To smilie δεν σημαίνει τίποτα και κακώς το παρεξήγησες.....το smilie τι σημαινε?....
Απλά να πώ ότι και η δική μου αντίληψη γαι ένα club συμφωνεί με το παραπάνω. Αλλο το e-bay και άλλο το club. Δεν πάμε να κονομήσουμε εδώ.προφανως δεν θελεις να πεις το καταστημα δικαιωμα σου αν και το βρισκω αντιδεοντολογικο αν η τιμη δεν ηταν για εσενα προσωπικα λογω φιλικης σχεσης πχ.
επισης με το να μην λες ποιο καταστημα εχει αυτη τη καταπληκτικη τιμη κανεις ζημια στα μελη στο καταστημα και σε εμενα φυσικα.
αν δεν μπορεις να το ονομασεις τοτε δεν θα επρεπε και να το αναφερεις. δεν μιλαμε για φαντασματα εδω. μιλαμε με στοιχεια . και εγω μπορω να λεω οτι θελω.
Αν η τιμη σου ισχυει τοτε φυσικα εγω πρεπει να κατεβω στις 4500 την επομενη στιγμη .
αν τωρα αυριο το ιδιο καταστημα την δωσει 4500 τοτε πιθανον να ειναι και υπερχρεωμενο και να χρειαζεται τζιρο. σε αυτο δεν μπορω να μετεχω.
επιχειρησεις κλεινουν καθε μερα. γιατι να μην επωφεληθει καποιος για πιο συμφερουσα αγορα?
αλλωστε ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να το ψαξει και απο μονος του.
οσο για το smilie οκ
Επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο καλο θα ηταν!
1) Ο πωλητης να αναγραψει ακριβως το μοντελο γιατι στο skroutz ειδα 3-4 μοντελα σαν LX-508
2) Ειναι δικαιωμα του καθενος να ζηταει οσο θελει για τα πραγματα του!
3) Ο ανθρωπος ζηταει 4300 και 4400 να εχει καινουρια δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα! Μονο αν ζητουσε παραπανω απο οτι κανει καινουρια!
4) Messenger θα σου αρεσε να σου πω εγω σου δινω 200 ευρο για κατι ηχεια που ειναι 24 ετων? Δεν το νομιζω!
Ο πωλητης να αναγραψει ακριβως το μοντελο γιατι στο skroutz ειδα 3-4 μοντελα σαν LX-508
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.