ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΜΝΑΙΟ 2495Ε
Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΟΙΖΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4000.
ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ !!!!!!!!! :BDGBGDB55:
Φιλε nvarsos μαζι με το κατω ηχειο της που θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ομορφο απο τα 2 πλαινα της ,μου την αφησε 2640ευρω.Την βαση της δεν την χρειαζομουν διοτι θα μπει στον τοιχο.![]()
Επιτέλους είμαι ένα τρισευτυχισμένος κάτοχος μιας 5090Η, την πήρα από το pioneer center (πολύ πρώτο το μαγαζί, αξίζει να περάσετε μια βόλτα) με βάση και ηχεία 80 ευρώ πιο ακριβά από όσο μου την έδινε ο Λημναίος, αλλά μου την έφεραν την ίδια μέρα σε 4 ώρες αφότου την έκλεισα και μου την έστησαν και από τότε έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό !!! τι εικόνα είναι αυτή !!! σε HD υλικό είναι απίστευτη, σε απλό DVD και τηλεοπτικό σήμα είναι μέτρια (όπως και το περιμένα λόγω μεγεθους).. σας αφήνω, επιστρέφω στην μαύρη αγκαλία της...
Επιτέλους είμαι ένα τρισευτυχισμένος κάτοχος μιας 5090Η...
Μετά από αναμονή, συγκρίσεις, reviews και ιώβια υπομονή 3-4 ετών, προκειμένου να "ωριμάσουν" τεχνολογίες αλλά και τιμές σε ικανοποιητικά επίπεδα, χθές το απόγευμα παρέλαβα την 5090Η!!!
Προς το παρόν την χαίρομαι με μόλις upscaled 1080p σήμα από το Realta chip του Denon 3930, αλλά με ορισμένα καλογραμμένα dvd η εικόνα ήδη δείνει ρέστα.
Για Blue Ray πρώτες εντυπώσεις, το απόγευμα απο το PS3 του κουμπάρου, μέχρι να παραγγείλω κάποιο δικό μου player.
καλοριζικη και καλες θεασεις....
μπορεις να μετρησεις το υψος της τηλεορασης(μαζι με την βαση)?
τα χαρακτηριστικα της αναφερουν 72,30,αλλα μου φαινεται πολυ λιγο...
Είναι 78,5 cm με τη σταθερή βάση. Είναι αυτή που συνήθως προτείνουν τα μαγαζιά για να βγαίνει λίγο πιο φθηνό το πακέτο (μόνιτορ+βάση +ηχεία) στον καταναλωτή. Ωστόσο, υπάρχει και περιστρεφόμενη βάση, το ύψος της οποίας δεν γνωρίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.