PIONEER LX-508

Φιλε μου δυστυχως ΝΑΙ.την πληρωσες πολλα.Παιζει κατω απο 5000 ευρω.Και μην ξεχνας οτι κατι τοσο ακριβο χανει 20-30% της αξιας του ακομη και αν το εχεις μια ημερα...

παιδια δεν με πειραξε η τιμη αλλωστε ετσι ειναι η αγορα...μερικοι γνωριζουν οτι απο φετος η intersys εχει στην ελλαδα 6-7 dealers για να ελεγχει τις τιμες. γιαυτο ρωτω απο που και αν εχει εγγυησεις κλπ. μακαρι να ειναι αληθινη η πληροφορια.
το smilie τι σημαινε?....

μια απλή διόρθωση hawkeye σε αυτό που έγραψες παραπάνω...

για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις...η intersys δεν σχετίζεται-καθόλου-με την πολιτική της PIONNER ,η οποία καθορίζεται από την PIONEER EΥΡΩΠΗΣ!!!

μα καθόλου δεν σχετίζεται....της την επέβαλλαν απ´έξω....

να μας ξεκαθαρισουν τα μελη tegolink και Χ Θεονας αν μιλανε για την LX και οχι για την DX

απλα μια διευκρινηση

καλημερα !!και εγω ετσι πιστευω ειναι πολυ ακριβη για κατι μεταχειρισμενο !!!!!

προφανως δεν θελεις να πεις το καταστημα δικαιωμα σου αν και το βρισκω αντιδεοντολογικο αν η τιμη δεν ηταν για εσενα προσωπικα λογω φιλικης σχεσης πχ.
επισης με το να μην λες ποιο καταστημα εχει αυτη τη καταπληκτικη τιμη κανεις ζημια στα μελη στο καταστημα και σε εμενα φυσικα.
αν δεν μπορεις να το ονομασεις τοτε δεν θα επρεπε και να το αναφερεις. δεν μιλαμε για φαντασματα εδω. μιλαμε με στοιχεια . και εγω μπορω να λεω οτι θελω.

Αν η τιμη σου ισχυει τοτε φυσικα εγω πρεπει να κατεβω στις 4500 την επομενη στιγμη .
αν τωρα αυριο το ιδιο καταστημα την δωσει 4500 τοτε πιθανον να ειναι και υπερχρεωμενο και να χρειαζεται τζιρο. σε αυτο δεν μπορω να μετεχω.
επιχειρησεις κλεινουν καθε μερα. γιατι να μην επωφεληθει καποιος για πιο συμφερουσα αγορα?
αλλωστε ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να το ψαξει και απο μονος του.

οσο για το smilie οκ

προφανως δεν θελεις να πεις το καταστημα δικαιωμα σου αν και το βρισκω αντιδεοντολογικο αν η τιμη δεν ηταν για εσενα προσωπικα λογω φιλικης σχεσης πχ.
επισης με το να μην λες ποιο καταστημα εχει αυτη τη καταπληκτικη τιμη κανεις ζημια στα μελη στο καταστημα και σε εμενα φυσικα.
αν δεν μπορεις να το ονομασεις τοτε δεν θα επρεπε και να το αναφερεις. δεν μιλαμε για φαντασματα εδω. μιλαμε με στοιχεια . και εγω μπορω να λεω οτι θελω.

Αν η τιμη σου ισχυει τοτε φυσικα εγω πρεπει να κατεβω στις 4500 την επομενη στιγμη .
αν τωρα αυριο το ιδιο καταστημα την δωσει 4500 τοτε πιθανον να ειναι και υπερχρεωμενο και να χρειαζεται τζιρο. σε αυτο δεν μπορω να μετεχω.
επιχειρησεις κλεινουν καθε μερα. γιατι να μην επωφεληθει καποιος για πιο συμφερουσα αγορα?
αλλωστε ο καθε ενδιαφερομενος μπορει να το ψαξει και απο μονος του.

οσο για το smilie οκ
Απλά να πώ ότι και η δική μου αντίληψη γαι ένα club συμφωνεί με το παραπάνω. Αλλο το e-bay και άλλο το club. Δεν πάμε να κονομήσουμε εδώ.
Αν διαφωνούμε για την αξία ενός αντικειμένου καλώς. Όμως αν έχουμε πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν και άλλα μέλη χωρίς εμείς να ζημιωνόμαστε και δεν το κάνουμε τοτε δεν έχουμε θέση στιο club. Συγγνώμη, αλλά έτσι πιστεύω ότι έχουν τα πράγματα. Αλλιώς κάθε γνώστης ενός θέματος που απαντάει σε ένα πιό άσχετο (του τύπου "βρε παιδιά πως να συνδέσω τον ενισχυτή μου με τα ηχεία μου?") να δίνει και τον αριθμό του λογαριασμού του στην Τράπεζα για την σχετική κατάθεση... Δεν μιλάω βέβαια "να έλθω να σου επισκευάσω το ΗΤPC τσάμπα." Αυτό είναι φιλική ενέργεια - πέρα από τις υποχρεώσεις ενός μέλους του club.

