Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Mήπως θα μπορούσαν όσοι έχουν κuro tv να μας περιγράψουν τι περιλαμβάνει το ολοκληρομένο τους συστημα (ηχεία, ενισχυτές ..κτλ)!!
Για να πάρουμε και οι υπόλοιποι μια γεύση πως έχετε συνδυάσει αυτή την υπέροχη τηλεόραση και με τι μέσα την απολαμβάνετε!! είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του οικιακού σας κινηματογράφου!! (..εκτος της τελειας βεβαια εικόνας..χιχι..)?
Αναφέρθηκε παραπάνω ότι μια καλή λύση και φθηνή είναι να συνδυαστεί με τα ηχεια EVO 4 TANGENT..!! Εκτός από αυτή τη λύση την άλλο θα μπορούσατε να προτείνετε?

επειδή τα παραπάνω που έχω κάνει bold έρχονται σε άμεσο conflict :grinning-smiley-043 εγώ απλά την απολαμβάνω με το από κάτω της ηχείο :BDGBGDB55:

Πάντως ένα ηχοσύστημα εξωτερικό σίγουρα θα έχει πολύ καλύτερη αίσθηση και απόδοση από το δικό της ηχείο.

Η δική μου παίζει με τα πλαϊνά ηχεία της.
Αυτό όμως μόνο για τηλεοπτικό σήμα, γιατί τα ηχεία δεν λένε και πολλά.
Σύστημα 5.1 δεν έχω προς το παρόν, αλλά ταινίες και δορυφορικά ακούω μέσω του onkyo 906 & 2 ηχείων mission cyrus (αγορασμένα το 1984). Όταν όμως θέλω καλύτερη ποιότητα ήχου (πάντα σε stereo) οδηγώ τις αναλογικές εξόδους του oppo 83 se στον densen dm-10 και ακούω από τα sonus faber cremona auditor...

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Η δική μου παίζει με τα πλαϊνά ηχεία της.
Αυτό όμως μόνο για τηλεοπτικό σήμα, γιατί τα ηχεία δεν λένε και πολλά.
...

Μια χαρά είναι τα πλαϊνά ηχεία της Kuro Αχιλλέα. Πολύ καλό και καθαρό ήχο έχουν. Πάντα σε σύγκριση με τα αστεία ηχεία που έχουν οι νέες πολυδιαφημιζόμενες "super slim" τηλεοράσεις με πάχος 0,00 cm.... :BDGBGDB55:

http://picasaweb.google.gr/lh/photo...authkey=Gv1sRgCM6lgOSwrJz4nwE&feat=directlink
AV receiver: pioneer LX-81,
ηχεία : (7 Χ) Focal.JM lab cobalt,
sub : YAMAHA SW-700,
[ps3 slim],[DVD-HDDrecorder :sony HX710]
[HTPC:core i7-860,GPU :sapphire radeon HD5770]
:party:

Απορια νεου...οι kuro δεν εχουν προβλημα απο IR-IB ? Το λεω γιατι σε βλεπω οτι εχεις ιστοσελιδα του avclub στην οθονη.

Απορια νεου...οι kuro δεν εχουν προβλημα απο IR-IB ?

Οι τηλεοράσεις της Pioneer είναι από τις πιο ανθεκτικές σε θέματα IR - Burn-in. Παρόλα αυτά, καλό είναι να αποφεύγονται οι στατικές εικόνες για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Μια χαρά είναι τα πλαϊνά ηχεία της Kuro Αχιλλέα. Πολύ καλό και καθαρό ήχο έχουν. Πάντα σε σύγκριση με τα αστεία ηχεία που έχουν οι νέες πολυδιαφημιζόμενες "super slim" τηλεοράσεις με πάχος 0,00 cm.... :BDGBGDB55:

Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τα των super slim (τις οποίες αντέχω μόνο αν είναι κλειστές!)

Απορια νεου...οι kuro δεν εχουν προβλημα απο IR-IB ? Το λεω γιατι σε βλεπω οτι εχεις ιστοσελιδα του avclub στην οθονη.

Εννοείται ότι δεν έχω στατικές εικόνες πάνω από μισό λεπτό.
Το πλαίσιο του περιηγητή το έχω σε πλήρης οθόνη.

Δυστηχως σημερα ενημερωθηκα οτι εχασα απο τα χερια μου την -τελευταια ισως- KURO....Ειχα εντοπίσει μια LX6090H στο Ηχοεκφραση που τελικα αποδειχτηκε "κρατημενη" απο ενα πελατη προ 2μηνου,και ετσι δεν ηταν διαθεσιμη....Που να απευθυνθω ρε παιδια?Υπαρχει καπου αλλου ακρη να βρουμε μια τελευταια???Ξερει κανεις τιποτα?Εχω στεναχορηθει αφανταστα που την εχασα μεσα απο τα χερια μου....

Δυστηχως σημερα ενημερωθηκα οτι εχασα απο τα χερια μου την -τελευταια ισως- KURO....Ειχα εντοπίσει μια LX6090H στο Ηχοεκφραση που τελικα αποδειχτηκε "κρατημενη" απο ενα πελατη προ 2μηνου,και ετσι δεν ηταν διαθεσιμη....Που να απευθυνθω ρε παιδια?Υπαρχει καπου αλλου ακρη να βρουμε μια τελευταια???Ξερει κανεις τιποτα?Εχω στεναχορηθει αφανταστα που την εχασα μεσα απο τα χερια μου....

Για κάνε μια ερώτηση και στο pioneercenter.

Δυστηχως πηρα και δεν εχει τιποτα,πηρα και στο καλογεροπουλο τιποτα και εκει.

Δεν ξέρω από ποιο μέρος είσαι,αλλά πριν 2 εβδομάδες που βρέθηκα στο cosmos Mediterranean στην Θεσσαλονίκη,στο expert είχε.

Τελικα τα κατάφερα !!!!!Ζήτω η PDP 5090H!!! μετά κόπων και βασάνων επιτέλους την βρήκα...!! Μόλις ξεκίνησε η τv το ταξίδι της από την Αθήνα (pioneer center) για το σπίτι μου ..επαρχία !!! Σας ευχαριστώ όλους για την ανοχή σας όλο αυτό το διάστημα!!!

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Δεν ξέρω από ποιο μέρος είσαι,αλλά πριν 2 εβδομάδες που βρέθηκα στο cosmos Mediterranean στην Θεσσαλονίκη,στο expert είχε.
Στην θεσσαλονίκη υπήρχαν (πριν μία εβδομάδα) σε κανα δυο μαγαζιά ..οι 6090Η.. Στο cosmos και στο Δηλέρη Expert...νομίζω!!! Δες από το site του pioneer center τα συνεργαζόμενα καταστήματα της θεσσαλονίκης και πάρε τους ένα τηλ.

Τελικα τα κατάφερα !!!!!Ζήτω η PDP 5090H!!! μετά κόπων και βασάνων επιτέλους την βρήκα...!! Μόλις ξεκίνησε η τv το ταξίδι της από την Αθήνα (pioneer center) για το σπίτι μου ..επαρχία !!! Σας ευχαριστώ όλους για την ανοχή σας όλο αυτό το διάστημα!!!

Καλορίζικη και καλοθέατη συνάδελφε..θα τα δεις όλα..καλώς ήρθες στο team Pioneer Kuro και ξερό ψωμί.Ο κύριος Kblachos θα σας προσθέσει στην λίστα μας-bye-

Kαλορίζικη και καλές θεάσεις. Πραγματικά είσαι τυχερός. Μεγαλύτερες πιθανότητες είχες να δεις δεινόσαυρο παρά να βρεθεί τον Μάρτιο του 2010 η 5090Η και μάλιστα από το Pioneer center.

Φίλοι γραφω εδώ για το θέμα μου , γιατι δεν ηξερα που αλλου να αναφερθω.
Εχω ενα ONE FOR ALL - TV CONTROL το Universal Stealth 5 .
Συνεργαζεται με ολες μου τις συσκευες
1) TV - PIONEER 5090H
2) SONY DVDR
3) PIONEER DVD
4) YAMAHA AV RECEIVER
αλλά δεν συνεργαζεται με το
5) SAMSUNG BD PLAYER 1400
χρησιμοποιω τους κωδικους που εχει για DVD SAMSUNG καθως δεν αναφερεται σε BD PLAYER , το χει άλλος αντιμετωπισει το προβλημα αυτο ;

Kαλορίζικη και καλές θεάσεις. Πραγματικά είσαι τυχερός. Μεγαλύτερες πιθανότητες είχες να δεις δεινόσαυρο παρά να βρεθεί τον Μάρτιο του 2010 η 5090Η και μάλιστα από το Pioneer center.

:BDGBGDB55::BDGBGDB55: η ελπις πεθαινει παντα τελευταια !!! αντε καλος να τη δεχτεις!!!

Αν δεν κάνω λάθος, έχει ακόμα 3 διαθέσιμες.