Pioneer Kuro 9th generation

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Καλορίζικη και καλή απόλαυση !!!! :a0210:

Ενοχλητικό μου φαίνεται το ΤΟΣΟ πολύ μαύρο, σε σκοτεινές σκηνές πολλά πράγματα δεν τα διακρίνεις, φυσικά θέλει πολύ χρόνο για να τη ρυθμίσω, και ακομα δεν έχω κάνει τίποτα, είναι απίστευτο όμως αυτό που είχα διαβάσει και σε περιοδικό ότι σε ταινείες 2.35:1 δεν μπορείς να ξεχωρίσεις που τελειώνει η οθόνη και που αρχίζει το πλαίσιο της τηλεόρασης, απλά απίστευτο μαύρο.

Οτι θα το άκουγα κι αυτό δεν το περίμενα....
icon10.gif

Έτσι ακριβώς είναι, ακόμα και με απόλυτο σκοτάδι στο δωμάτιο η τηλεόραση γίνεται ότι κάδρο είναι η ταινία.
Είτε είναι 4:3 ταινία είτε 1.78:1 είτε 2.35:1 το μόνο που βλέπεις είναι η ταινία και το απόλυτο μαύρο.

Ρύθμισε σωστά το brightness και το contrast και είσαι μιά χαρά, τίποτε δεν χάνεις.

Στις Kuro τηλεοράσεις όταν είναι σε λειτουργία PAP , το πλαίσιο της οθόνης γύρω απο τις δυο εικόνες είναι χρώματος γκρι?
Τουλάχιστον στην δική μου (600Α) αυτό ισχύει.

Και στην philips που έχω γκρι είναι, με το κανάλι που ακούγεται ο ήχος να είναι κίτρινο. Πάντως, σε μια philips crt, το κίτρινο έχει αφήσει ένα ανεπαίσθητο ίχνος (burn in), οπότε σε πλάσμα θα ήμουν προσεκτικός.

Καλησπέρα σε ολους,

Μετα απ´πολύ ερεύνα εχω καταλήξει αυριο να παραγγείλω την 428xd,την εχει ο Κοσμας,παραεισαγωγης 1950euros,ξέρω οτι ειναι ακριβή αλλά πιστευω οτι ειναι οτι καλύτερο στις 42 inch,την θεωρείτε σωστή αγορά παρόλο οτι δεν ειναι full hd κλπ....?

Καλησπέρα σε ολους,

Μετα απ´πολύ ερεύνα εχω καταλήξει αυριο να παραγγείλω την 428xd,την εχει ο Κοσμας,παραεισαγωγης 1950euros,ξέρω οτι ειναι ακριβή αλλά πιστευω οτι ειναι οτι καλύτερο στις 42 inch,την θεωρείτε σωστή αγορά παρόλο οτι δεν ειναι full hd κλπ....?

H 428xd είναι πολύ καλή τηλεόραση αλλά αγοράζεις το 2009 τεχνολογία του 2007.

Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, με 1990 παίρνεις την 8ης γενιάς 5080xd, με 100 ευρώ παραπάνω την 508xd ενώ στο Pioneer center έχουν μια full hd lx508d με 200 ώρες λειτουργίας προσφορά στα 2000 Ευρώ ακριβώς.

Δυστυχώς οι 42 incheς ειναι οριο,δεν χωραει(δεν ταιριαζει) 50αρα στο χώρο που θα την τοποθετήσω.
Οντως με φοβιζει οτι ειναι τεχνολογια 2007 αλλα απο την αλλη την ειδα στον Κοσμα να παιζει και τρελλαθηκα,δίνω βαση πολύ και στην ποιοτητα κατασκευης της.
Μετα τα 2 τελευταια replies λιγο «ξενέρωσα»....
H 428xd είναι πολύ καλή τηλεόραση αλλά αγοράζεις το 2009 τεχνολογία του 2007.

Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, με 1990 παίρνεις την 8ης γενιάς 5080xd, με 100 ευρώ παραπάνω την 508xd ενώ στο Pioneer center έχουν μια full hd lx508d με 200 ώρες λειτουργίας προσφορά στα 2000 Ευρώ ακριβώς.

Καλή δεν αμφισβητεί κανείς πως είναι, αλλά δες λίγο το value for money. Όπως γράφει κι ο Γιώργος πιο πάνω, περίμενε τις νέες 42άρες. Συνήθως η νέα γενιά των Pioneer είναι πέρα από καλύτερη και φθηνότερη από την προηγούμενη. Good things come to those who wait.