Αν λοιπόν συμφωνούμε επί της αρχής, τότε:
1. Πρέπει να λέμε που βρήκαμε κάτι φτηνότερα να το πάρουν και οι άλλοι (κοινωνική αλληλεγγύη)
2. Πρέπει να λέμε τι τιμές προτείνουμε ή ζητάμε (δηλ. είμαστε ευχαριστημένοι αν πάρουμε). Λέμε "προτείνετε εσείς" μόνο αν πραγματικά δεν ξέρουμε (όχι να περιμένουμε να μας κάτσει κανένα κορόϊδο...)
3. Πρέπει, όταν νομίζουμε ότι κάποιος άλλος ζητάει πολλά (ή και λίγα...), να λέμε την άποψη μας όσο γίνεται πιό τεκμηριωμένα.

Τέλος πάντων ("τεσπα") αυτά νομίζω εγώ.
Εννοείται φιλικά :ernaehrung004:

Επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο καλο θα ηταν!

1) Ο πωλητης να αναγραψει ακριβως το μοντελο γιατι στο skroutz ειδα 3-4 μοντελα σαν LX-508

2) Ειναι δικαιωμα του καθενος να ζηταει οσο θελει για τα πραγματα του!

3) Ο ανθρωπος ζηταει 4300 και 4400 να εχει καινουρια δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα! Μονο αν ζητουσε παραπανω απο οτι κανει καινουρια!

4) Messenger θα σου αρεσε να σου πω εγω σου δινω 200 ευρο για κατι ηχεια που ειναι 24 ετων? Δεν το νομιζω!

Επειδη εχουμε ξεφυγει λιγο καλο θα ηταν!

1) Ο πωλητης να αναγραψει ακριβως το μοντελο γιατι στο skroutz ειδα 3-4 μοντελα σαν LX-508

2) Ειναι δικαιωμα του καθενος να ζηταει οσο θελει για τα πραγματα του!

3) Ο ανθρωπος ζηταει 4300 και 4400 να εχει καινουρια δεν μπορει να του πει κανεις τιποτα! Μονο αν ζητουσε παραπανω απο οτι κανει καινουρια!

4) Messenger θα σου αρεσε να σου πω εγω σου δινω 200 ευρο για κατι ηχεια που ειναι 24 ετων? Δεν το νομιζω!

LLLEFTERIS συμφωνώ απόλυτα με αυτά (και τα 4) που λές παραπάνω. Βλέπεις να λέω κάτι αντίθετο??????? Αν κάπου κατάλαβες κάτι διαφορετικό θα είναι δικό μου λάθος, αν καί πρόσεχα τι έγραφα....

Εννοείται ότι το 2ο post μου ήταν αστείο. Το γράφω άλλωστε κάτω-κάτω με ψιλά γράμματα.

Όσο για τα ηχεία μου δεν έχω πρόβλημα να προτείνεις μια τιμή άν τόσο νομίζεις ότι αξίζουν. Η τεκμηρίωση ότι είναι 24 (μπορεί και παραπάνω...) χρόνων σημαίνει ότι αν πουλήσουμε τον Ερμή του Πραξιτέλη πρέπει να ζητήσουμε 1 Ευρώ; Ξέρεις πόσο παλιά είναι τα stradivarius;
Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηχεία μου αξίζουν Χ ευρώ - σημαίνει απλά ότι η ηλικία είναι ένας παράγοντας που δυνητικά μπορεί να λαμβάνεται υπόψη ανάλογα με διάφορα άλλα. Ελπίζω να είμαι σαφής αυτή τη φορά.

Συγγνώμη για το μακροσκελές της απάντησης μου - η αγγελία του φίλου HAWKEYE αφορά την τηλεόραση...
:ernaehrung004:

Την σκίσαμε λίγο την αγγελία ….

Αν το μέλος hawkeye ως συντάκτης της συγκεκριμένης αγγελίας έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα ας επικοινωνήσει μαζί μου.

επειδη εγω την δινω ακριβα γραψε μου και εσυ που την βρισκεις 4400 . Σωστά? οπως το αλλο μελος που ειχε ετοιμη την τιμη αλλα για το που .....
Απο πονηριες ξερω και εγω.

ειχα γραψει οτι αν μου πει απο που την επομενη ημερα θα την κατεβασω 500 ευρω . αλλα ακομη περιμενω.

YΓ. εννοειται αντιπροσωπειας...

Συντονιστη δεν χρειαζεται βοηθεια για λογια του αερα και σχολια τυπου "εγω δεν σχολιαζω". οταν την εδινα 5000 στην ηλιουπολη την αγοραζα 5800 με τα ηχεια και την περιστρεφομενη piano black βαση. τωρα που την δινω 4300 η ηχοεκφραση την δινει τηλεφωνικα στα 5400 και απο κοντα 5100-5200.

Εγω αυτα ξερω!

συντονιστη κρινε και εσυ τα παραπανω.

ΥΓ ποσοι απο εδω μεσα δουλευουν σε εταιρειες ή ειναι και οι ιδιοι εμποροι?

η τηλεοραση ειναι η ακριβοτερη της εταιρειας στις 50 ιντσες. LX 508D