Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Τα λινκς δεν λενε τιποτα συγκεκριμενο .Ειμαι γραμμενος εκει και τα διαβαζω .Που ειναι η πώληση δεν βλέπω .....στα 1000 Ευρω

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Τα λινκς δεν λενε τιποτα συγκεκριμενο .Ειμαι γραμμενος εκει και τα διαβαζω .Που ειναι η πώληση δεν βλέπω .....στα 1000 Ευρω

Δηλαδή..... δεν είδες τίποτα συγκεκριμένο από αυτά που έχω ήδη αναφέρει.

ΟΚ....πάσο.

Τσάμπα τσακώνεστε... 1500 και είναι και πολλά...

Για αρχή, δεν έχω δει κανέναν στο φόρουμ να ψάχνει μεταχειρισμένη κούρο...
Όσοι ήταν να αγοράσουν, αγόρασαν. Για εμένα, ζήτηση δεν υπάρχει.

yperion πιστευω μπορεις να διαβασεις , NO PAYPAL - COLLECTION ONLY . Οποτε αν και εφοσον εχεις την δυνατοτητα να πας να την παρεις απο κει στα 2300 ευρω εχει καλως. Να σου θυμισω μονο οτι αυτη ι τιμη δεν εχει VAT και βαλε και τα μεταφορικα για να στην στειλει καποιος. Θα φτασεις κοντά στα 3200 και θα καταφερεις να παρεις μια kuro που μπορει να ειναι made in αμπελοκηποι.Για την εγγυηση της δε θελω να το συζητησω καν . Oσο για το τι θελει ο καθενας , το ξερει μονο ο ιδιος . Καλα τα μπλιμπλικια , αλλα υπαρχουν ανθρωποι που θελουν μονο ενα πραγμα απο την tv τους : την ΑΠΟΛΥΤΗ εικονα , και για αυτό παιρνουν Kuro... Αν μπορουσα να διαθεσω 2500 εγω προσωπικα , κι επρεπε να διαλεξω μεταξυ της pany και της kuro , θα διαλεγα την kuro , καθε μερα του χρονου , επειδη απλα ειναι καλυτερη τηλεοραση , εχει φανταστικη εικονα , ειναι πανεμορφη ε και μεταξυ μας .... ειναι και kuro :)))))))))

Σε όλα τα ebay link πάντως είναι μόνο το μόνιτορ και όχι και ο δέκτης. Άρα βάζετε και το κόστος του δέκτη, αν τον βρείτε.

συνδεω λαπ τοπ με την κουρο 508LX μεσω hdmi.

Βγαινει η εικονα του λαπ τοπ στη τηλεοραση αλλα δεν βγαινει ο ηχος.
Τι δεν παει καλα?

Τι δεν παει καλα?

Παιζει η καρτα γραφικων του laptop σου να μην στελνει και ηχο.
Παιξε με τις ρυθμισεις του ηχου ενω ηδη συνδεμενο με την την τιβι.
Και αλλη καλη λυση ειναι να το συνδεσεις στην τιβι με το hdmi και να κανεις ενα restart στο laptop,σε εμενα δουλευει παντα αυτο και δινει ηχο απο το hdmi.

Τι δεν παει καλα?

Έχεις ορίσει το HDMI ως default audio playback device
μέσα από τα windows?

ευχαριστω παιδια θα δω τι μπορω να κανω.....
zafeiros νομιζω πρεπει να χεις δικιο.....θα δουμε...

πριν απο λιγο καιρο εμαθα οτι απενεργοποιωντας την οθονη της τηλεορασης μπορεις να ακους μονο τον ηχο.δοκιμαζοντας το εμαθα οτι αν μεινει η τηλεοραση για πολλη ωρα σε αυτη την κατασταση,οταν θελησεις να ξαναδεις εικονα ισως στην αρχη να σου φανει καπως σαν να εχεις μειωσει την φωτεινοτητα της.
προχθες το βραδυ που εβλεπα το ιδιο καναλι για πολλη ωρα μου φανηκε καποια στιγμη σαν να εχει μειωθει η φωτεινοτητα της,χωρις να εχω χρησιμοποιησει απενεργοποιηση της εικονας προηγουμενως.
το θεμα λυθηκε αφου αλλαξα καναλι και ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο.
και ερωτω τωρα,μηπως εχω πειραξει κατι αθελα μου και συνεβη αυτο ή μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να κοιταξω για να το διορθωσω?

