Pioneer LX -6090

Re: Απάντηση: Pioneer LX -6090

Θ
Την κορυφαία έκφραση μιας τεχνολογίας που ''ολοκληρώθηκε''?

ή

Το πρώτο δείγμα μιας τεχνολογίας που γεννιέται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (είτε καλό, είτε κακό)?

Οι τηλεορασεις LED ειναι ακομη στην αρχη αλλα πρωτο δειγμα δεν ειναι με τιποτα. Θυμιζω οτι η Samsung ειχε βγαλει την M96 πριν 3 χρονια.

Συμφωνω ομως οτι η τεχνολογια Kuro (δεν την λεω τεχνολογια πλασμα λογω τεραστιων διαφορων με τους υπολοιπους κατασκευαστες) ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενη.

Απο την αλλη ο Τασος εχει εντονο προβλημα με ανακλασεις οποτε μαλλον θα εχει προβλημα με μια Kuro.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer LX -6090

Οι τηλεορασεις LED ειναι ακομη στην αρχη αλλα πρωτο δειγμα δεν ειναι με τιποτα. Θυμιζω οτι η Samsung ειχε βγαλει την M96 πριν 3 χρονια.

Συμφωνω ομως οτι η τεχνολογια Kuro (δεν την λεω τεχνολογια πλασμα λογω τεραστιων διαφορων με τους υπολοιπους κατασκευαστες) ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενη.

Απο την αλλη ο Τασος εχει εντονο προβλημα με ανακλασεις οποτε μαλλον θα εχει προβλημα με μια Kuro.

Δεν εννοούσα, φυσικά, ότι είναι η πρώτη τηλεόραση LED που εμφανίζεται. Σαν πρώτο δείγμα, εννοώ κάτι που είναι διαθέσιμο στην αγορά σαν καινούργιο και ξεκινά μαζική παραγωγή βασιζόμενο στη νέα τεχνολογία....

Τι τεχνολογία είναι η KURO??????

Αν, ο Τάσος έχει πρόβλημα με τις ανακλάσεις και η KURO από ότι φαίνεται έχει αρκετές, γιατί το συζητάει ακόμα???

Και για να πάμε και στην "ταμπακιέρα" : Στα ίδια λεφτά πάνω κάτω (λίγο ακριβότερη η Pioneer) τι θα παίρνατε με κριτηριο την εικόνα;

Sony 55" ή την 6090; (ας πούμε ότι δεν μας πειράζουν οι 5 ίντσες παραπάνω).

6090

Και για να πάμε και στην "ταμπακιέρα" : Στα ίδια λεφτά πάνω κάτω (λίγο ακριβότερη η Pioneer) τι θα παίρνατε με κριτηριο την εικόνα;

Φίλε Τάσο μην ξεχνάς ότι όλοι θα απαντήσουμε με στοιχεία μια τηλεόραση που έχουμε δει και αναμφισβήτητα είναι ''top class'' και μια άλλη που μόλις παρουσιάστηκε και δεν την έχει προμηθευτεί κανείς(ούτε καν σε έκθεση δεν υπάρχει).

Υπομονή...........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pioneer LX -6090

Δεν εννοούσα, φυσικά, ότι είναι η πρώτη τηλεόραση LED που εμφανίζεται. Σαν πρώτο δείγμα, εννοώ κάτι που είναι διαθέσιμο στην αγορά σαν καινούργιο και ξεκινά μαζική παραγωγή βασιζόμενο στη νέα τεχνολογία....

Τι τεχνολογία είναι η KURO??????

Αν, ο Τάσος έχει πρόβλημα με τις ανακλάσεις και η KURO από ότι φαίνεται έχει αρκετές, γιατί το συζητάει ακόμα???

Αυτο το καταραμενο μεγεθος φταιει....

Πάντως έχοντας δει και Χ και ακριβές Σάμσουνγκ και ακριβές Φίλιπς, πάλι LCD δεν θα έπαιρνα....αποψη μου, αλλά η εικόνα τους απλά δεν μου κάνει.

