεορασεις να αντεξουν για καιρο και χωρις προβληματα για να τις απολαυσουμε στο μεγιστο.
υ.γ.
2600 αν θυμαμαι καλα ηταν η τιμη της τηλεορασης ,με ηχεια και βαση,στο power buy.

Αν θυμασαι οταν ειχε τον παπαγαλο στις οθονες στο test ο μανωλης και στις 3TV και μιλαγε κανα 5λεπτο στην pionner δεν αφησε ουτε ιχνος IR ενω στην panasonic φαινοταν εντονα.και τον ρωτησα μαλιστα γιατι μου εκανε εντυπωση και μου κουνησε το κεφαλι του σαν να μου λεει αστην αυτη ειναι αλλη κλαση.

Όποιος έχει όρεξη μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία με μεγάλο χρόνο έκθεσης (6-8 δευτερόλεπτα), ενώ η τηλεόραση δείχνει μαύρο...