πριν απο λιγο καιρο εμαθα οτι απενεργοποιωντας την οθονη της τηλεορασης μπορεις να ακους μονο τον ηχο.δοκιμαζοντας το εμαθα οτι αν μεινει η τηλεοραση για πολλη ωρα σε αυτη την κατασταση,οταν θελησεις να ξαναδεις εικονα ισως στην αρχη να σου φανει καπως σαν να εχεις μειωσει την φωτεινοτητα της.
προχθες το βραδυ που εβλεπα το ιδιο καναλι για πολλη ωρα μου φανηκε καποια στιγμη σαν να εχει μειωθει η φωτεινοτητα της,χωρις να εχω χρησιμοποιησει απενεργοποιηση της εικονας προηγουμενως.
το θεμα λυθηκε αφου αλλαξα καναλι και ολα επανηλθαν στο φυσιολογικο.
και ερωτω τωρα,μηπως εχω πειραξει κατι αθελα μου και συνεβη αυτο ή μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να κοιταξω για να το διορθωσω?

οταν η τηλεοραση μεινει ανοιχτη χωρις να περνει σημα,σβηνουν εντελως τα φωσφορια και το μονο που προδιδει οτι η τιβι ειναι ανοιχτη,ειναι το μπλε λαμπακι.
εαν αλλαξεις πηγη,το πανελ-σε πρωτη φαση-ανοιγει με μεγαλη φωτεινοτητα(βλεπεις ενα ξεθωριασμενο μαυρο)και μετα απο μερικα δευτ/πτα,επανερχεται στα ισα της.
το ιδιο κανει και οταν πρωτοανοιγει.

μπορει να μην το περιεγραψα σωστα.
εβλεπα τηλεοραση για πολλη ωρα, το ιδιο καναλι οταν μου φανηκε σαν να εχει ξεθωριασει η εικονα(και δεν ειχα απενεργοποιησει την εικονα για να ακουω μονο μουσικη).
για αυτο ρωταω μηπως μπορει να φταιει κατι αλλο?

μπορει να μην το περιεγραψα σωστα.
εβλεπα τηλεοραση για πολλη ωρα, το ιδιο καναλι οταν μου φανηκε σαν να εχει ξεθωριασει η εικονα(και δεν ειχα απενεργοποιησει την εικονα για να ακουω μονο μουσικη).
για αυτο ρωταω μηπως μπορει να φταιει κατι αλλο?

αναλογως τι εβλεπες.
εχω δει τηλεοπτικο σημα(ταινια)αλλα και ματροσκες,που ηταν λες και εχω ανοιξει την φωτεινοτητα στο +15.αναλογως την παραγωγη και την ποιοτητα μεταδοσης.

εβλεπα ειδησεις στον αντ1 για πολλη ωρα και αφου παρατηρησα την πτωση της φωτεινοτητας ,μονο οταν αλλαξα καναλι τα χρωματα ζωντανεψαν?

εβλεπα ειδησεις στον αντ1 για πολλη ωρα και αφου παρατηρησα την πτωση της φωτεινοτητας ,μονο οταν αλλαξα καναλι τα χρωματα ζωντανεψαν?

-κλεισε τον αισθητηρα φωτος δωματιου μεσα απο μενου.
-εαν εχει το mode της εικονας στο βελτιστο,βαλε κατι αλλο(χρηστης,ταινια)και ξανα-τσεκαρε.

εχει η 5090H αισθητηρα φωτος και δεν το γνωριζω?
το mode της εικονας δεν ειναι στο βελτιστο.θα το κοιταξω παντως και θα επανελθω.

σ' ευχαριστω για την βοηθεια σου.
φιλικα
Μανος