OK μέχρι τον Δεκέμβριο έχουμε αρκετό καιρό. Δυστυχώς εγώ έμεινα στάσιμος από τον περασμένο Σεμπτέβριο γιαυτό πρέπει να αρχίσω εντατικά την μελέτη γιατί από νέα μοντέλα είμαι πολύ πίσω.
ρε παιδιά ποια η διαφορά στα 60Hz με τα 100Hz..??
Πάντως στο μαύρο απ'οτι βλέπω εχει οντως αρκετα καλή διαφορά παο την 8G..
Την πουλάω την δικιά μου την LX....
Νομίζω οτι για να πεσει η τιμή θα πρεπει να έπεσαν και αλλα....
εκτός απο το contrast βέβαια που δεν ξέρω αν έδωσαν "ολα" τα λεφτά στο συνγκεκριμένο για να δημιουργιθεί αυτο το καινούργιο και καλύτερο...
Το παραπάνω contrast και τα 100Hz πάντως ειναι πολύ αρκετά και προκλιτικά...για κάποιον που εχει ηδη την 8G...
Παιδιά την πουλάω την δικιά μου...??????
Εγω θα παρω την 5090 η την 6090. Για τα μετρα μου, 3.7μ, χρειαζομαι την 6090 αλλα θα ειναι ισος πολυ ακριβη. Θα δουμε με ποια θα καταληξω απο τις δυο.
Για calibration υπαρχει κανεις εδω που κανει καλη δουλεια οπως κανει ο Bumtious στην Αγγλια?
καλημερα σα ειδατε την 5090 στο expansys ποσο επεσε η τιμη της 2984 euro
http://www.expansys.com/p.aspx?i=169597
καλημερα σα ειδατε την 5090 στο expansys ποσο επεσε η τιμη της 2984 euro
http://www.expansys.com/p.aspx?i=169597
Μάλλον είναι καιρός να αγοράσουν καινούρια όργανα για τις μετρήσεις![]()
η pioneer εκανε μια εξωφρενικη ανοησια.Παρουσιασε πριν κατι μηνες καποια μοντελα με μαυρο που δεν ειχε σχεση με αυτες που πουλανε,και μαλιστα φροντισαν να το βαλουν παντου στο δικτυο.Μετα τις απεσυραν και ειπαν οτι δεν θα τις βγαλουν τελικα.Δηλαδη τωρα πουλανε αυτες που οι ιδιοι μας ειπαν -και εδειξαν-οτι ειναι πολυ χειροτερες απο αυτες που επρεπε να πουλανε!!!!!!!!!!!:huh2:
Ποσο πιο μαυρο ειχαν εκεινες δηλαδη?
Καθιστε γιατι θα τρελαθουμε στο τελος ...
Μάλλον είναι καιρός να αγοράσουν καινούρια όργανα για τις μετρήσεις![]()
η pioneer εκανε μια εξωφρενικη ανοησια.Παρουσιασε πριν κατι μηνες καποια μοντελα με μαυρο που δεν ειχε σχεση με αυτες που πουλανε,και μαλιστα φροντισαν να το βαλουν παντου στο δικτυο.Μετα τις απεσυραν και ειπαν οτι δεν θα τις βγαλουν τελικα.Δηλαδη τωρα πουλανε αυτες που οι ιδιοι μας ειπαν -και εδειξαν-οτι ειναι πολυ χειροτερες απο αυτες που επρεπε να πουλανε!!!!!!!!!!!:huh2:
Δεν νομίζω αγαπητέ g10rg0s.
Εαν έχετε παίξει λιγο με τις Pionner θα ξέρετε ότι υπάρχει ένα μικρό χρονικό διαστημα που το panel έχει ακόμη μια μικρή φωτεινότητα πριν την πλήρης αμαύρωση του. Μέχρι να σβήσει το panel η φωτεινότητα του μετρήθηκε στα 0.0167 nits ενώ μετά από λίγα sec πέφτει πολύ κάτω.
Για ότι άλλο στην διάθεσή σας..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.