Είναι και γούστα..
Εγώ βλέπω στις 106" από τα 3.80μ και μου φαίνονται λίγες..![]()
αυτο θα σου ελεγα κι`εγω..
καλα ρε αθεοφοβε....110`στα 4 μετρα.....????
90` στα 5 ειχα και ηταν υπερβολη.
την Pioneer την εχεις για pcmonitor...?:ADFADF1:
Είναι και γούστα..
Εγώ βλέπω στις 106" από τα 3.80μ και μου φαίνονται λίγες..![]()
ασε τωρα που αρχισα να παιζω pro evolution στα τελευταια λεπτα καθε αγωνα σηκωνομαι κ πηγαινω στα 2 μετρα για να ακουγονται οι οδηγιες μου χαχχαχχαχααααα!!! :ernaehrung004:
Γιά την VT30 τι γνώμη έχετε?Σήμερα είδα την 50αρα και μου άρεσε αρκετά η εικόνα της.Αν αντικαταστάτης της kuro είναι π.χ.ή vt30 65 δηλαδή θα έβλεπα ότι σε βάθος χρόνου θα με χάλαγε σε σχέση με την kuro?
Αν τελικά κάνω την τραμπα η vt30 πιστεύω ότι είναι μονόδρομος.Αλλά αν αύριο πουλαγα την krp500a calibrated και made in Japan μοντέλο στην κατάσταση που την έχω λιγότερο απο 2600 δεν θα την έδινα για κανέναν λόγο διότι απλά δεν αξίζει.Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου και μπορεί να απέχει απο την πραγματικότητα..Αν και ευτυχής κάτοχος μιας kuro (5090Η) και του λόγου μου,συμφωνώ ότι πρόκειται για φοβερή τηλεόραση.Θα έλεγα στις ίντσες που αναφέρεις (εάν η ποιότητα εικόνας είναι εφάμιλλη της 55αρας -την οποία και είδα από κοντά σε σπίτι φίλου στην Αγγλία πρόσφατα) αποτελεί μονόδρομο για κάποιον που θέλει να πάει σε αυτές τις ίντσες.
Το εαν σε χάλαγε ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Σε τέτοιου επιπέδου ''μηχανήματα'' οι διαφορές- αν και υπάρχουν- δεν είναι χαώδεις.Το size matters βέβαια ειδικά σε θέματα εικόνας έχει βάση.
Τώρα αναφορικά με την τιμή μιας KURO στο σημερινό ''χρηματιστήριο''.
Οι 5090 αναλόγως κατάστασης και υπολοίπου εγγύησης (το οποίο και θεωρείται βασικό σημείο αναφοράς) κυμαίνονται από 1000 μέχρι και 1500 euros.
O KRP 500A & 500M κινούνται από 1600 και φτάνουν μέχρι και τα 2300 (αυτές με ακόμη 3 χρόνια υπόλοιπο εγγύησης)..
Oι 60άρες επειδή δυστυχώς αποτελούν ιδιαίτερο αντικείμενο πόθου είναι δυσεύρετες (ειδικά η KRP 600A) και ξεκινούν από τα 3200e.
Τώρα αναφορικά με την τιμή μιας KURO στο σημερινό ''χρηματιστήριο''.
Οι 5090 αναλόγως κατάστασης και υπολοίπου εγγύησης (το οποίο και θεωρείται βασικό σημείο αναφοράς) κυμαίνονται από 1000 μέχρι και 1500 euros.
O KRP 500A & 500M κινούνται από 1600 και φτάνουν μέχρι και τα 2300 (αυτές με ακόμη 3 χρόνια υπόλοιπο εγγύησης).
Oι 60άρες επειδή δυστυχώς αποτελούν ιδιαίτερο αντικείμενο πόθου είναι δυσεύρετες (ειδικά η KRP 600A) και ξεκινούν από τα 3200e.
Συμφορουμίτες, μαγαζί πουλάει μια 608D στα 3k και σεις μιλάτε για την επόμενη γενιά.....Εγώ αν πούλαγα την δική μου θα την πούλαγα τουλάχιστον όσο την αγόρασα αν όχι περισσότερο. Κατι σαν το κρασί ένα πράγμα που όσο παλιώνει αυξάνει η αξία του
Δεν εχει νοημα κατα την γνωμη μου να λεμε θεωρητικες τιμες πωλησης.
Μονο αν πρακτικα πει καποιος οτι πουλαω την ταδε τηλεοραση Pioneer τοσο και βρεθει αγοραστης θα υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης.
Λογικα παντως η τιμη πρεπει να ειναι πιο κατω απο την VT30 που ειναι το φετινο τοπ μοντελο με 3D κτλ. και το κυριοτερο εχει και 2 χρονια εγγυηση ως καινουργια.
Μη ξεχναμε οτι σαν τηλεοραση ειναι πολυ πιο high end απο την pana .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.