Pioneer Kuro 9th generation

Οι τιμές έπεσαν γιατί πλέον την έφερε και η αντιπροσωπεία και υπάρχει ανταγωνισμός.

Τις τιμές των LCD τις είδατε ?

1500 η 32άρα και 1850 η 37άρα :bang:

Aκριβέσ οι ίντσες της Pioneer. Σε σχέση με την Ευρώπη όμως είναι normal.

Βλέπω ότι στην 5090Η δίνει εγγύηση 3 έτη αντιπροσωπείας, ενώ στην απλή 3 έτη πλαίσιο.
Είναι σωστό ή πάλι κάναν λάθος;

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Οι τιμές έπεσαν γιατί πλέον την έφερε και η αντιπροσωπεία και υπάρχει ανταγωνισμός.

Τις τιμές των LCD τις είδατε ?

1500 η 32άρα και 1850 η 37άρα :bang:

γνώμη μου: σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ δικαιολογούν τα λεφτά τους....:rifle:

πλάκα μας κάνουν...:damnyou:

Η δικιά μου γνώμη είναι πως η τιμή της 37άρας πάει και έρχεται, αλλά της 32άρας είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Εκτός κι αν κάνουν παπάδες ... και φτιάχνουν και εσπρέσο ;)

η 37άρα κοστίζει σχεδόν όσο και η 37άρα 9603..άντε να το φάμε...είναι και η Philips-ως γνωστόν-πανάκριβες...πάει στο καλό....

αλλά η 32άρα είναι για ...κουτουλιές....

ελεύθερη οικονομία έχουμε,ο καθένας πουλά όσο θέλει...

Η τιμή της 5090 ξαναγύρισε στα 4000e. Μάλλον δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πόσο κάνουν!!!

Για calibration θα καλεσω τον Κύριο Καστρούνη. Απλος περιμενω να βγει το software για τις Kuro 9. Δεν εχει βγει ακομα. Ειχα ρωτησει για ποιος να μου κανει calibration εδω στο φορουμ πριν παρω την Κουρο και ο Γιωργος μου προτεινε των Κυριο Καστρουνη. Οποτε οταν ερθει η ωρα θα τον καλεσω.

Εγώ πάντως που είχα μιλήσει τηλεφωνικά με κάποιο από τα σκρουτζαρισμένα καταστήματα, μου είπαν για τελική τιμή γύρω στα 3500 κομπλέ.
Η κουβέντα είχε γίνει λίγο πριν τη διάθεση των τηλεοράσεων στην αγορά.

Εγω την πηρα 3900 μετρητα απο το Πλαισιο με 3 χρονια εγγυηση πριν 3 εβδομαδες νομιζω!! Εαν την αγοραζα τωρα, παλι απο το πλαισιο θα την επειρνα κι ας πληρωνα 400 ευρω παραπανω!!Τον λογο πιστευω να τον καταλαβαινετε!

Δεν σε αδικώ που την πήρες από το Πλαίσιο.
Κι εγώ από εκεί σκέφτομαι να την πάρω. Εκτός και αν η τιμή intersys είναι ιδιαίτερα πιο ελκυστική...