Pioneer Kuro 9th generation

χρονια πολλα και πολυ καλη χρονια σε ολους...

η μεγαλη διαφορα των πανελ της pioneer,εγινε με την σειρα 8,αφου η διαφορα με την σειρα 7-ειδικα του μαυρου-ειναι η μερα με την νυχτα.
οι σειρες 8&9 εχουν πολυ μικρες διαφορες και 9αρες κερδιζουν στα σημεια....

στο αγγλικό site της pioneer είδα πως έχει βγει update για την 5090Η
http://www.pioneer.co.uk/uk/content/support/support/upgrade/G9PDP.html

If the version displayed is 0907-0701 or higher, then your product is equipped with the latest version and there is no need for any upgrade.

η δική μου έχει 0905-0601 version.
Έχει κάνει κάνεις το update ?
ποια version έχει η δική σας ?
'Αν μπεις στο History Update File στη σελίδα που αναφέρεις, λέει ότι η τελευταία version (0907-0701), θα δώσει DVB-T για Νορβηγία!
Δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο για όλη τη διαδικασία. Πάντως, στο μέλλον μπορούμε να αναμένουμε κάποια ενδιαφέρουσα αναβάθμιση και για Ελλάδα απο την Pioneer!:a0210:

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι σήμερα έκλισα την 5090Η θα την παραλάβω τέλος του μήνα γιατί πρέπει να την βάλω και κάπου μιας και δεν έχω επιπλο.:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι σήμερα έκλισα την 5090Η θα την παραλάβω τέλος του μήνα γιατί πρέπει να την βάλω και κάπου μιας και δεν έχω επιπλο.:BDGBGDB55:

Απο ποιο καταστημα και ποσο εαν επιτρεπεται;

Και εγω περιμένω από Λημναίο αποστολή για Τρίκαλα την 5090H με βάση και κάτω ηχείο. Ελπίζω να φτάσει σώα και αβλαβής.

Ολοι περιμένουν.... Μέσα σε αυτούς κι εγώ την KRP-600A. Υποτίθεται μέσα στο 2ο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Και εγω περιμένω από Λημναίο αποστολή για Τρίκαλα την 5090H με βάση και κάτω ηχείο. Ελπίζω να φτάσει σώα και αβλαβής.
Άμα την στήσεις στα Τρίκαλα στείλε μου μήνυμα για να την θαυμάσω και από κοντά.......μιας και δεν περπατάει τίποτα σε κανένα μαγαζί μας.... Και καλές θεάσεις....

Ώσπου να αποφασίσω εγώ με πρόλαβες....πατριωτάκι....Να την χαίρεσαι...

Εμεις παντως τελικα πηραμε την 500Α απο TLC με 2410 ευρα (αντι 3700 εδω), για να αντικαταστησουμε την 436XDE μιας και μας φαινεται μικρη τωρα, και την αναμενουμε μεσα στην επομενη εβδομαδα.
Φιλος την παρελαβε κι ολας απο TLC σε αψογη κατασταση την περασμενη εβδομαδα. Εχει και 30 μερες να την στειλει πισω αν δεν την γουσταρει του ειπαν με δικα του εξοδα...
Not a bad freaking deal !!!

Φιλτατε imanos σε χαιρετω και ευχομαι σε σενα κ ολους τους κουρομανιακους καλη χρονια με ακομα περισσοτερες κουρο στα σπιτια μας...
Εχω χασει που εχω χασει τον υπνο με το ποτε θα τη σηκωσω τη τιμημενη ειδα κ το σιτε και δε κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια που λεει κ ο Μακης...
Στειλε μερικες λεπτομερειες για την ολη εμπειρια σου με το συγκεκριμενο σιτε γιατι με τις τιμες που ειδα και με την ισοτιμια που υπαρχει δε ξερω τι να κανω.
1)Ποσες μερες εκανε να φτασει το εργαλειο??
2)εφτασε ιn one piece υποθεσω ολα καλα κατα τη μεταφορα?
3)Πληρωμη εγινε μεσω πιστωτικης? και αν ναι η χρεωση εγινε με βαση την ισοτιμια της συγκεκριμενης μερας?
4)Τα μονα εξτρα ηταν τα 199 για τα μεταφορικα ή σου φορτωσαν κ τιποτα εδω κ κει ψηλα??
5)γενικοτερα εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο τις συναλλαγες σας απο αυτο το σιτε??
στειλτε λεπτομερειες παιδες γιατι πλησιαζουν κ οι νοκ ουτ αγωνες στο ουεφα του ολυμπιακου κ δεν θα αντεξω να βλεπω τη μπουκλα του ντιογο στην 22αρα τη samsung -bye-:grinning-smiley-043

Ρε παιδια την LX 5090Η το TLC δεν την εχει απ οτι βλέπω ?

Και σορρυ γιατί μολις πήρα και τηλέφωνο και δεν την εισάγει η Αγγλική Pioneer για την δώσει στο μαγαζί...

Last edited:
Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ρε παιδια την LX 5090Η το TLC δεν την εχει απ οτι βλέπω ?

Και σορρυ γιατί μολις πήρα και τηλέφωνο και δεν την εισάγει η Αγγλική Pioneer για την δώσει στο μαγαζί...

η 500Α δεν ειναι η αντιστοιχη 5090Η ή μου φαινεται εμενα???