Pioneer N50 η Denon DNP 720Ae

Αν σ' ενδιαφέρουν αρχεία flac πάνω από τα 24bits/96Khz, τα denon και marantz νομίζω δεν παίζουν. Πάρτο και αυτό υπόψη.

Re: Απάντηση: Pioneer N50 η Denon DNP 720Ae

Αν σ' ενδιαφέρουν αρχεία flac πάνω από τα 24bits/96Khz, τα denon και marantz νομίζω δεν παίζουν. Πάρτο και αυτό υπόψη.

εχεις δικιο αλλα εχουν ραδιοφωνο.

το denon ειναι ενος ετους,πραγματι αγγλια το δινουν πολυ χαμηλα (προφανως κατι νεο ερχεται), αλλα απο την στιγμη που τα εκει καταστηματα δεν στελνουν Ελλαδα εμεις κοιταμε την τιμη εδω.

γιατι αν κοιταξουμε τι γινεται εκει εχουμε και αλλα πιο καλα παραδειγματα
http://www.richersounds.com/package/accessories/wireless-streaming/pah01882

Με 40 ευρώ το φέρνεις από Αγγλία μέσω μιας forwarding agency. Οπότε το συνολικό κόστος παραμένει στα 300 ευρώ για το υπό αντικατάσταση Denon 720.

Η richersounds που ανέφερες δεν κάνει αποστολές σε forwarding agencies.

Μήπως ξέρει κανείς αν στα Denon / Marantz, οι FM σταθμοί στέλνονται στο digital out?

Σε τέτοιες κατηγορίες προϊόντων, το a/d conversion που θα γινόταν στο αναλογικό fm σήμα, θα ήταν τόσο χάλια, που οι αναλογικές θα έπαιζαν καλύτερα.

Σε τέτοιες κατηγορίες προϊόντων, το a/d conversion που θα γινόταν στο αναλογικό fm σήμα, θα ήταν τόσο χάλια, που οι αναλογικές θα έπαιζαν καλύτερα.

Ναι, έτσι είναι...
Αλλά θα ήταν μιά all-in-one λύση, χωρίς προενισχυτές και πολλά τηλεκοντρόλ.
Με την προϋπόθεση ενός Dac με volume control και 3-4 εισόδους.

Μήπως έχετε ανακαλύψει κάποιο εύκολο τρόπο να ακούμε Ελληνικούς σταθμούς μέσω του iTunes σε Mac?

Ναι, έτσι είναι...
Αλλά θα ήταν μιά all-in-one λύση, χωρίς προενισχυτές και πολλά τηλεκοντρόλ.
Με την προϋπόθεση ενός Dac με volume control και 3-4 εισόδους.

Σωστά. Γι' αυτό καλό είναι να επιλέγουμε dac με τουλάχιστον μία αναλογική είσοδο, όταν το dac καλείτει να τελέσει χρέη προ. Έστω κι ένα tuner να θέλεις να κοτσάρεις πάνω του, σου λύνει τα χέρια μια αναλογική είσοδος στο dac.

Με 40 ευρώ το φέρνεις από Αγγλία μέσω μιας forwarding agency. Οπότε το συνολικό κόστος παραμένει στα 300 ευρώ για το υπό αντικατάσταση Denon 720.

Η richersounds που ανέφερες δεν κάνει αποστολές σε forwarding agencies.

αν και offtopic, πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η "παράκαμψη" μέσω μιας forwarding agency ?
Σου είναι εύκολο να το αναφέρεις λίγο αναλυτικότερα ?

Απλό είναι. Έναντι ενός ποσοστού επί της αξίας, αγοράζει το προϊόν η forwarding εταιρία για λογαριασμό σου και κατόπιν σου το στέλνει εκείνη Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Pioneer N50 η Denon DNP 720Ae

Τελικά τι έγινε ; το παρέλαβες το Ν-50 και μας ξέχασες; Περιμένουμε παρουσίαση - εντυπώσεις:ears:
ναι το παρελαβα. Θα ανεβασω φωτογραφιες. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες ηχητικα και κατασκευαστικα.

...θα ηθελα κι εγω με την σειρα μου να θεσω το εξης ερωτημα σχετικα με τα παραπανω ιντερνετικα ραδιοφωνα ,μπορουν να <<συντονιστουν >> με ολους τους ιντερνετικους σταθμους ,η <πιανουν> μονο ορισμενους ?? (κανω αυτη την ερωτηση γιατι ειμαι στην φαση που χρησιμοποιω ενα app streamer g της crystal audio,κι αυτο παιζει μονο οσα θελει -μαλλον οσα του επιτρεπει ο server με τον οποιο συνδεεται )

Last edited: