Pioneer Kuro 9th generation

Πάντως από την intersys μου είπαν για πρώτο 10ήμερο Ιουλίου.
Μη βλέποντας όμως καμία κινητικότητα στα διάφορα μαγαζιά, μάλλον το πράγμα θα πάει προς φθινόπωρο. Έτσι κι αλλιώς τώρα δε θα την έπαιρνα λόγω διακοπών σε 3 εβδομάδες, άλλωστε γι αυτό μπήκα στο έξοδο της 37ΡΧ80 για να προλάβω το euro σε hd. ΕΛπίζω να είναι διαθέσιμες το φθινόπωρο, ώστε μέχρι τα Χριστούγεννα το αργότερο να την έχω...

Παντως χτες την παλαια το πλαισιο την ειχε 3700 και τωρα την δινει 900 ευρω κατω...λογικο μια και στα 3700 πουλαει το expansys την καινουργια

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1010123

εχω την αισθηση οτι οσονουπω θα εχουμε το launch της καινουργιας:SFGSFGSF:
να ρωτησω εαν ξερει κανεις...την εγγυηση που δινει το expansys την δεχετε η εδω αντιπροσωπεια της pioneer?

να ρωτησω εαν ξερει κανεις...την εγγυηση που δινει το expansys την δεχετε η εδω αντιπροσωπεια της pioneer?

Κατά 99.99% ΟΧΙ. Αν συμβεί οτιδήποτε ... πακετάρισμα και Γαλλία.

Υ.Γ Υπάρχει στις αγγελίες 428XD με 300ώρες στα 1500 . Πολύ καλή τιμή για την συγκεκριμένη τηλεόραση.

Πηρα τηλεφωνο την Ηχο Εκφραση σημερα και μου ειπαν οτι το Σεπτεμβριο θα ερθουν οι καινουργιες Pio LX5090/6090 εδω. Τιμη δεν ηξεραν ακομα. Μου ειπαν πως εχουν την 5080XD σε σπεσιαλ τιμη €2900 αλλα εγω τους ειπα οτι θα περιμενω για τοις καινουργιες.

η σπεσιαλ τιμη που σου ειπαν χτες πηγε 400 ευρωπουλακια κατω σημερα-bye-

Σε αυτή την τιμή αρχίζει και γίνεται πρόκληση η 5080XD. Να δούμε αν θα ακολουθήσει και άλλος κατήφορος.

Για ριξε μια ματια ......................εδω

200px-Finos_Film_logo.svg.png

Παντως χτες την παλαια το πλαισιο την ειχε 3700 και τωρα την δινει 900 ευρω κατω...λογικο μια και στα 3700 πουλαει το expansys την καινουργια

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1010123

εχω την αισθηση οτι οσονουπω θα εχουμε το launch της καινουργιας:SFGSFGSF:

Έχω στείλει ήδη mail για να μάθω σχετικά με την εγγύηση και η απάντηση που πήρα όσον αφορά στην εγγύηση είναι:

...Η εγγύηση από την οποία καλύπτονται είναι πάντα πανευρωπαϊκή της ίδιας της κατασκευάστριας.

Με εκτίμηση,

Κυριακίδου Μαρία/Kyriakidou Maria

Greece Sales Engineer, eXpansys

Οπότε η intersys δε θα τη δέχεται...

Η expansys ειναι ακριβη στις τιμες τις. Στο Αγγλικο site expαnsys, την 5090 την εχουν 2955 GBP που βγαινει στα 3733. Αλλα μαγαζια στην Αγγλια την 5090 την πουλανε με 2400 GBP.

To expansys αν δεν κανω λαθος ειναι πιο φτηνο απο τα ελληνικα μαγαζια
οποτε το συμπερασμα που αναγεται ειναι οτι η αγγλια ειναι πολυ πιο φτηνη απο την ελλαδα στις τηλεορασεις
και αν λαβει κανεις υποψη του την διαφορα σε εισοδημα....ειναι να μελαγχολει κανεις

να κανω μια ερωτηση...εαν η πλασμα ειναι κοντα σε καλοριφερ υπαρχει θεμα?
ευχαριστω και σορρυ για το off topic

Δυο καλοριφερ διπλα διπλα μπορει να ειναι προβλημα...:flipout:

Χωρις πλακα τωρα δεν ξερω ποσο κοντα εννοεις αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα.

Οι πλασμα ειναι γεγονος οτι ανεβαζουν θερμοκρασια. Αλλες πιο πολυ και αλλες πιο λιγο βεβαια.

Η 509 απο οτι βλεπω στις φωτογραφιες του πισω μερους της δεν φαινεται να εχει ανεμιστηρακια παντως.

Αργεί ο Vincent να βγάλει πόρισμα..

Η εχουν βρεί τιποτα περίεργο με την ΤV ή εχουν χαζέψει με την εικόνα και δεν θέλουν να την αποχωριστούν ..