Pioneer LX-73

Status
Not open for further replies.

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Ανταλλάσω το θηριάκι της pioneer, lx 73 με άλλο av (κατά προτίμηση yamaha ή denon). Ο ενισχυτής είναι σε άριστη κατάσταση (το ίδιο ζητάω και από τον προσφερόμενο). Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι τρέχον μοντέλο ή προηγούμενο (την όποια διαφορά θα τη συζητήσουμε). Ζητάω να είναι μαύρο, να έχει ethernet (για internet radio), pre aout και να είναι περίπου ίσης κατηγορίας με τον pioneer (προτάσεις για μηχανήματα μικρής κατηγορίας δεν με ενδιαφέρουν). Τέλος θα πρέπει να έχει hdmi τουλάχιστον 1.3 (δεν με ενδιαφέρει το 3d ούτε να έχει 2 hdmi out μιας και παίζω με scaler αλλά με ενδιαφέρει ο hd ήχος).

Ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει (προς το παρόν) η πώληση αλλά η ανταλλαγή. Σε περίπτωση που αλλάξω γνώμη θα ενημερώσω εδώ μέσα βάζοντας και τιμή πώλησης.

Θα παρακαλέσω πληροφορίες, απορίες και προτάσεις να γίνουν με pm ή στο 6984222935.

Αν επιτρέπεται, από περιέργεια κυρίως, οι θεωρητικές προδιαγραφές από το συγκεκριμένο ενισχυτή είναι πάρα πολύ καλές (λυμπιστικότατες θα έλεγα)! Γιατί σκέφτεσαι να τον αντικαταστήσεις με denon ή yamaha? Ποιό στοιχείο θεωρείς ότι θα βελτιωθεί με τη συγκεκριμένη αλλαγή στην ακουστική του ηχοσυστήματος σου? Έτσι για να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι :D

Φίλε μου δεν έχω παράπονο από τον ενισχυτή και δεν καίγομαι να τον δώσω. Πιθανότατα να είναι ο κορυφαίος από όσους έχουν περάσει από τα χέρια μου (και έχουν περάσει πάρα πολλοί) και δεν περιμένω με μια τέτοια αλλαγή να έχω καμία βελτίωση (αντίθετα περιμένω και υποβάθμιση). Απλά δεν έχω χρόνο να τον απολαύσω (για να καταλάβεις έχω να τον χρησιμοποιήσω από τα Χριστούγεννα) και προτιμώ να πάρω κάτι παλιότερο (και προφανώς κατώτερο) για να κάνω τη δουλειά μου (όταν και άμα βρω χρόνο) και παράλληλα να δοκιμάσω κάτι νέο (μετά από 2 onkyo & 2 pioneer τα τελευταία 3 χρόνια) από το να τον βλέπω να κάθετε (και βέβαια να χάνει και την αξία του μιας και σε αυτά τα μηχανήματα ο χρόνος είναι εχθρός).

Τιμή πώλησης 1000 .
Η περίπτωση ανταλλαγής με άλλο AV εξακολουθεί να ισχύει (αρκεί να πληρεί τις προϋποθέσεις που αναφέρω στο αρχικό μήνυμα) και συζητάμε την διαφορά.
Οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση παρακαλώ μέσω πμ ή μέσω τηλεφώνου.

Νέα τιμή πώλησης 950 .
Η περίπτωση ανταλλαγής με άλλο AV εξακολουθεί να ισχύει (αρκεί να πληρεί τις προϋποθέσεις που αναφέρω στο αρχικό μήνυμα) και συζητάμε την διαφορά.
Οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση παρακαλώ μέσω πμ ή μέσω τηλεφώνου.

Εχω και εγω denon 2310 μεσα στην εγγυηση(1 ετος ενισχυτης).....θα ξερω την αλλη βδομαδα ομως (:

Status
Not open for further replies.