Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΜΝΑΙΟ 2495Ε
Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΟΣΤΟΙΖΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4000.
ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ !!!!!!!!! :BDGBGDB55:

η τιμή αυτή είναι χωρίς ηχεία και βάση, σωστά ?
όλο το πακέτο πόσο πάει ?

Φιλε nvarsos μαζι με το κατω ηχειο της που θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ομορφο απο τα 2 πλαινα της ,μου την αφησε 2640ευρω.Την βαση της δεν την χρειαζομουν διοτι θα μπει στον τοιχο.-bye-

Φιλε nvarsos μαζι με το κατω ηχειο της που θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ομορφο απο τα 2 πλαινα της ,μου την αφησε 2640ευρω.Την βαση της δεν την χρειαζομουν διοτι θα μπει στον τοιχο.-bye-

Επιτέλους είμαι ένα τρισευτυχισμένος κάτοχος μιας 5090Η, την πήρα από το pioneer center (πολύ πρώτο το μαγαζί, αξίζει να περάσετε μια βόλτα) με βάση και ηχεία 80 ευρώ πιο ακριβά από όσο μου την έδινε ο Λημναίος, αλλά μου την έφεραν την ίδια μέρα σε 4 ώρες αφότου την έκλεισα και μου την έστησαν και από τότε έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό !!! τι εικόνα είναι αυτή !!! σε HD υλικό είναι απίστευτη, σε απλό DVD και τηλεοπτικό σήμα είναι μέτρια (όπως και το περιμένα λόγω μεγεθους).. σας αφήνω, επιστρέφω στην μαύρη αγκαλία της...

Επιτέλους είμαι ένα τρισευτυχισμένος κάτοχος μιας 5090Η, την πήρα από το pioneer center (πολύ πρώτο το μαγαζί, αξίζει να περάσετε μια βόλτα) με βάση και ηχεία 80 ευρώ πιο ακριβά από όσο μου την έδινε ο Λημναίος, αλλά μου την έφεραν την ίδια μέρα σε 4 ώρες αφότου την έκλεισα και μου την έστησαν και από τότε έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό !!! τι εικόνα είναι αυτή !!! σε HD υλικό είναι απίστευτη, σε απλό DVD και τηλεοπτικό σήμα είναι μέτρια (όπως και το περιμένα λόγω μεγεθους).. σας αφήνω, επιστρέφω στην μαύρη αγκαλία της...

Καλοριζικε φιλε και καλες θεασεις!
Welcome to KURO CLUB!!!:a0210:

Μετά από αναμονή, συγκρίσεις, reviews και ιώβια υπομονή 3-4 ετών, προκειμένου να "ωριμάσουν" τεχνολογίες αλλά και τιμές σε ικανοποιητικά επίπεδα, χθές το απόγευμα παρέλαβα την 5090Η!!!
Προς το παρόν την χαίρομαι με μόλις upscaled 1080p σήμα από το Realta chip του Denon 3930, αλλά με ορισμένα καλογραμμένα dvd η εικόνα ήδη δείνει ρέστα.
Για Blue Ray πρώτες εντυπώσεις, το απόγευμα απο το PS3 του κουμπάρου, μέχρι να παραγγείλω κάποιο δικό μου player.

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Μετά από αναμονή, συγκρίσεις, reviews και ιώβια υπομονή 3-4 ετών, προκειμένου να "ωριμάσουν" τεχνολογίες αλλά και τιμές σε ικανοποιητικά επίπεδα, χθές το απόγευμα παρέλαβα την 5090Η!!!
Προς το παρόν την χαίρομαι με μόλις upscaled 1080p σήμα από το Realta chip του Denon 3930, αλλά με ορισμένα καλογραμμένα dvd η εικόνα ήδη δείνει ρέστα.
Για Blue Ray πρώτες εντυπώσεις, το απόγευμα απο το PS3 του κουμπάρου, μέχρι να παραγγείλω κάποιο δικό μου player.

