Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Σωστός...
icon10.gif

Αυτό το Purecinema πάντως δεν το έχω δεί ποτέ.. κι έχω μπεί κάποιες φορές στο menu...
icon6.gif

Να θυμηθώ το βραδάκι να ξανακοιτάξω...

Home>Picture (Εικόνα)> Pro Adjust (Προηγμένες Ρυθμίσεις)>Purecinema>Film mode (Λειτουργία κινημ/κής ταινίας)

Home>Options (Επιλογή)>Drive Mode (Λειτουργία Ελέγχου)

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

θεωρητικά μιλώντας πάντα, η Pioneer κατάφερε και εξάλειψε σχεδόν όλα τα προβλήματα των plasma ...

Φανταζεστε να κάνει το ίδιο και με τις lcd ??

Εγω παντως πιστεύω - και δεν κάνω πλάκα - οτι τουλάχιστον οι πρώτες της LCD που αναμένονται ΔΕΝ θα ειναι reference models οπως οι πλασμα.. Ακόμα και εαν εχεις την τεχνογνωσία της Pioneer θέλεις χρόνο για να φτιάξεις ενα τόσο καλό και ώριμο προιόν με την πρώτη προσπάθεια..

το θέμα είναι όμως, μιας και πλέον το παιχνίδι παίζεται καθαρά στο software, οτι εφόσον είναι τόσο μπροστά η Pioneer λογικά θα μπορέσει να περάσει την τεχνογνωσία της με το καλημέρα στις lcd..

φυσικά όλα αυτά τα λέω εγώ :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Home>Picture (Εικόνα)> Pro Adjust (Προηγμένες Ρυθμίσεις)>Purecinema>Film mode (Λειτουργία κινημ/κής ταινίας)

Home>Options (Επιλογή)>Drive Mode (Λειτουργία Ελέγχου)

Γιώργη έγραψες. Όλα Jet :a0210:
Ευτυχώς που υπάρχει και το forum και δεν πηγαίνουν χαμένα ωραία μηχανάκια στα χέρια άχρηστων... :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Γιώργη έγραψες. Όλα Jet :a0210:
Ευτυχώς που υπάρχει και το forum και δεν πηγαίνουν χαμένα ωραία μηχανάκια στα χέρια άχρηστων... :grinning-smiley-043

Αυτοσαρκασμός όσο δεν πάει :D

Όλα ΟΚ τώρα με τις νέες ρυθμίσεις ?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Αυτοσαρκασμός όσο δεν πάει :D

Όλα ΟΚ τώρα με τις νέες ρυθμίσεις ?

Μάλλον... Χθές είδα για αρκετή ώρα και πρόσεχα ειδικά γι' αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν το είδα ούτε μιά φορά...
Το μόνο μου πρόβλημα είναι τα κυλιόμενα γράμματα στην οθόνη, ειδικά όταν τρέχουν γρήγορα, αλλά αυτά δεν θυμάμαι να τα έχω δεί και ποτέ καλά σε καμία τηλεόραση.

Μόλις είδα τη τιμή της expansys! Δηλαδή αν έχει τόσο το μοντέλο 5090 D, το H πόσο παραπάνω θα κοστίζει λετε?

Η τουλαχιστον ξέρει κανεις αν θα ερθουν τα μοντέλα H στην ελλάδα με το δικτυακό εξοπλισμο?

Cons:
  • Analog TV tuner is somewhat visually​
  • Optional stand is not very high​

Εγώ μόνο αυτά τα αρνητικά βλέπω στα συμπεράσματα. Το πρώτο δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοεί για τον δέκτη. Το δεύτερο είναι για γέλια και το είχε επισημάνει και ο τέως πριν μερικά posts

Για κατανάλωση και πάχος δεν είδα να αναφέρεται κάτι στο review. Μόνο οι εργοστασιακές τιμές που είναι για το πάχος 9.3cm και για την κατανάλωση 420W. Νορμάλ μου φαίνονται.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Αυτα που λεω εγω τα αναφερει στο κειμενο Γιωργο.

Για το παχος λεει κατι κατω απο μια φωτογραφια.

Τα 420 Watt δεν ειναι και λιγα (περιπου δυο φορες οσο μια 52αρα LCD) αλλα επειδη μιλαμε για Full ΗD πλασμα δεν ειναι και πολλα.

Re: Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Αυτα που λεω εγω τα αναφερει στο κειμενο Γιωργο.

Για το παχος λεει κατι κατω απο μια φωτογραφια.

Τα 420 Watt δεν ειναι και λιγα (περιπου δυο φορες οσο μια 52αρα LCD) αλλα επειδη μιλαμε για Full ΗD πλασμα δεν ειναι και πολλα.

Αυτα διαβαζει ο Αθανασοπουλος ( ενας ακομη νεοπτωχος προεδρος της ΔΕΗ ) και μας εχει ξεσκισει:afro:

Οι 52άρες LCD έχουν περίπου 300-350W τιμές κατασκευαστή, οπότε νομίζω πως μια χαρά είναι η Kuro στα 420W. Άλλωστε οι πραγματικές τιμές μετά από νορμάλ ρυθμίσεις είναι αρκετά κάτω από αυτές, οι οποίες είναι με το default dynamic mode.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Οι 52άρες LCD έχουν περίπου 300-350W τιμές κατασκευαστή, οπότε νομίζω πως μια χαρά είναι η Kuro στα 420W. Άλλωστε οι πραγματικές τιμές μετά από νορμάλ ρυθμίσεις είναι αρκετά κάτω από αυτές, οι οποίες είναι με το default dynamic mode.

Βαλε περιπου τα μισα απο τις τιμες κατασκευαστη για να εισαι μεσα.

Παντως ενας που θα δωσει 3 χιλιαρικα για τηλεοραση σιγα μην τον νοιαζει ποσο "καιει" οποτε ειναι καθαρα φιλολογικη η συζητηση.

μάλιστα, θεωρω τραγικο που δεν συμπεριλαμβανει σταντ και ηχεια

μάλιστα, θεωρω τραγικο που δεν συμπεριλαμβανει σταντ και ηχεια

Εγώ θεωρώ τραγικό οτι δεν μπορώ να ξεπεράσω την αναποφασιστικότητά μου και να την παραγγείλω :argue:

Με τα αδιάφορα έως αστεία αρνητικά σχόλια που βγαίνουν στα μεχρι τώρα reviews (εντάξει για την τιμή δεν περιμένουμε κατι καλύτερο ούτε για την κατανάλωση) χαλαρά θα πρέπει να ανεβει στην πρώτη θεση στη λιστα του hdtvtest

Last edited: