Pioneer Kuro 9th generation

Πηρα τηλεφωνο την Ηχο Εκφραση σημερα και μου ειπαν οτι το Σεπτεμβριο θα ερθουν οι καινουργιες Pio LX5090/6090 εδω. Τιμη δεν ηξεραν ακομα. Μου ειπαν πως εχουν την 5080XD σε σπεσιαλ τιμη €2900 αλλα εγω τους ειπα οτι θα περιμενω για τοις καινουργιες.

Σεπτέμβριο ? Στον aragorn είχαν πει Ιούλιο από την αντιπροσωπεία. Μπορείς να κάνεις και ένα τηλέφωνο στην Στοά μήπως έχουν άλλη ενημέρωση.

Δεν νομίζω πως πλέον αξίζει η αγορά 50άρας 8G, αφού οι νέες είναι βελτιωμένες. Άσε που τα 2900 για την HDReady 5080XD δεν είναι και τόσο σπέσιαλ τιμή, όταν κάποιοι την πήραν στα 3100 πριν ένα χρόνο.

Forgive my ignorance, αλλα η Στοα τι ειναι? Μαγαζι? Δεν ειναι στη λιστα συνεργατες της Intersys. Εχεις το τηλεφωνο τους να τους παρω η που μπορω να το βρω?

Συμφωνω μαζι σου Γιωργο, οτι η τιμη της 5080XD HD ready, δεν ειναι καθολου σπεσιαλ.

αν οντως περσι την εβρισκες 3100 (που δεν εχω λογο να μην πιστεψω τον γιωργο) οντως 2900 ειναι ψιλοκοροιδια

αν την εβρισκες ομως μεχρι 2500....παντως στην ηχοεκφραση μπορει να σου ειπαν για σεπτεμβρη για να σε "πιεσουν" να σκεφτεις την αγορα αμεσα και να μην περιμενεις δυο μηνες...κλασσικο κολπο πωλητων

Αν είναι όντως έτσι και έρθουν τον Σεπτέμβριο τότε η Pioneer Europe έχει γραμμένη ή την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, ή την αγορά της Ελλάδας ή και τα δύο μαζί. Κρίμα για αυτούς που είναι στην αναμονή των νέων μοντέλων.

Η Expansys λεει για 19 Ιουλιο στο site της και για €3700 για τη 5090. Αυτο χωρις ηχεια και stand. Δεν αναφερει πουθενα για ηχεια η stand. Δειτε εδω απο το λινκ που εκανε provide ο Νεκταρ.
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169588

Η Expansys της φερνει απο αλλο κρατος της Ευρωπης?

Εγω φοβαμε οτι θα δουμε τιμες πανω απο τα τεσσερα χιλιαρικα στο wonderful world of Ελλαδα bargains για την πενηνταρα.

Μηπος πρεπει να της παρουμε απο τη TLC στην Αγγλια που της εχει με καπου 2400/2500 GBP η €3000/€3128?

Ρε παιδιά 4,000 για τηλεόραση δεν είναι πολλά? Παίρνεις γαμώ τους προβολείς με αυτά τα λεφτά! Δηλαδή οι πλάσμα που έχουν τα μισά λεφτά είναι τόσο χειρότερες? Αδυνατώ να το πιστέψω. Σόρυ για το off topic αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα ποσά για τηλεόραση 50 ιντσών....

Οντως πολλα ειναι. Προς το παρων εχω μια LG 42PC55. Με την νοβα αρκετα καλη εικονα εχει και τα HD DVD και τα απλα DVD με Toshiba XE1 HD DVD player τα δειχνει αψωγα. Τωρα ποσο πιο καλα θα δειχνει η 5090 δεν μπορω να το φανταστω εφοσον δεν εχω δει μια απο κοντα. Θελω να κανω αναβαθμιση στο να παρω Pio 5090, αλλα ειναι καθαρα μονο απο αυτα που διαβαζω στα Αγγλικα forums. Μηπος την παρω και δεν δω τη διαφορα που φανταζουμε?

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ρε παιδιά 4,000 για τηλεόραση δεν είναι πολλά? Παίρνεις γαμώ τους προβολείς με αυτά τα λεφτά! Δηλαδή οι πλάσμα που έχουν τα μισά λεφτά είναι τόσο χειρότερες? Αδυνατώ να το πιστέψω. Σόρυ για το off topic αλλά δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα ποσά για τηλεόραση 50 ιντσών....

Είμαι της γνώμης πως δεν στέκουν αυτές οι συγκρίσεις. Πρώτα αποφασίζεις το μέσο προβολής που θέλεις/μπορείς να έχεις στο σαλόνι σου, και μετά ανάλογα με το budget σου επιλέγεις. Το οικονομικό δεν είναι θέμα αφού οι τιμές στους προβολείς ξεκινάνε κάτω από χιλιάρικο.

Edit: Συμφωνώ πως τα 4 χιλιάρικα είναι πολλά, αλλά όχι μόνο για τηλεόραση. Δεν έχω προσωπική άποψη από προβολείς, αλλά είμαι σίγουρος πως και αυτοί με τα 2 χιλιάρικα δεν είναι η μέρα με την νύχτα με αυτούς που έχουν την διπλάσια τιμή. Απλά οι πιο ακριβοί δίνουν το κάτι παραπάνω που δίνει και η Pioneer στον τομέα της τηλεόρασης.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Είμαι της γνώμης πως δεν στέκουν αυτές οι συγκρίσεις. Πρώτα αποφασίζεις το μέσο προβολής που θέλεις/μπορείς να έχεις στο σαλόνι σου, και μετά ανάλογα με το budget σου επιλέγεις. Το οικονομικό δεν είναι θέμα αφού οι τιμές στους προβολείς ξεκινάνε κάτω από χιλιάρικο.

Πιστεύω ότι για τις ίντσες που μιλάμε οι διαφορές των χρημάτων είναι μεγάλες για την διαφορά στην εικόνα.... Στις 100 ίντσες τα πράγματα σαφώς και δεν είναι τα ίδια.... Anyway. Ο καθένας με το budget που έχει και την τρέλα του για το άθλημα. Αλλά σίγουρα οι κούρο δεν είναι για κάθε τσέπη.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

+100

Δυστυχώς δεν ειναι εφικτό για όλους να εχουμε προβολικό στο σπίτι...

...................Μηπος την παρω και δεν δω τη διαφορα που φανταζουμε?

Δεν ξερω τι φανταζεσε ακριβως, αλλα ολες οι "μελαχρινες " στην ιδια θεση το χουνε .
Τωρα αμα την θες "ντουρασελ" με body fit και ξυρισμενο............θα το πληρωσεις .
Ενταξει δε λεω μπορει να συναρπασει που θα σου κανει 2-3 προστυχα κολπα περισσοτερα απο τις αλλες και να σε βοηθησει ν ανακαλυψεις το σημειο G μια ωρα αρχητερα , ακομα κι ετσι ομως ..... ξεχνα τους πολαπλους οργασμους:flipout:

Μηπος την παρω και δεν δω τη διαφορα που φανταζουμε?

Άσε τον smooth -bye- να λέει ότι θέλει, δεν ξέρει από μελαχροινές :D Αυτός έχει εμπειρία μόνο από ξανθιές που τα έχουν βάψει καστανά (Sony) ή από ξανθιές που κρατάνε το φυσικό τους (Philips) :D

Στο θέμα μας πιστεύω πως η διαφορά από PC55 σε LX5090 θα είναι τεράστια.

Ε καλα βρηκες μοντελο να βαλεις και συ τωρα :afro:
Αμα συγκρινεις την Μπελουτσι με την Κατερινα Λεχου τοτε κι εγω ξερω:flipout::flipout:

Θα το ρισκαρω! :laugh:
Και καλα θα κανεις ,μονο μην αρχισεις να μας διηγησε τις περιπτυξεις μαζι της γιατι δεν εχουμε ολοι την ιδια κραση.