Pioneer Kuro 9th generation

εχει η 5090H αισθητηρα φωτος και δεν το γνωριζω?
το mode της εικονας δεν ειναι στο βελτιστο.θα το κοιταξω παντως και θα επανελθω.

σ' ευχαριστω για την βοηθεια σου.
φιλικα
Μανος

εννοηται.....
εαν το βαλεις βελτιστο,απο τον αισθητηρα καταλαβαινει και ισσοροπει την εικονα.
δεν θυμαμαι ακριβως,που ειναι το μενου αισθητηρα.
θα το δω το βραδυ και θα σου πω.

χθες το βραδυ και ενω εβλεπα μπασκετ με πηρε ο υπνος.μολις τελειωσε ο αγωνας ειχε το καναλι στατικη εικονα με τα παιχνιδια της επομενης μερας.εμεινε ετσι για 1ωρα ωσπου ηρθε η γυναικα και με ξυπνησε.με επιασε τετοια λαχταρα που τσεκαρα επι τοπου μηπως ειχε αφησει κανα σημαδι.ευτυχως δεν αφησε το παραμικρο.

Στην επιλογή pure mode στην 500Α, έχει ενεργοποιήσει κανείς τις extra ρυθμίσεις που δίνει η τηλεόραση? όπως πχ 3D noise reduction, motion blur κλπ? Η τηλεόρασή δεν είναι καλιμπραρισμένη.

Η αφήνετε την επιλογή pure mode όπως είναι από την μάνα της?

Στην επιλογή pure mode στην 500Α, έχει ενεργοποιήσει κανείς τις extra ρυθμίσεις που δίνει η τηλεόραση? όπως πχ 3D noise reduction, motion blur κλπ? Η τηλεόρασή δεν είναι καλιμπραρισμένη.

Η αφήνετε την επιλογή pure mode όπως είναι από την μάνα της?

Τι σε ενοχλεί και θες να βελτιώσεις;

Τι σε ενοχλεί και θες να βελτιώσεις;

Δεν με ενοχλεί κάτι απλά τα έχω μόνιμα στο off και αναρωτιόμουν αν τα έχει ενεργοποιήσει κάποιος τί διαφορές έχει παρατηρίσει προς το καλύτερο ή το χειρότερο........

Ρε συ Μάνο, έχεις απενεργοποιήσει το "Energy Save" (εξοικονόμιση ενέργειας)?

Αν όχι, βάλτο στο off.....

Σελ. 41 του manual.

Κωστα,
το κοιταξα αυτο που λες και δεν ηταν πειραγμενο(η ενδειξη της εξοικονομησης ενεργειας ηταν στο διακοπη).
τωρα να καναν τιποτα πουλακια τα ματακια μου?αν και ειμαι σιγουρος οτι ειχε αποκτησει αυτη την αχναδα η οθονη της τηλεορασης λες και μολις ειχα επαναενεργοποιησει ξανα την οθονη μετα απο την λειτουργια(απενεργοποιηση εικονας).
δεν ξερω τι να πω.παντως εκτοτε δεν το εχω ξαναπαρατηρησει!
ειδομεν

Λέω να τοποθετήσω την 5090Η μου στον τοίχο. Έχετε κάποιες συστάσεις για βάσεις τοίχου, τόσο της Pioneer ή και άλλων εταιρειών που να ταιριάζουν? Εάν υπήρχε και ενδεικτική τιμή θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ.

Λέω να τοποθετήσω την 5090Η μου στον τοίχο. Έχετε κάποιες συστάσεις για βάσεις τοίχου, τόσο της Pioneer ή και άλλων εταιρειών που να ταιριάζουν? Εάν υπήρχε και ενδεικτική τιμή θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ.

Εγω αυτην εχω και ειναι μια χαρα.
http://www.vogels.com/web/Consumer/Products/Products/-EFW8405-WALL-MOUNT-FLAT-XLC.htm
απο 70 εως 100 ευρω στο skroutz.
εχω την 6090h βεβαια αλλα κανει και για την 50αρα

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Βεβαίως και είναι. Και η βάση κοστίζει 50 ευρώ στο ebay (ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ)!!

Τρανταχτό παράδειγμα τι υπέρογκες (φούσκες) υπεραξίες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε .

Μην μου πείτε ότι αν υπήρχε ακόμα η τηλεόραση ότι δεν θα εξακολουθούσαν να κοστίζουν 250 + 300 ευρώ ηχείο και βάση....

τις θυμάστε τις τιμές φαντάζομαι.....

oooop καλο αυτό.... χτύπησα την αντίστοιχη για 5090Η pdp-s63..79 .. Ευχαριστώ παιδες....

Τελικά παίδες μάπα το καρπούζι. Ήρθε κακοσυσκευασμένο, ανοιχτό και χτυπημένο... Φυσικά δεν το δέχτηκα.

Παιδια καλησπερα.
Πως καθαριζετε τις Kuro σας τοσο στην επιφανεια στο γυαλι , οσο και στο μαυρο λακαριστο περιβλημα?
Εμενα η δικια μου ειχε ως πανι καθαρισμου ενα μικρο λευκο πανακι.
Οποια συμβουλη ευπροσδεκτη!

Με υγρό microfiber πανί. Το πλαίσιο και τη βάση συχνά, το panel σπάνια. Δεν έχει καθόλου στατικό.