Pioneer Kuro 9th generation

Καλές θεάσεις taurus65, δεν θυμάμαι να βοήθησα πουθενά ... αλλά για να το λες ... :D Είχα και εγώ την ευκαιρία και χάζεψα την 500Α του Νάσου σήμερα ... καμιά σχέση με τις άλλες που έλεγε και η διαφήμιση ;)

Αναμένουμε εντυπώσεις από όσους παραλαμβάνουν σιγά σιγά :a0210:

Να εισαι καλα, να μας ενημερωνεις σωστα................αλλα και να μη μας ξεχνας.:a0210:

ΥΓ. Το διλημμα μου ηταν 55Α956 ή 5090Η.

Να εισαι καλα, να μας ενημερωνεις σωστα................αλλα και να μη μας ξεχνας.:a0210:

ΥΓ. Το διλημμα μου ηταν 55Α956 ή 5090Η.

Συγνώμη φίλε, τώρα θυμήθηκα :slapface:

Σωστή επιλογή. Την Δευτέρα στήσαμε την 46Α956 φίλου και χθες την 500Α του Νάσου. Καμιά σχέση η μία με την άλλη :grandpa:

Nice to have you back:tee:
Eπι τη ευκαιρια για να εχω ληψη των 4 ψηφιακων ποια χωρα δηλωνω στις αρχ. ρυθμισεις(γιατι οταν επιλεγω Ελλαδα δεν βρισκει)?

Nice to have you back:tee:
Eπι τη ευκαιρια για να εχω ληψη των 4 ψηφιακων ποια χωρα δηλωνω στις αρχ. ρυθμισεις(γιατι οταν επιλεγω Ελλαδα δεν βρισκει)?

Αυτα τα 4 καναλια τα βλεπω κι εγω απο Κρητη ρε παιδια ?

Παιδια παρελαβα το μεσημερι και προλαβα να την στησω.Οταν λοιπον εβαλα το dvd και ειδα εικονα:eek::.Δεν ηξερα τι να πω κολησα περιμενω να πρασει η ωρα να απω σπιτι να βρεθω κοντα της.Απο ρυθμισεις τι κανουμε?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

Απο ρυθμισεις τι κανουμε?

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ = Μανώλης Καστρουνής !!! :grinning-smiley-043

Αν θες να είναι η τηλ σου όπως πρέπει ρυθμισμένη, τότε η μόνη λύση είναι ρύθμιση από επαγγελματία του είδους. :BDGBDGB53:

Ρε παιδια συνδεσα την κουρο με ενα dvd dv410.Δεν μπορω να καταλαβω πως κανει upscaling.Εβαλα και στο μενου της κουρο και του dvd την επιλογη upscaling αλλα δεν γινεται τιποτα.

εγω του εστειλα π.μ αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα. Καλο ηταν να ειχαμε την καλυτερη δυνατη γνωμη για τις ρυθμισεις της πιονεερ.
Ας απαντησει σ ενα κι αυτος με την σειρα του να το κανει ποστ.

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro 9th generation

εγω του εστειλα π.μ αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα. Καλο ηταν να ειχαμε την καλυτερη δυνατη γνωμη για τις ρυθμισεις της πιονεερ.
Ας απαντησει σ ενα κι αυτος με την σειρα του να το κανει ποστ.

Τι εννοείς φίλε μου ;
Οι ρυθμίσεις είναι σε κάθε τηλ μοναδικές...κ αυτό γιατί το κάθε πάνελ δεν είναι πανομοιότυπο με το άλλο, αλλά κ γιατί οι ρυθμίσεις της τηλ στηρίζονται κ στο μηχάνημα που είναι συνδεδεμένο πάνω της, dvd player, bluray, ps3, xbox 360 κτλ.
Ο μόνος τρόπος απόλυτα σωστής ρύθμισης είναι η ρύθμιση επί τόπου !