Pioneer Kuro 9th generation

Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Υπάρχουν όμως κι αντίθετες αναφορές... Τώρα τι ισχύει δεν γνωρίζω.. Δές εδώ.

Starting off with normal SD material was an eye opener. The 500A looked crisp and natural with very little noise in the image. This was surprising as Pioneer had claimed there shouldn’t be any major differences between the 500A and the 5090. However it was clear to see that the KRP was smoother and more pleasing on the eye than the 5090. I am a little stuck on why there are differences and indeed asking Pioneer didn’t provide any firm answers either. It would appear that because these models are three months on from the first 9G screens, along with having new components and no internal tuners, they have an edge in picture terms. Plus the fact that [colour space 2] is also now accurate to the standard and the all in one models are still under saturated in this mode also adds some further evidence of the differences.

Ναι , αλλα παρατηρω οτι οποιοι εδω μεσα μιλανε για διαφορες , αναφερονται συνεχως στο ιδιο preview , του av forum , αυτο δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο (εννοωντας μια μονο αποψη) , σε ολα τα sites αναφερονται για διαφορες μονο στον εξοπλισμο και οχι στην εικονα .
Μη μας τρελανεται παιδια τωρα που παιρνουμε την 5090Η και δινουμε τοσα χρηματα , οτι περνουμε κατι δευτερο ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer Kuro 9th generation

Ναι , αλλα παρατηρω οτι οποιοι εδω μεσα μιλανε για διαφορες , αναφερονται συνεχως στο ιδιο preview , του av forum , αυτο δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο (εννοωντας μια μονο αποψη) , σε ολα τα sites αναφερονται για διαφορες μονο στον εξοπλισμο και οχι στην εικονα .
Μη μας τρελανεται παιδια τωρα που παιρνουμε την 5090Η και δινουμε τοσα χρηματα , οτι περνουμε κατι δευτερο ...

Δεύτερο πράμα η 5090Η;
Καλά, πάρτην με το καλό και θα δείς τί πήρες.... Η τηλεόραση είναι αλλού.:a0210:

Ά, και μην διαβάζεις οτι θέλεις... Πουθενά δεν λέω οτι είναι καλύτερη η 500Α... Μάλιστα ξεκαθάρισα οτι τα παραπάνω λεφτά τα έδωσα για άλλους λόγους, όχι επειδή ήταν καλύτερη σαν εικόνα. :grandpa:

Κι εγώ πριν επιλέξω τις είδα και τις δυο και δε διέκρινα διαφορά. Βέβαια εκεί που τις είδα ήταν και οι δυο καλιμπραρισμένες, έπαιζαν Blue Ray με το BDP-LX91 και ήταν συνδεδεμένες με ενισχυτή A/V και 7.1

Τελικά επέλεξα την 500Α γιατί με βόλευε να κρύψω το media box σε ενα ντουλάπι με racks για τις υπόλοιπες συσκευές. Η διαφορά στην τιμή με έτσουξε λίγο αλλά μπρος στα διακοσμητικά κάλη του playroom μου τι είναι ο πόνος?

Καλησπερα στη παρεα!!! Αυριο στη δουλεια θα ριξω ενα σκαναρισμα κ θα το εχετε το απογευματακι... Παντως για να γελασετε ειχα παει για να τσεκαρω τιμες σε μαγαζια αλυσιδες και να δω αν κανουν τιποτα παζαρια και σε μια μεγαλη αλυσιδα τις ειχαν διπλα διπλα κ επεζαν κατι αυστριακα καναλια της κακιας ωρας... το θεικο ειναι οτι την απλη την ειχαν 2300 ευρω και τη Η στα 3899 ευρω... Δε μου κοψε να το βγαλω μια φωτο να πεσετε κατω απτα γελια...:flipout::flipout: Στις 50" και οι δυο και για τη βαση ηθελαν 220 ευρω... και το αστειο ειναι οτι δεν ηταν λαθος γιατι ρωτησα το πωλητη δηθεν για τα ηχεια ποσο πανε και πως και εχουν τοσο μεγαλη διαφορα... Δε βαριεσαι λεω συμβαινουν και στις καλυτερες των οικογενειων...:BDGBGDB55:

καλησπερα στη παρεα!!! εχω ετοιμασει τα pdf με το αρθρο του hitech σχετικα με τις 2 τηλεορασεις. απλα ειναι καπως μεγαλουτσικο κ δε μπορω να το κανω upload... αν θελετε στειλτε ενα μηνυματακη να σας το στειλω με εμαιλ ή αν εχετε καποια καλυτερη ιδεα ριχτε την!!!!

