Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,154
Clermont-Ferrand, France
Πωλείται η κατά πολλούς ακόμα και τώρα κορυφαία τηλεόραση Pioneer Kuro KRP-500A.

http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/KRP-500A/index.html

Είναι αγορασμένη τον Μάρτιο 2009 και έχει εγγύηση μέχρι Μάρτιο 2012.
Σε τέλεια κατάσταση, καλιμπραρισμένη από τον Μανώλη. Δεν έχει παίξει σχεδόν ποτέ τηλεοπτικό παρά μόνο μέσω ΝΟΒΑ. Επίσης ελάχιστες φορές με μαύρες μπάρες πάνω κάτω.
Μαζί δίνεται το κεντρικό ηχείο και ή στρογγυλή βάση.
Εννοείται δεν έχει κανένα πρόβλημα και απλά αποφάσισα να την δώσω.
Επειδή δεν είμαστε σε κανένα χαζό φόρουμ, ξέρω ότι είναι παλιό μοντέλο αλλά και την αξία της. Αν κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει όσα ζητάω καλώς, αλλιώς την κρατάω και κανένα πρόβλημα.
Τιμή λοιπόν που την δίνω είναι 3300.

Τηλ. 6977697323

γραφεις οτι δεν εχει παιξει ποτε tv. γαιτι αν επαιζει τι παθαίνει ?

Απάντηση: Re: Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

γραφεις οτι δεν εχει παιξει ποτε tv. γαιτι αν επαιζει τι παθαίνει ?

Τίποτα, απλά γενικά οι plasma είχανε ένα θέμα με τα logo των καναλιών. Επίσης απλά ήταν δική μου τρέλα γιατί δεν μου άρεσε ένα τέτοιο θηρίο να δείχνει την άθλια αναλογική εικόνα των καναλιών μας.
Φυσικά όποιος θέλει βλέπει κανονικότατα.

Να κανω μια ερωτηση? Καινουργια ποσο ειχε?

Τελευταία τιμή ήταν στα 3200 μόνο η τηλεόραση. Κάπου στα 3800 έβγαινε με ηχείο και βάση.
Ξαναλέω όμως ότι την πουλάω όσο θέλω, και εάν κάποιος ενδιαφέρεται καλώς.

Να ρωτήσω κάτι λίγο offtopic μιας και είμαι κάτοχος της 5090Η... Με ποια σκοπεύεις να την αντικαταστήσεις;

Να ρωτήσω κάτι λίγο offtopic μιας και είμαι κάτοχος της 5090Η... Με ποια σκοπεύεις να την αντικαταστήσεις;

Για την ώρα καμμία. Έχω τον προβολέα και μια 32" Led.

Προς Jean-Paul. Φίλε μου καλό θα ήταν να διαβάσεις τους κανονισμούς.

θ) Απαγορεύονται τα υποτιμητικά ή ενθουσιώδη σχόλια σχετικά με την τιμή ή το προσφερόμενο είδος. <

Σου αρέσουν, δεν σου αρέσουν είσαι υποχρεωμένος να τους σεβαστείς.

Μετά από αυτή την ενημέρωση δεν θα ανεχθώ κανένα επιπλέον σχόλιο.

Λόγω μπέμπη είναι κρίμα να κάθεται και να παίζει μόνο κάνα CL. Πάει στα 1700 με την βάση και το ηχείο. Πάντα καλιμπραρισμένη από Καστρουνή και χωρίς κανένα πρόβλημα.