Pioneer N-50A vs Marantz NA6005

NEO FIRMWARE (Ver. 034.035.1010.100 28 Apr 2015) (Βλ. εδώ)

Βελτιώνει μια σειρά μικροπροβλημάτων και , ΝΑΙ επιτέλους, βλέπει τα artworks και απο αρχεια flac !!!
Αναλυτικά:

Support the following features with music server and USB.
1. Gapless playback (DSD format)
2. Fast-forward and fast-rewind of DSD file
3. Artwork display of FLAC
 Improves the following operability.
When DIGITAL OUT setting is on, the DIGITAL OUT setting synchronizes with DIRECT mode
setting on/off.
 Improves the following stabilities.
1. Internet radio and Music Server.
2. Startup from Network Standby state.
3. Playback of the DSD file via USB memory or external HDD.

προς το παρόν έχω καταλήξει (μάλλον) στον pioneer...
Και σε σχέση με το νέο firmware, από πλευράς αναβαθμίσεων νομίζω ότι η pioneer είναι πιο συνεπής

Σε αντιστοιχη αντιπαραθεση marantz na8005 vs pioneer n70a το marantz ηταν λιγο πιο στρογγυλο ενω το pioneer λιγο πιο αερατο. Αυτο στο συνολο των ακροασεων οπουκαι τα δυο υπερηχαν, αλλα οχι τραγικα του logitech touch. Για λογους ουδετεροτητας, περισσοτερων ρυθμισεων (clock range adjustment κλπ), αλλα και επειδη εχω ηδη γλυκα στον ηχο λογω λαμπας, κατεληξα στο pioneer. Εξαιρετικο και στα δυο το spotify connect!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ελπιζω να μη βγηκα εκτος θεματος...

Καλησπερα, θα ηθελα τη βοηθεια και τη γνωμη των πιο εμπειρων, επειδη ενδιαφερομαι να παρω κι εγω μια τετοια συσκευη, εκτος απο αυτα τα 2 εχω δει σε αυτη την κατηγορια τιμης και το Denon DNP-730 AE, εχει καποιος γνωμη γι αυτο; Ευχαριστω!

Καλησπερα, θα ηθελα τη βοηθεια και τη γνωμη των πιο εμπειρων, επειδη ενδιαφερομαι να παρω κι εγω μια τετοια συσκευη, εκτος απο αυτα τα 2 εχω δει σε αυτη την κατηγορια τιμης και το Denon DNP-730 AE, εχει καποιος γνωμη γι αυτο; Ευχαριστω!

Eχει ενσωματωμενο WiFi, ΔΕΝ παιζει DSD, ειναι φτηνοτερο αλλα εχει και υποδεεστερο ηχο. Βλεπε και εδω

Eχει ενσωματωμενο WiFi, ΔΕΝ παιζει DSD, ειναι φτηνοτερο αλλα εχει και υποδεεστερο ηχο. Βλεπε και εδω
THANX! Αρα στρεφομαστε στο Pioneer n50 και δινουμε 90ευρω επιπλεον για το wifi adapter κι αλλα τοσα για το bluetooth και φτανουμε στα 700.... :bigcry:

THANX! Αρα στρεφομαστε στο Pioneer n50 και δινουμε 90ευρω επιπλεον για το wifi adapter κι αλλα τοσα για το bluetooth και φτανουμε στα 700.... :bigcry:
Τσέκαρε και το Pioneer N-P01 K που ενσωματώνει wi fi & bluetooth έχει dac παίζει όλα τα αρχεία και DSD και γλυτώνεις και 300 ..

Τσέκαρε και το Pioneer N-P01 K που ενσωματώνει wi fi & bluetooth έχει dac παίζει όλα τα αρχεία και DSD και γλυτώνεις και 300 ..

To N-P01 K φαινεται να ειναι μια καλη και οικονομικη λυση, ΟΜΩΣ φοράει το τσιπακι DAC ΑΚ4480 (της Ιαπωνικης Asahi Kasei) το οποιο ειναι το DAC που φοραγε το παλιοτερο Pioneer N-50. Η Pioneer προχωρησε στην αναβαθμιση του στο νεο Ν-50Α το οποιο φοραει το νεοτερο και καλυτερο τσιπακι Sabre32 ESS90 και μαλιστα διπλό (δυο τσιπακια, ενα ανα καναλι[FONT=ExoRegular, Helvetica, Arial, sans-serif]). [/FONT]Συνεπως ο ηχος του υπερτερει του Ν-Ρ01 Κ.

To N-P01 K φαινεται να ειναι μια καλη και οικονομικη λυση, ΟΜΩΣ φοράει το τσιπακι DAC ΑΚ4480 (της Ιαπωνικης Asahi Kasei) το οποιο ειναι το DAC που φοραγε το παλιοτερο Pioneer N-50. Η Pioneer προχωρησε στην αναβαθμιση του στο νεο Ν-50Α το οποιο φοραει το νεοτερο και καλυτερο τσιπακι Sabre32 ESS90 και μαλιστα διπλό (δυο τσιπακια, ενα ανα καναλι[FONT=ExoRegular, Helvetica, Arial, sans-serif]). [/FONT]Συνεπως ο ηχος του υπερτερει του Ν-Ρ01 Κ.
Το N-P01 K εχει USB DAC ? Βασικα αυτο που με καιει εμενα ειναι να μπορω να βαλω ενα σκληρο δισκο στη θυρα USB και να ακουω τα αρχεια,υπαρχει κατι αλλο μηπως σε αυτη την τιμη που μπορω να κοιταξω?

Μηπως ξερεις αν μπορει να παιξει αρχεια κατευθειαν απο σκληρο και οχι απο καποιον player?

Το N-P01 K εχει USB DAC ? Βασικα αυτο που με καιει εμενα ειναι να μπορω να βαλω ενα σκληρο δισκο στη θυρα USB και να ακουω τα αρχεια,υπαρχει κατι αλλο μηπως σε αυτη την τιμη που μπορω να κοιταξω?

Μηπως ξερεις αν μπορει να παιξει αρχεια κατευθειαν απο σκληρο και οχι απο καποιον player?

Απο οτι ειδα στο manual του (βλ εδω, σελ 12) μαλλον μπορει, εχει εξ αλλου μια USB θυρα μπροστα. Παντως αυτο ακριβως το χαρακτηριστικο ήταν που ηθελα κι εγω (δλδ να βαλω ενα σκληρο δισκο ή ενα στικακι στη θυρα USB και να ακουω τα αρχεια) και γι αυτο κατεληξα στο Ν-50Α (και ΔΕΝ το μετανιωσα καθολου)
Νικος

Απο οτι ειδα στο manual του (βλ εδω, σελ 12) μαλλον μπορει, εχει εξ αλλου μια USB θυρα μπροστα. Παντως αυτο ακριβως το χαρακτηριστικο ήταν που ηθελα κι εγω (δλδ να βαλω ενα σκληρο δισκο ή ενα στικακι στη θυρα USB και να ακουω τα αρχεια) και γι αυτο κατεληξα στο Ν-50Α (και ΔΕΝ το μετανιωσα καθολου)
Νικος
And the winner is...n50!!!!!

Εκτος απο τα τσιπακια που ανεφερες πριν εχουν καποιες αλλες διαφορες μεταξυ τους?

To παλιο N-50 εχει μικροτερη οθονη και ΔΕΝ διαβαζει DSD, και φυσικα υποδεεστερο ηχο. Η διαφορα τιμης τους ειναι μονο 50 οποτε δεν συμφερει ουσιαστικα να πας για το παλιο.

To παλιο N-50 εχει μικροτερη οθονη και ΔΕΝ διαβαζει DSD, και φυσικα υποδεεστερο ηχο. Η διαφορα τιμης τους ειναι μονο 50 οποτε δεν συμφερει ουσιαστικα να πας για το παλιο.
OK, thanks! 😊

Πηρα τηλ σε 5 μαγαζια που ειδα οτι το εχουν στο skroutz και ολοι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο ουτε απο την Pioneer,μονο ενας μου ειπε οτι θα με παρει τη Δευτερα....

Εδώ μελάνια για επαγγελματικά πλοτερ δεν έχουν ετοιμοπαραδωτα...
"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις"
Καλύτερα να σαι απολύτως σίγουρος για τα σχόλια σου. ...Νομίζω στο έχω ξαναπεί, μην διαμορφωνεις λανθασμένη εικόνα για κάποια εταιρεία.