καλησπερα στη παρεα!!! εχω ετοιμασει τα pdf με το αρθρο του hitech σχετικα με τις 2 τηλεορασεις. απλα ειναι καπως μεγαλουτσικο κ δε μπορω να το κανω upload... αν θελετε στειλτε ενα μηνυματακη να σας το στειλω με εμαιλ ή αν εχετε καποια καλυτερη ιδεα ριχτε την!!!!

Ανεβασε το στο
www.rapidshare.com παιρνει πολυ μεγαλα αρχεια , ποσο μεγαλο ειναι δηλ.?

Καλημερα παιδες,
Εκανα οπως ειπες αλεφαντος και κατεβασα το Breakin.iso και το εβαλα να παιζει στη τηλεοραση.
Eιναι ενα 2λεπτο βιντεο το οποιο αλλαζει μια σειρα χρωματων κυκλικα.
Ετσι υποτιθεται οτι στρωνεται και καλιμπραρεται η 5090H;
Το βαζω πριν συμπληρωσω 200 ωρες λειτουργιας η μετα την συμπληρωση 200 ωρων;.
Για τι χρονικα διαστηματα να το αφηνω να παιζει;
Eυχαριστω

Καλημερα παιδες,
Εκανα οπως ειπες αλεφαντος και κατεβασα το Breakin.iso και το εβαλα να παιζει στη τηλεοραση.
Eιναι ενα 2λεπτο βιντεο το οποιο αλλαζει μια σειρα χρωματων κυκλικα.
Ετσι υποτιθεται οτι στρωνεται και καλιμπραρεται η 5090H;
Το βαζω πριν συμπληρωσω 200 ωρες λειτουργιας η μετα την συμπληρωση 200 ωρων;.
Για τι χρονικα διαστηματα να το αφηνω να παιζει;
Eυχαριστω

Το βάζεις όταν δεν βλέπεις τηλεόραση, ώστε ο φώσφορος να "καεί" ομοιογενώς τις πρώτες ώρες. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας όσον αφορά την διάρκεια, 2-3 ώρες την μέρα παράλληλα με τις κανονικές θεάσεις είναι ΟΚ νομίζω.

Διαβασα τα 2 pdf files του Αλεφαντου (μ αρεσει αυτο το ψευδωνυμο, πως προκυπτει ?) , πολυ προσεκτικα . Αυτοι στο Hi-Tech μπορει να λενε οτι εχασαν τον μπουσουλα , αλλά μαζι τους τον χασαμε κι εμεις . Και θα εξηγησω αμεσως. Το περιοδικο μου φαινοταν πολυ αξιοπιστο και πολλες φορες επηρεαζε τις αποφασεις μου. Απο κει διαβασα και για την "τελεια" Kuro 5090 τον Αυγουστο και στεναχωρηθηκα που τον Ιουλιο ειχα παρει την Samsung 40M86 και δεν περιμενα λιγο.
Στο τευχος Αυγουστου , εβαζαν στην απλη Kuro 5090 ενα ολοστρογγυλο 10αρι και την χαρακτηριζαν best tv ever (και λεω ειναι δυνατον να μην εχω εγω αυτη την τηλεοραση ?) . Στο τελευταιο τευχος τωρα, ενω μας λενε οτι η Kuro 5090H ξεπερασε την απλη και την θεωρουν την τελειοτερη του τελειου της βαζουν 9,9 !!!
Ρε συ Αλεφαντε δεν σκαναρεις και το πινακακι που εχουν καπου στις τελευταιες σελιδες στο θεμα "απεικονιση" που βαζουν τις μεγαλες τηλεορασεις διπλα διπλα , να το δουμε κι αυτο , σορυ αν σε βαζω σε μπελα.

Έχω ψιλομπερδευτεί λίγο...
Είστε σε εξειδικευμένο forum με τόσους χρήστες και ψωνίζετε από τα πινακάκια του Hi-Tech; :nounder:

Είστε σε εξειδικευμένο forum με τόσους χρήστες και ψωνίζετε από τα πινακάκια του Hi-Tech; :nounder:

Εχεις δικιο .
Το Hi-Tech το ειχα πρωτοανακαλυψει δυστυχως .
Να θεσω λοιπον ξεκαθαρα την ερωτηση :
Εχω 2700 ευρω περιπου διαθεσιμα για μια πολυ καλη TV.
Ποια προτεινει το forum εδω ?
1) Pioneer 5090 (θα μεινουν και λιγα χρηματα)
2) Pioneer 5090H
3) Pioneer KRP500A (θα πρεπει να δωσω κι αλλα νομιζω)
4) Καποια άλλη ? (Αν ειναι LCD μαλλον θα εχω και ρεστα)

Εάν έχεις εξωτερικό δορυφορικό δέκτη, τότε πάρε την 5090. Mάλιστα με αυτά τα χρήματα παίρνεις την 500Α από TLC και κρατάς τα ρέστα. Πάντως PIONEER δαγκωτό. Για LCD μην το σκέφτεσαι.

Φιλε μπαμπη εδω στη ξενιτια κατι πρεπει να διαβασουμε περαν απτο forum γιατι θα τραβαμε ενεσεις μετα.... εφημεριδες δεν ανοιγουμε οποτε ενα hitech στη χαση κ στη φεξη ειναι οτι καλυτερο....:flipout::flipout: απλα με τις υπερβολες μας τα χαλαει καθε λιγο κ λιγακι τι να κανουμε...

χαιρετώ όλους τους κατόχους της 5090Η και ζητώ την βοήθεια σας... έχετε καταλήξει ποίες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για σας ? Εάν ναι θα ήταν χρήσιμο να τις μοιραστείτε με τους υπόλοιπους. Εγώ δοκίμασα τις ρυθμίσεις του bumtious, αλλά τις βρήκα θαμπές και άτονες. Έχετε να προτείνεται κάποιες άλλες?

Διαβασα τα 2 pdf files του Αλεφαντου (μ αρεσει αυτο το ψευδωνυμο, πως προκυπτει ?) , πολυ προσεκτικα . Αυτοι στο Hi-Tech μπορει να λενε οτι εχασαν τον μπουσουλα , αλλά μαζι τους τον χασαμε κι εμεις . Και θα εξηγησω αμεσως. Το περιοδικο μου φαινοταν πολυ αξιοπιστο και πολλες φορες επηρεαζε τις αποφασεις μου. Απο κει διαβασα και για την "τελεια" Kuro 5090 τον Αυγουστο και στεναχωρηθηκα που τον Ιουλιο ειχα παρει την Samsung 40M86 και δεν περιμενα λιγο.
Στο τευχος Αυγουστου , εβαζαν στην απλη Kuro 5090 ενα ολοστρογγυλο 10αρι και την χαρακτηριζαν best tv ever (και λεω ειναι δυνατον να μην εχω εγω αυτη την τηλεοραση ?) . Στο τελευταιο τευχος τωρα, ενω μας λενε οτι η Kuro 5090H ξεπερασε την απλη και την θεωρουν την τελειοτερη του τελειου της βαζουν 9,9 !!!
Ρε συ Αλεφαντε δεν σκαναρεις και το πινακακι που εχουν καπου στις τελευταιες σελιδες στο θεμα "απεικονιση" που βαζουν τις μεγαλες τηλεορασεις διπλα διπλα , να το δουμε κι αυτο , σορυ αν σε βαζω σε μπελα.

καλησπερα πατριδα!!!! -bye--bye- εκανα upload τα πινακακια στο τελος για να παρεις μια ιδεα περι τεινος προκειτε... Αν και οπως εχουμε πει μετα την κουρο το χαος!!!!!

λοιπον τα λινκς ειναι τα ακολουθα....

http://rapidshare.com/files/193416454/hitech1.jpg.html

http://rapidshare.com/files/193416455/hitech2.jpg.html

οσο για το nickname ειναι ελαχιστος φορος τιμης στη προπονηταρα μας αφου δεν αξιωσε να σηκωσει κουπα πρωταθλητη :flipout::flipout::flipout: συμπαρασταση στη πονεμενη ψυχη :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043