καλοριζικη και καλες θεασεις....-bye-
μπορεις να μετρησεις το υψος της τηλεορασης(μαζι με την βαση)?
τα χαρακτηριστικα της αναφερουν 72,30,αλλα μου φαινεται πολυ λιγο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

καλοριζικη και καλες θεασεις....-bye-
μπορεις να μετρησεις το υψος της τηλεορασης(μαζι με την βαση)?
τα χαρακτηριστικα της αναφερουν 72,30,αλλα μου φαινεται πολυ λιγο...

Είναι 78,5 cm με τη σταθερή βάση. Είναι αυτή που συνήθως προτείνουν τα μαγαζιά για να βγαίνει λίγο πιο φθηνό το πακέτο (μόνιτορ+βάση +ηχεία) στον καταναλωτή. Ωστόσο, υπάρχει και περιστρεφόμενη βάση, το ύψος της οποίας δεν γνωρίζω.

Προλάβετε όσο είναι καιρός
Τι ακριβώς να προλάβετε? Αυξήσεις τιμών στα ηλεκτρονικά φέρνει το ισχυρό γιεν.

Μια καλή συμβουλή λοιπόν για τους καταναλωτές θα μπορούσε να ήταν να κάνουν τις αγορές τους σε ψηφιακές-ηλεκτρονικές συσκευές κατά τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων και των εκπτώσεων, καθώς οι Ιάπωνες κατασκευαστές ετοιμάζονται για αυξήσεις με την έλευση του νέου έτους.

Μεγάλες εταιρείες του κλάδου, όπως η Sony και η Canon πασχίζουν να διατηρήσουν τα έσοδά τους από εξαγωγές που κάνουν στην Ευρώπη, εξαιτίας της πτώσης του ευρώ κατά 25% έναντι του γιεν το 2008, αλλά και της ακόμη μεγαλύτερης ανόδου του γιεν έναντι άλλων νομισμάτων, όπως της λίρας Αγγλίας.

Απο PIONEER CENTER άλλη μια KURO 5090H σε 2-3 ώρες θα βρίσκεται στο σαλόνι με τη βάση της και τα πλαινά ηχεία..
Είπαμε χρονιάρες μέρες να δούμε μια άσπρη μέρα αλλα μου φαίνεται μαύρη μαυρίλα πλησιάζει..Χρειάζομαι μόνο γνώμες σχετικά με το ιδανικότερο στρώσιμο..
To laptop που διαθέτει θύρα hdmi να το αποφύγω τις πρώτες μέρες?
Tις ρυθμίσεις που έχουν δώσει κάτοχοι σε προηγούμενα post μετα απο πόσες ώρες?
Oσο για την τροφοδοσία με πρίζα ασφαλείας θα είμαι safe η θα χρειαστεί κατι άλλο?

P.S Ακόμα δεν έφτασε άρχισε το άγχος..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Είναι 78,5 cm με τη σταθερή βάση. Είναι αυτή που συνήθως προτείνουν τα μαγαζιά για να βγαίνει λίγο πιο φθηνό το πακέτο (μόνιτορ+βάση +ηχεία) στον καταναλωτή. Ωστόσο, υπάρχει και περιστρεφόμενη βάση, το ύψος της οποίας δεν γνωρίζω.

ευχαριστω,
καλες γιορτες...-bye-

IronMan_Comparison_Web.jpg

Μετά από αρκετές ώρες θέασης με υλικό HD mkv από ένα WD TV HD Media player ακόμα να την χορτάσω. με τις ρυθμίσεις έπαιξα λίγο, αλλά λέω να αφήσω να περάσουν κάμποσες μέρες και να δοκιμάσω ξανά. Μπορεί να έδωσα κοντά 3000 και να θεωρείται ακριβή, αλλά τέτοια ποιότητα εικόνας δεν την βρίσκεις εύκολα... και όσο σκέφτομαι ότι είχα δώσει τα ίδια λεφτά πριν 4 χρόνια για μια 42αρα Plasma της LG με ανάλυση 852 Χ 480 !!!

Ξέρει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να δεις πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση ?
από ένα search στο goggle δεν βρήκα κάτι...