Σε σχεση με αλλες τηλεορασεις που εχω δει η Kuro εχει ελαχιστες ανακλασεις..
Η δικια μου (5080) ισως λογω τοποθετησης εντος του επιπλου δεν εχει καθολου ανακλασεις..
Παντως, δεν ξερω αν υπαρχει τηλεοραση με μηδεν ανακλασεις Τασο...

Μηδέν όχι. Αλλά η ματ επιφάνεια των LCD έχει σχεδόν μηδαμινές ανακλάσεις σε σχέση με την γυαλιστερή.
Αν π.χ. το βράδυ έχεις ένα σποτάκι αναμμένο, σε μια ματ επιφάνεια βλέπεις κάτι φλου γενικό. Στην γυαλιστερή βλέπεις ακριβώς το σημείο που βρίσκεται το σποτάκι. κι αν αυτό συμβαίνει σε ένα σποτάκι φαντάσου τι γίνεται το πρωί με ολόκληρη μπαλκονόπορτα, παράθυρο κλπ.
Θυμάμαι σαν τώρα την crt. Φαινόντουσαν ΟΛΑ μέσα ξεκάθαρα.

Μηδέν όχι. Αλλά η ματ επιφάνεια των LCD έχει σχεδόν μηδαμινές ανακλάσεις σε σχέση με την γυαλιστερή.
Αν π.χ. το βράδυ έχεις ένα σποτάκι αναμμένο, σε μια ματ επιφάνεια βλέπεις κάτι φλου γενικό. Στην γυαλιστερή βλέπεις ακριβώς το σημείο που βρίσκεται το σποτάκι. κι αν αυτό συμβαίνει σε ένα σποτάκι φαντάσου τι γίνεται το πρωί με ολόκληρη μπαλκονόπορτα, παράθυρο κλπ.
Θυμάμαι σαν τώρα την crt. Φαινόντουσαν ΟΛΑ μέσα ξεκάθαρα.

Έτσι... ουδέν κρυπτόν υπό τις CRT. :grandpa:

Oσον αφορα το burn in, στις pioneer υπαρχει το λεγομενο Orbiter, που ελαχιστοποιει τη πιθανοτητα "καψιματος" απο logos καναλιων.

Οσον αφορα τις αντανακλασεις, μηπως θελεις να σου περασω τη Kuro ενα χερακι ματ βερνικι με τον αερογραφο μου ? -bye-

Εννοείται την Pioneer... Κι αν δεν υπήρχε η Kuro δεν θα έπαιρνα τίποτε. Απλά θα περίμενα να βγεί. :grinning-smiley-043

Τι ρωτάς τώρα ρε Τάσο;

Τάσο,

Πάρτην με κλειστά τα μάτια. Απλά δεν υπάρχει καλύτερη. Εγώ κατέληξα στην 50άρα Panasonic καθαρά για οικονονικούς λόγους. Εάν είχα την δυνατότητα να ανεβώ στα χρήματα της Kuro, θα την είχα πάρει.

Αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα, τι το ψάχνεις βρε Τάσο, δεν καταλαβαίνω.

Είναι μακραααααααααν καλύτερη απ' ότι άλλο κυκλοφορεί (και το ξέρεις υποθέτω).

όπως όλες οι Plasma έτσι και οι Kuro έχουν πρόβλημα ανακλάσεων ..

βέβαια, αν δεν το ψάξεις τότε δεν θα το δεις .
αν το ψάξεις, θα το δεις και θα σε ενοχλήσει στα σίγουρα.

υ.γ με τα hi def και τις σούπερ ντούπερ τηλεοράσεις, χάσαμε την ουσία του θέματος και πλέον δεν ευχαριστιόμαστε τις ταινίες μας αλλά ψάχνουμε για ατέλειες ....

Έχω την εντύπωση ότι ο φίλος Τάσος έχει πάρει την απόφαση του για κάποια LCD τελικά, και απλώς κάνει μία διερεύνυση για το πόσο κράξιμο θα φάει. . .
:flipout: :flipout: :flipout: