Καλημέρα.
Αν κάποιος ξέρει αν τα pioneer 550 & L60 έχουν ουσιαστική διαφορά (πλην δίσκου σε ποιότητα 1080p) ας μου πει παρακαλώ, γιατί θα αποφασίσω σύντομα. Μήπως τελικά αξίζει το sony 1070;
Όσο για ενισχυτή, πρόσφατα πήρα τον yamaha 2700 με τα tannoy arena. Δεν είναι καθόλου κακή λύση, οποιοδήποτε από τα δύο. Βγαίνει και yamaha 2800 σε λιγο καιρό, με hdmi 1.3, αλλά επειδή την εικόνα δεν την περνάω μέσα από τον ενισχυτή, δεν με πειράζει ούτως ή άλλως. Αυτά που είναι πολύ καλά είναι τα ηχεία (αν σας αρέσει το design που λίγο φέρνει σε παρκόμετρο), ειδικά σε μουσική.:2thumb22sup:
Π.
εκ πρώτης όψεως:
το Sony έχει 500 άρι σκληρό και το LX 250-άρι...
το LX-από την άλλη-έχει DAC εικόνας 12 bit/108Mhz και το Sony 10bit/108Mhz....
Το Sony είναι εξίσου άριστο μηχάνημα, αλλά ελαφρά υποδεέστερο στην ποιότητα εικόνας σαν player
Αυτό από που βγαίνει φίλε Γιώργο?
Βγαίνει αντικαταστάτης του LX60 D σύντομα; Μην βιαστώ για 1-2 μήνες και μετά.... :frusty:
Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την τιμή να βλέπω VHS σε FullHD panel. Δεν λέω, η Philips κάνει καταπληκτική δουλειά στο να σιδερώνει το σήμα, αλλά όσο να είναι, είμαι στο μεταίχμιο του να πετάξω το βίντεο από το παράθυρο.... :smash:
Άρα, για ένα recorderάκι δεν νομίζω πως αξίζει να περιμένω παραπάνω.
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/125/501/DVR-LX70D/index.html
Π.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.