Mίλησα πριν με τον πωλητή του Λημναίου,μου πρότεινε και αυτος εναλλακτικα την pz85 που ειναι προσφορα και με δωρο βιντεοκαμερα..
Αλλα στην συγκριση με την 428 τα μασαγε.....

Mίλησα πριν με τον πωλητή του Λημναίου,μου πρότεινε και αυτος εναλλακτικα την pz85 που ειναι προσφορα και με δωρο βιντεοκαμερα..
Αλλα στην συγκριση με την 428 τα μασαγε.....

Για την PZ85 δες εδώ:

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PZ85B/

Περίμενε όμως και τις νέες 42άρες Pioneer.

http://www.stoneaudio.co.uk

http://www.leconcepts.com/

από τα 15+ email που έστειλα αυτοί οι δύο στέλνουν εκτός Αγγλίας, από τους δεύτερους πήρα τη δικιά μου.

παιδες τις προαλλες επεσα πανω σε αυτο το site το χετε δει ξανα ??? στελνει παντοθ και τα παντα οπως διαφημιζουν...

φιλε με τα μεταφορικα τι παιζει ποσο πληρωσες???

καλησπερα παιδια,
μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βαλω δυο διαφορετικα Ιnput να παιζουν PIP στην 5090Η; Βασικα θελω να συνδυασω PC (μεσω HDMI) και scart για Nova.

Υ.Γ εαν ειχατε και καποιες ρυθμισεις θα το εκτιμουσα :)

τελικα η απαντηση στο καιριο θεμα ποια ειναι?? αξιζει να δωσεις τα 250 ευρωπουλα για να πας απτην απλη στην Η για οχι??? Μιλαω καθαρα για θεμα εικονας και οχι ευκολιων μιας κ ο δεκτης δεν με ενδιαφερει και τοσο ......:a0210::a0210:
παμε για την Η ή για την απλη??? τωρα που γυριζει...-bye--bye-

εχω κατεβασει ενα Pioneer PDP-LX5090. Οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες για τις H?
Μπαινουν 2 διαφορετικα Input σε PIP η PAP?
Δεν το εχω καταφερει...
Καμια ιδεα καλοι μου φιλοι;

εχω κατεβασει ενα Pioneer PDP-LX5090. Οι ρυθμισεις ειναι οι ιδιες για τις H?
Μπαινουν 2 διαφορετικα Input σε PIP η PAP?
Δεν το εχω καταφερει...
Καμια ιδεα καλοι μου φιλοι;

Υπάρχει τρόπος. Να ξεγελάσεις το σύστημα τρόπον τινά = να ορίσεις στα αγαπημένα , όλα τα κανάλια της Nova. Και έτσι (οπως ρωτάς και πιο πάνω) σε λειτουργία PiP και PaP να έχεις στο ενα το PC και στο άλλο τα κανάλια της NOVA , αλλά επαναλαμβάνω όχι απο εξωτερικό δορυφορικό δέκτη (πχ Panasat) αλλά από το δικό της (αναφέρομαι στις tv που έχουν δορυφορικό δέκτη).
Το να έχεις δυό ανεξάρτητα input ταυτόχρονα στο PiP και PaP , νομίζω ότι δεν γίνεται.

ευχαριστω pluton. θα δω τι μπορω να κανω τοτε. Λογικα θα χρειαστω Module για να δω εαν παιζει η καρτα της Nova.

ευχαριστω pluton. θα δω τι μπορω να κανω τοτε. Λογικα θα χρειαστω Module για να δω εαν παιζει η καρτα της Nova.

Ναι βέβαια , θα χρειαστείς το module της Irtedo (το μωβ φυσικα , επειδη το μπλε που ειχα εγω απο παλια έκανε σπασιματα) το οποίο παίζει τέλεια , όχι μόνο με την κάρτα της Nova αλλά και με τους κλώνους κάποιου card splitter (εγω έχω το ασύρματο smartwii) = Δηλαδή δεν θα καταργήσεις τον Panasat , θα έχεις και τα δυο ταυτόχρονα και ανεξάρτητα (πχ Νovacinema 1 στο ενα PaP και Supersport 1 στο άλλο).

παιδες τις προαλλες επεσα πανω σε αυτο το site το χετε δει ξανα ??? στελνει παντοθ και τα παντα οπως διαφημιζουν...

φιλε με τα μεταφορικα τι παιζει ποσο πληρωσες???

170 λίρες, και ήρθε με μεταφορική όχι με κούριερ, από StoneAudio όμως μου είχαν πει 124 λίρες με fedex. διάλεξα τους άλλους επειδή απάντησαν πρώτοι, έδιναν δώρο βάση τοίχου, και η τιμή ήταν κάπου 30-40 λίρες καλύτερη.