Pioneer Kuro 9th generation

Εξαιρετικό! Τέτοια πληρότητα πρώτη φορά βλέπω. Συνήθως μόνο απλά πράγματα (κυρίως βασικά ρυθμιστικά εικόνας) βάζουν άλλοι κατασκευαστές... :a0210:

Πάντως στην πραγματικότητα πέρα του εντυπωσιακού αυτού χαρίσματος, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει σε αυτό το mode.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Εξαιρετικό! Τέτοια πληρότητα πρώτη φορά βλέπω. Συνήθως μόνο απλά πράγματα (κυρίως βασικά ρυθμιστικά εικόνας) βάζουν άλλοι κατασκευαστές... :a0210:

Και σε πληροφορώ ότι δεν βλέπεις τίποτα εδώ. Που να μπεις μέσα στα menu της εικόνας με τα advanced ρυθμιστικά και τα φίλτρα....μόνο φίλτρο για καφέ δεν έχει....:flipout:

Πάντως στην πραγματικότητα πέρα του εντυπωσιακού αυτού χαρίσματος, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει σε αυτό το mode.

μπα...βλέπεις βλέπεις. Αυτό το Mode Πλησιάζει πολύ στο Movie mode. Εχει πιό απαλά χρώματα, λίγο πιό σκοτεινή εικόνα. Επειδή όμως ενεργοποιεί και τον σένσορα του δωματίου, δεν λέει να παίζεις με τα φώτα συνέχεια :flipout:

Επειδη προσανατολιζομαι στην 5090Η, θα ηθελα μια βοηθεια. Η χρηση της θα ειναι για τηλεοπτικο σημα και κυριως για ταινιες που κατεβαζω απο rapidshare.

Βασικα αυτο που κανω ειναι οτι συνδεω το laptop με την TV (Sony 50" backprojection) με καλώδιο VGA και παρακολουθω ταινιες που εχω κατεβασει σε μορφη .AVI με διαφορες αναλυσεις. Από κακές μέχρι πολυ καλές (480x320, 640x320, κλπ). Η εικόνα ήταν πάντα αρκετά καλή και χωρίς σπασίματα στην κίνηση ή καθυστερήσεις στον ήχο.
Πρόσφατα όμως συνδεσα το laptop σε μια Philips 5603 (κατι τετοιο) μεσω HDMI. Το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικό.
Σε .AVI 480x320 τα τρομερό πιχελιασμα, σπασιματα και ο ηχος ασχετος με την εικονα.
Σε .MKV high definition 720p υπηρχαν σπασίματα στην κίνηση.
Υπάρχει περιπτωση να αγορασω χωρις λογο τοσο καλη τηλεοραση;;;

Οσο υπάρχει λόγος να αγοράσεις ferrari με σκοπό να την τροφοδοτείς με πετρέλαιο θέρμανσης..... ;)

απ' όλα όσα είπες μόνο τα mkv στα 720p αξίζουν κάπως...τα σπάσίματα που είχες ήταν ίσως λόγω μη σωστού κλειδώματος στα 24fps που είναι τα .mkv

Οκ, συμφωνω, αλλα στην ουσια τα ιδια προβληματα θα εχω ειτε αγορασω την Kouro ειτε την LG Scarlet;;

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Οσο υπάρχει λόγος να αγοράσεις ferrari με σκοπό να την τροφοδοτείς με πετρέλαιο θέρμανσης..... ;)

Σωστος ο Τασος.

Αναλυσεις 480x320 κτλ. ειναι οντως πετρελαιο και μαλιστα οχι θερμανσης αλλα αργο πριν καν παει στο διυλιστήριο.

Σωστος ο Τασος.
Αναλυσεις 480x320 κτλ. ειναι οντως πετρελαιο και μαλιστα οχι θερμανσης αλλα αργο πριν καν παει στο διυλιστήριο.

Σωστά βρε παιδια, αλλα το ερωτημα παραμανει...το ιδιο δεν ισχυει και για μια πιο φτηνη τηλεοραση πχ LG Scarlet; Μιλωντας παντα σε σχεση με την τεχνολογια τους και οχι σε σχεση με την τιμη τους.

pdplx5090d_detailpage.jpg

Pioneer PDP-LX5090
50-inch 'HD Ready 1080p' KURO (9th Generation) - includes FREE 5-year warranty
Price: was £2,299.95
now £1,645.00(1,899 euro)!!!

Έπεσε πολύ η λίρα Αγγλίας. Στην αρχή νόμισα πως υπήρχε λάθος στην μετατροπή :D

Πολύ καλή η προσφορά (και από αξιόπιστο μαγαζί), αλλά δυστυχώς δεν νομίζω πως θα δούμε παρόμοιες τιμές στα μέρη μας πριν την έλευση των 10G.

Edit: 12G έπρεπε να πω ;)

Last edited:
αν την παραγγειλω απο αυτο το μαγαζι απο αγγλια τι μεταφορικα θα εχει?συμφερει?η' υπαρχει και φοβος να φτασει εδω κατεστραμενη?

Σας παρακαλώ, μπορεί να μου απαντήσει κάποιοσ σύντομα για την διαφορά μεταξύ του μοντέλου Pioneer KRP-500M και Pioneer KRP-500A;
Αυτή και εάν ήταν είδηση με τις τιμές.... Ετοιμάζομαι.......από αγγλία και ο θεός βοηθός.....
Πάντως εκείνος που έλεγε στο forum για ταινίες από internet είχε δίκαιο και ήταν ο ένας από τους δυο λόγους που μέχρι σήμερα δεν είχα αγοράσει την Kuro.....

£500 off all Pioneer 50" Plasma TVs!
Offer ends Sunday night

Η προσφορά μου φαίνεται λήγει σήμερα για την Pioneer PDP-LX5090 - 1,899 euro. Από αύριο 2,500 euro.

Αλλά μην πανικοβάλεστε, στο θέμα των προσφορών πιστεύω είναι ακόμα νωρίς. Θα δούμε κι άλλα στο μέλλον.

Last edited:
Ρωτήστε πρώτα αν στέλνουν εξωτερικό και τι γίνεται με την εγγύηση.

Η 500Μ δεν έχει δέκτη, ούτε ηχεία. Είναι καθαρό μόνιτορ με 2 HDMI. Η 500Α έχει εξωτερικό κουτί με αναλογικό, ψηφιακό, δορυφορικό δέκτη και 4 HDMI.

Σωστά βρε παιδια, αλλα το ερωτημα παραμανει...το ιδιο δεν ισχυει και για μια πιο φτηνη τηλεοραση πχ LG Scarlet; Μιλωντας παντα σε σχεση με την τεχνολογια τους και οχι σε σχεση με την τιμη τους.

Συγνωμη που επιμενω, αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη, αν η αποδοση των avi με αναλυσεις 480x...κλπ, θα εχει το ιδιο σχεδον αποτελεσμα ειτε σε μια Κουρο ειτε σε μια LG.

Συγνωμη που επιμενω, αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη, αν η αποδοση των avi με αναλυσεις 480x...κλπ, θα εχει το ιδιο σχεδον αποτελεσμα ειτε σε μια Κουρο ειτε σε μια LG.

Αν μιλάμε καθαρά για την εικόνα, δεν είναι δυνατόν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλη επεξεργασία, άλλα χρώματα, άλλο μαύρο κλπ.

Πάντως, αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, με βάση αυτά που διαβάζω για σωστή αναπαραγωγή από PC παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το software και οι ρυθμίσεις του.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Ρωτήστε πρώτα αν στέλνουν εξωτερικό και τι γίνεται με την εγγύηση.

Η 500Μ δεν έχει δέκτη, ούτε ηχεία. Είναι καθαρό μόνιτορ με 2 HDMI. Η 500Α έχει εξωτερικό κουτί με αναλογικό, ψηφιακό, δορυφορικό δέκτη και 4 HDMI.

Γιώργο είχα ρωτήσει στο Αγγλικό φόρουμ τον Tony Lazzerini του tlc και μου απάντησε πως στέλνει Ελλάδα, αλλά δεν ισχύει η 5ετής εγγύηση. Στο θέμα της εγγύησης δεν μπήκαμε σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί η τιμή της τηλεόρασης συν μεταφορικά θα ερχόταν πάνω κάτω στην τιμή αγοράς από Ελλάδα. Βέβαια μια προσφορά στα 1900 ευρώ αλλάζει το σκηνικό....