Pioneer PDP 42RXE 865 euro Κωτσόβολος...

aime

Senior Member
14 April 2007
595
Paris
Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο στο Λιμάνι και έχει αυτην την Pionner προς 865 ευρώ. Δέν έχει ψηφιακό δέκτη και έχει ένα HDMI. Την πρωτοέφεραν όπως είδα η υπάλληλος στον Η/Υ τον Νοέμβριο του 2005. Είναι μάλλον η 5 γενιά της Pioneer.

Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το μοντέλο , τη γενιά, πληροφορίες , γνώμες?

Υπάρχουν διαθέσιμα 2 κομμάτια.

Επίσης είχε τις γνωστές 506 την μία 3000 με ένα HDMI και 3400 με δύο ΗDMI.

Μόλις γύρισα από Κωτσόβολο στο Λιμάνι και έχει αυτην την Pionner προς 865 ευρώ. Δέν έχει ψηφιακό δέκτη και έχει ένα HDMI. Την πρωτοέφεραν όπως είδα η υπάλληλος στον Η/Υ τον Νοέμβριο του 2005. Είναι μάλλον η 5 γενιά της Pioneer.

Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το μοντέλο , τη γενιά, πληροφορίες , γνώμες?

Υπάρχουν διαθέσιμα 2 κομμάτια.

Επίσης είχε τις γνωστές 506 την μία 3000 με ένα HDMI και 3400 με δύο ΗDMI.

Ειναι αρκετά παλαιό μοντέλο.. Προσωπικά δεν θα την αγόραζα..

Αν είναι η RXE τότε πρέπει να είναι η σειρά 436...

Η συγκεκριμένη σειρά είχε πάρα πολύ καλές κριτικές όταν παρουσιάστηκε!

Και νομίζω οτι για 865 είναι τρελή ευκαιρία....

42" τον νοεμβρη του 05, δεν θυμαμαι να υπηρχε. Μονο 43 και πανω.

Re: Απάντηση: Pioneer PDP 42RXE 865 euro Κωτσόβολος...

Εγω θα προτειμουσα την Panasonic PX60 που εχει 100 ευρω πανω αλλα ειναι πιο συγχρονη.

Μέχρι στιγμής 4 ναί , 2 όχι.

Το μόνο που με χαλάει σ´αυτή τη τηλεόραση είναι που δεν έχει ψηφιακό δέκτη και θα έχω περισσότερα καλώδια και πάλι...

Αρα είναι 6η γενιά σαν την 436 αλλά πρέπει να ήταν κωδικός ειδικός για κάποιες χώρες ή κάποια μεγάλη αλυσίδα.
Όταν βγήκε πόσο άραγε να έκανε? Πάντως η τιμή είναι πολύ σούπερ και στο τέλος άν δεν , τη στέλνεις στο εξοχικό!!! Θα το σκεφτώ μέχρι τη Δευτέρα. Μου άρεσε στην έκθεση και έπαιξε ωραία, καμμία διαφορά δεν είδα με τις δίπλα που ήταν καινούργιες. Τέλος είδα ότι ήταν made in Poland!

Βασικά, αν ήταν καλή στο μάτι σου τότε το ότι είναι "παλιό" κομμάτι δεν σημαίνει κάτι...
Προσωπικά αν με ικανοποιούσε τότε θα την αγόραζα, έχοντας υπόψην το γεγονός ότι είναι Pioneer. Για άλλες εταιρείες μπορεί κ να το σκεφτόμουν...

Βασικά, αν ήταν καλή στο μάτι σου τότε το ότι είναι "παλιό" κομμάτι δεν σημαίνει κάτι...
Προσωπικά αν με ικανοποιούσε τότε θα την αγόραζα, έχοντας υπόψην το γεγονός ότι είναι Pioneer. Για άλλες εταιρείες μπορεί κ να το σκεφτόμουν...

Ακριβώς. :SFGSFGSF:

+1

Εγω δεν εχω ιδεα απο plasmata αλλα θα πω τη γνωμη μου σαν αγοραστης.
Προσωπικα δεν θα αγοραζα τοσο παλια τεχνολογια ασχετα το αν ειναι ευκαιρια η οχι ,αν εχει εγγυημενη ποιοτητα η οχι . Τα 900 σχεδον ευρα που απαιτουντε για την αγορα της δεν ειναι και πολλα ,αλλα ουτε και λιγα και οσο ναναι τωρα πλεον , θες να εχει και τις ψηφιακες της ευκολιες . Ενα δεκτη ,2 hdmi βρε αδερφε . Βεβαια αν ψαχνεις να βρεις το καταλληλο plasma για σενα ισως και να εχει καποιο νοημα .....με την εννοια οτι σ αυτα ειχες καταληξει απο την αρχη. Αλλο δηλαδη να σε οδηγει η αναγκη και το γουστο σου .....και αλλο η Χ Ψ προσφορα του καθε μαγαζιου. Its up tou you .

Re: Απάντηση: Pioneer PDP 42RXE 865 euro Κωτσόβολος...

συμφωνώ απολύτως καμμιά φορά υπάρχουν διαμάντια στα "παλιά κομμάτια" :firstprize: :2thumb22sup:

Για τι ανάλυση μιλάμε? Αν δεν είναι 720p ούτε να το σκέφτεσαι. Η παλιές οι τηλεοράσεις plasma υπέφεραν στην κίνηση και δεν είχαν καθόλου καλό μαύρο. Εγώ θα έδινα 100 – 200 παραπάνω και θα έπαιρνα το καινούριο μοντέλο της που συν της άλλης είναι και κορυφαίο στην τεχνολογία των plasma.

¨Εψαξα για αυτό το μοντέλο και βρήκα τα εξής:

¨Οταν η Pionner έβγαλε την 436 , τη περίοδο εκείνη, αγόρασε το τμήμα κατασκευής plasma της Nec. Το μοντέλο αυτό δηλαδή έχει οθόνη της Nec αλλά μέσα είναι 436. Άλλη διαφορά , που το πρόσεξα και στο κατάστημα, είναι ότι δεν αφαιρούνται τα ηχεία όπως στην 436. Είναι 720p και 100hz.

Aυτό το μοντέλο κυκλοφόρησε ειδικά για τα καταστήματα της Media Markt αλλά πουλήθηκε και αλλού, όπως στη Νορβηγία.

Βγήκε στη τιμή των 3000 ευρώ και μετά έπεσε στα 1900 ευρώ.

Σε μερικά φόρουμ λένε ότι δεν πειράζει που η οθόνη είναι Nec. Έτσι και αλλιώς πάντα συνεργάζονταν και έχουν τα ίδια πάνελ. Άλλοι λένε ότι είναι μία ντεμί Pioneer για το γκρούπ της γερμανικής αλυσίδας.

Έχω την εντύπωση οτι η Pioneer σε όλα τα 43' μοντέλα της χρησιμοποιούσε πανελ της Nec...