Pioneer Kuro KRP-500A + center speaker + Base

Αναφέρετε παραπάνω φίλε μου. 1700 με την βάση και το ηχείο. Πάντα καλιμπραρισμένη από Καστρουνή και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η τιμή διαμορφώνεται στα 1550 με την βάση και το ηχείο. Επίσης θα καλιμπραριστεί εκ νέου από τον κ. Καστρουνή στον χώρο του αγοραστή χωρίς κόστος. (Μόνο σε περίπτωση που ο αγοραστής είναι εντός Αττικής, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει στον χώρο μου την ώρα της παραλαβής.)

frame interpolation εχει?

Οχι φιλε μου. Η Kuro ειναι τηλεοραση για ταινιες και την απολυτη κινηματογραφικη απολαυση. Το fi ειναι μπιχλιμπιδι που καταστρεφει την αισθηση.
Δεν το λεω για να σου την πω, απλα εκφερω την γνωμη των περισσοτερων ιδιοκτητων Kuro.

Τελική τιμή στα 1500 με την βάση και το ηχείο. Επίσης θα καλιμπραριστεί εκ νέου από τον κ. Καστρουνή στον χώρο του αγοραστή χωρίς κόστος. (Μόνο σε περίπτωση που ο αγοραστής είναι εντός Αττικής, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει στον χώρο μου την ώρα της παραλαβής.)

4 και κάτι χρόνια μετά από το άνοιγμα της αγγελίας, μια από τις τελευταίες πραγματικά καλές τηλεοράσεις, είναι πια στα χέρια άλλου. Καλορίζικη berbadis και καλές θεάσεις.

Πουλήθηκε, να κλειδωθεί παρακαλώ.